Jump to content
Dogomania

[CK]Hienol- energiczny, śliczny, radosny i... samotny :(

Recommended Posts

Posted

Nie dziękujcie mi tak:oops:, bo się peszę! i tak świecę na czerwono, że zwierzątka z lasu wypłoszę, ostatnio jak późnym wieczorem z Ickową moją biegałam i oczywiście z Hienkem, to zamarłam z zachwytu, bo zaświeciło mi białe lusterko sarny, zamarłam i przyczaiłam w ciemności ... a sarna biegła wesoło - to był tyłek mojego psa! Latarka więc niezbędna, bo Hienka wezmę za hienę albo szakala!
Dziewczyny upiekłam pierniczki świąteczne, wziąć na drogę? Wezmę.
Jakby on taki skoczek nie był i lagodności miał w sobie więcej, to już by tu był, a tak... a tak szykuję się na bidoka z Elbląga
trzymajcie kciuki, bo rozum mi odebrało - trzy psy w domu, dwa na dworze
koń, szczur, kot oraz TZ i dziecko w szkole, nie boicie sie z wariatką iść do lasu?:eviltong:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale z wami fajnie! To było miłe! Coraz bardziej mi się tu podoba, zostaję! tzn.idę ... a u mnie las rośnie nad jeziorem, a jezioro duże i czyste, no Hienek a pływać lubisz?

Posted

Nawet pierzynkę! A z prawej to możesz spać jutro! Poza tym, to ja mam spać, a Ty mnie pilnuj! Jutro ja Cię popilnuję!
A choineczkę Ci wstawili? Czy napisać skargę?

Posted

A Hienolek dostanie rolę renifera, bo na aniołka do Jasełek, to on się chyba nie nadaje? Chociaż, każdy aniołek powinin mieć charakter! A charakter to Hienek ma! Hienol na aniołka!