Macho Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Na kojcu to powinno pisac tak jak pisze " Do kojca moga wchodzic tylko upowaznieni wolontariusze", ale z dopiskiem "bo Heniol zalizuje na smierc" :eviltong: Quote
Itske Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Znaczy on taki więcej obronny jest? Nikt nie zdąży nabroić, bo go Hienol jezorem trzyma? Quote
Macho Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Hienol uwielbia byc glaskany i uwielbia lizac ;) ogolnie- uwielbia czlowieka i jego dlonie ;) Quote
Itske Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Pytanie z serii glupich - to czemu spada i nie ma go na pierwszej (stronie) tylko trzeba sie go naszukać? I bardzo przepraszam autorów wątku, ale nadużyłam swoich kompetencji przekopiowałam to, co napisali o Hienolu ( czasem ze zmianami) i wywiesiałam ogloszenia w różnych miejscach ( w realu, nie tylko w necie). Niech już mi sie oberwie, ale może pan lizawek vel hienol na tym zyska. Jakby sie coś znalazlo na pomorzu to pomogę w transporcie faceta, a tak dokladniej to ile latek lizaweczka sobie liczy, bo doczytałam tylko, że w średnim wieku, Quote
Ana_Zbyska Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nasz Hienek ma ok 5 lat:) Mam nadzieje, ze ktos sie znajdzie, kto Go pokocha:) Dzieki za zaangazowanie:lol: Quote
Itske Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 5 lat? To w sile wieku i rozkwicie lat jest chłopak - tylko do wzięcia!!! Chciałam go chociaż na DT (wiecie jak to jest DT, który zostaje DS!), ale mój rodzinny mąż zaprotestował gwałtownie, jeszcze kolejnego kanapowca to może by zniósł, ale psa z ADHD to już nie, (u mnie stan ogólny 3 psy plus kot, szczur i koń na emeryturze uratowany spod rzezi, nie moja w tym zasługa, ale emeryture zapewniam) Hienol trzymaj się! Quote
Macho Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 I to juz! :) bo tam teraz przepych, a Ty nie mozesz spasc! :) Quote
Itske Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hiena na pierwszą, może by dać bardziej dramatyczny tytuł wątku? Bo jakoś zainteresowaniem sie bestia piękna i ciekawa nie cieszy Quote
San_(jagodowa:) Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nowe allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=279827378 Quote
Tina:) Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hienek przed snem na 1 idzie sie zaprezentowac;) Quote
Itske Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Popatrzmy na tę historię inaczej, oczami Hienola np: "Od trzech lat czekam na Ciebie, wyglądam z nadzieją zza siatki, tęsknię. Mimo zamknięcia i porzucenia nie straciłem radości życia i energii. Będę Cię kochał i bronił. Przypilnuję Twojego domu. Lubię ludzi i chcę do kogoś należeć. Potrzebujesz aktywnego wypoczynku? Zawsze będę Ci towarzyszył na spacerach i wędrowkach. Lubię się bawić, przytulać. Jestem bardzo podobny do owczarka holenderskiego, więc będziesz ze mnie dumny, że jestem taki niezwykly. Czekam na Ciebie, kiedy mnie stąd zabierzesz?. Nie będziesz miał ze mną kłoptów, jestem wykastrowany, więc nie ucieknę goniąc za suczką, potrzebuję tylko Twojej miłości, domu, dużo ruchu, jasnego określenia zasad co mi wolno, a czego nie, a przed jedzeniem tabletki na trzustkę, ale one są tanie i moja wierność i przwiązanie wynagrodzi ci wszystko. Czekam już tak dlugo, nie pozwól abym stracił nadzieję, potrzebuję Cię." Quote
Itske Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hienek wywalaj z tego schronu do domu, na pierwszą! czy nikt nie widzi takigo fajnego psa?! Quote
Recommended Posts