Itske Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Nie dziękujcie mi tak:oops:, bo się peszę! i tak świecę na czerwono, że zwierzątka z lasu wypłoszę, ostatnio jak późnym wieczorem z Ickową moją biegałam i oczywiście z Hienkem, to zamarłam z zachwytu, bo zaświeciło mi białe lusterko sarny, zamarłam i przyczaiłam w ciemności ... a sarna biegła wesoło - to był tyłek mojego psa! Latarka więc niezbędna, bo Hienka wezmę za hienę albo szakala! Dziewczyny upiekłam pierniczki świąteczne, wziąć na drogę? Wezmę. Jakby on taki skoczek nie był i lagodności miał w sobie więcej, to już by tu był, a tak... a tak szykuję się na bidoka z Elbląga trzymajcie kciuki, bo rozum mi odebrało - trzy psy w domu, dwa na dworze koń, szczur, kot oraz TZ i dziecko w szkole, nie boicie sie z wariatką iść do lasu?:eviltong: Quote
Macho Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Z taka pozytywnie zakrecona wariatka sie nie boimy ;) Quote
Itske Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale z wami fajnie! To było miłe! Coraz bardziej mi się tu podoba, zostaję! tzn.idę ... a u mnie las rośnie nad jeziorem, a jezioro duże i czyste, no Hienek a pływać lubisz? Quote
Macho Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 A tego to chyba nie wiemy ;) U mnie ani lasu, ani jeziora.... Quote
Ana_Zbyska Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 hehe, to polubi:D niewiadomo czy kiedykolwiek mial okazje plywac.. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nowe allegro: http://www.allegro.pl/item285075734_hienol_od_ponad_3_lat_marnuje_sie_w_schronie_.html Quote
Macho Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Dzieki :) Hienolku pokaz sie ! :) Quote
Itske Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 U nas mrozik, ale bez śniegu, w lesie moze być fajnie, kto idzie? W termosie herbatka zimowa - goździki, imbir, pomarańcze i sok malinowy:lol: Quote
Itske Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jestem tu od niedawna, czy w ogóle jakiś psiak znalazł dom przez dogomanię? Quote
Macho Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Jasne, ze znalazl :) od nas z CK jechal Gryzek, ktory tylko 3 m-ce cieszyl sie Domkiem... chociaz tyle po calym zyciu w schronie... Quote
Ana_Zbyska Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Bajer zdaje sie, znalazl domek przez Dogo :) KOchany Hienolek na pierwsza:) Quote
Macho Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Kilka pieskow pojechalo do Domu dzieki dogo :) A z calej dogomani to mnostwo! :) Quote
Itske Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Hienuś, byłam dzisiaj 11 godzin w pracy, wyprowadź mnie na spacer, Ty trzymasz latarkę i śpię u Ciebie w budzie, posuń się..... Quote
Ana_Zbyska Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ale ja spie z prawej, wez kolderke, bedzie nam cieplej:) Quote
Itske Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nawet pierzynkę! A z prawej to możesz spać jutro! Poza tym, to ja mam spać, a Ty mnie pilnuj! Jutro ja Cię popilnuję! A choineczkę Ci wstawili? Czy napisać skargę? Quote
Macho Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Schronisko jest postrojone ;) jakby mial choinke w kojcu to chyba nie bylo by z niej za duzo ;) Quote
Itske Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A Hienolek dostanie rolę renifera, bo na aniołka do Jasełek, to on się chyba nie nadaje? Chociaż, każdy aniołek powinin mieć charakter! A charakter to Hienek ma! Hienol na aniołka! Quote
Recommended Posts