bea_m Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 DALMATYNKA szuka nowego domu! Luna została przywiązana w nocy do jednego z Łódzkich ogrodzeń. Była bardzo przestraszona i nie potrafiła odnaleźć się w nowej sytuacji. Jest bardzo mądrym psem - nie sprawia kłopotów przy jedzeniu, bardzo garnie się do człowieka i boi się obcych dla siebie psów. Czteroletnia Luna jest zaczipowana, wysterylizowana i zaszczepiona. W przypadku chęci zaadoptowania suni zadzwoń: 501-267-964 Quote
iwop Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jaka piekna :oops: A gdzie teraz przebywa...? Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 No jak to gdzie? Oczywiście że u Buni w Łodzi. Quote
Ulaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jaka piękna :-o Bunia to ma "szczęście" do tych ślicznot :razz: Quote
:: FiGa :: Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jakby to nam dalmatków w potrzebie brakowało... :( Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Podobno od przybytku głowa nie boli :( Quote
Ada-jeje Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Podnosze to cudo z nadzieja ze szybko domek znajdzie. Quote
MichalMi Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 dalmatka jest już na allegro - potrzebne są inne ogłoszenia Quote
bunia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Niestety jutro nici ze sterylizacji... Sunia ma cieczkę... Zobaczcie jaka ona do mojej Larysi podobna:placz: Larysia I biedna sunia... Quote
jola od jadzi Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Zobaczcie jaka ona do mojej Larysi podobna:placz: Larysia I biedna sunia... Obie są ślicznoty! Quote
_Natalia_M_ Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ulaa napisał(a):Jaka piękna :-o Bunia to ma "szczęście" do tych ślicznot :razz: szczescie nie szczesciu... Quote
bunia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 _Natalia_M_ napisał(a):szczescie nie szczesciu... Pilnie szukamy domu dla biedactwa.... Ona ze strachu przed obcymi ludźmi siusia pod siebie. Chyba była bita.... Na obecną chwilę merda do mnie ogonkiem i podaje łapki. Najlepiej dwie naraz. I dostałam już od Niej prawdziwego całusa:loveu: To chyba serdelek podziałał:oops: Quote
bea_m Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 No szukamy domku, szukamy. Ogłoszenia z nr tel poszły gdzie popadnie. A to nie serdelek. To SERCE :) Quote
Niewiasta_21 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jakie cudo :-) Szukamy najlepszego domku :-) Quote
Ulaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Trzeba by poprosić DT Paróweczki, że jakby ludzie dzwonili o Koffi, to niech mówi jeszcze o tej bidulce (ma jakieś imię?). Jaki domek byłby dla niej najlepszy? Tzn jak z dzieći, kotami, zostawaniem sama itd. Quote
bunia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Luna,takie otrzymała od nas imię jest bardzo łagodna. Koty w domu toleruje,psy również ,obcych ludzi bardzo się boi i chowa się wtedy pod moją "spódniczkę" :oops: Może zostawać sama choć jak tylko mnie usłyszy,to drapie drzwi i piszczy ale tak robi każdy nowo przybywający dalmatyńczyk. Po kilku dniach przestaje chodzić za mną jak cień ,zajmuje się własnymi sprawami i zabawami z psami. Mimo,że Luna jest dorosła moje psy bez problemu przyjęły ją do stada,mam nadzieję,że pozostanie już taka pokorna i uległa. Trochę się martwię ponieważ Luna dużo pije,dużo je i dużo siusia w związku z tym zamiast dzisiejszej sterylizacji będzie badana krew. Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Czyli jak na razie wszystko się skomplikowało. Ale wierzę Buniu że w twoich rękach wszystko się wyprostuje. Trzymamy kciuki za Ciebie i za Lunę. Quote
_Natalia_M_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ja mam bloga o psach.. hmmm wiec umieszcze tam ogloszenia z kropkami...w koncu sporo osob przeglada blogi..mzoe ktos sie zglosi.. Quote
:: FiGa :: Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dlaczego wysyp kropeczek mamy akurat teraz, w najgorszym okresie... :( Quote
_Natalia_M_ Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 no wlansie to jest najgorsze.. ,ze psiaki sa pozostawiane wlasnie przed zima :placz::placz::placz:ajjj biedaki :placz::placz: Quote
bea_m Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dlaczego wysyp kropeczek mamy akurat teraz, w najgorszym okresie... :( ..... bo tak. No chyba że ktoś zna inną odpowiedź. Quote
bunia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Porzucić psa jest bardzo łatwo:angryy: Tak wyglądała porzucona Luna Quote
bellatriks Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 bunia napisał(a):Porzucić psa jest bardzo łatwo:angryy: Chyba tylko człowiekowi bez serca i sumienia...:shake: Quote
Recommended Posts