Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DALMATYNKA szuka nowego domu!

Luna została przywiązana w nocy do jednego z Łódzkich ogrodzeń. Była bardzo przestraszona i nie potrafiła odnaleźć się w nowej sytuacji.
Jest bardzo mądrym psem - nie sprawia kłopotów przy jedzeniu, bardzo garnie się do człowieka i boi się obcych dla siebie psów.

Czteroletnia Luna jest zaczipowana, wysterylizowana i zaszczepiona.

W przypadku chęci zaadoptowania suni zadzwoń: 501-267-964

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Natalia_M_ napisał(a):
szczescie nie szczesciu...

Pilnie szukamy domu dla biedactwa....
Ona ze strachu przed obcymi ludźmi siusia pod siebie.
Chyba była bita....
Na obecną chwilę merda do mnie ogonkiem i podaje łapki.
Najlepiej dwie naraz.
I dostałam już od Niej prawdziwego całusa:loveu:
To chyba serdelek podziałał:oops:

Posted

Trzeba by poprosić DT Paróweczki, że jakby ludzie dzwonili o Koffi, to niech mówi jeszcze o tej bidulce (ma jakieś imię?).
Jaki domek byłby dla niej najlepszy? Tzn jak z dzieći, kotami, zostawaniem sama itd.

Posted

Luna,takie otrzymała od nas imię jest bardzo łagodna.
Koty w domu toleruje,psy również ,obcych ludzi bardzo się boi i chowa się wtedy pod moją "spódniczkę" :oops:
Może zostawać sama choć jak tylko mnie usłyszy,to drapie drzwi i piszczy ale tak robi każdy nowo przybywający dalmatyńczyk.
Po kilku dniach przestaje chodzić za mną jak cień ,zajmuje się własnymi sprawami i zabawami z psami.
Mimo,że Luna jest dorosła moje psy bez problemu przyjęły ją do stada,mam nadzieję,że pozostanie już taka pokorna i uległa.

Trochę się martwię ponieważ Luna dużo pije,dużo je i dużo siusia w związku z tym zamiast dzisiejszej sterylizacji będzie badana krew.