Jump to content
Dogomania

[CK]Hienol- energiczny, śliczny, radosny i... samotny :(

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hienek, czy Heniek, w każdym razie pręgowaniec jest trochę podobny do owczarka holenderskiego, może go tam dać gdzie belgijskie i holenderskie - może tam milośnik belgów albo ohów go wypatrzy?

Posted

Jak by mi ktoś przygotowal ogłoszenie ze zdjęciem do wydrukowania - tego chyba moja komputerowa ignorancja nie przeskoczy, to wydrukuję i porozwieszam w różnych miejscach, gdzie psiomaniacy i nie tylko bywają, bywają - moze to glupi pomysl, ale może coś da, zaczynam ogłaszać go w 3miescie

Posted

Jakie daleko, wczoraj przyjechał do nas jamnik spod warszawy, to i Hienola przywieziemy jak będzie trzeba, napisali, że on nadpobudliwy, jesli ma w sobie troche owczarka holenderskiego to one takie są - potrzebują baaarzdo duzo ruchu, zajęcia, pracy, jak mają zajęcie to są spokojne i zrównoważone, inne psy po 3 godzinnym spacerku padaja, a Oh patrzy z wyczekiwaniem kiedy w końcu zacznie sie spacerek, bo na razie to wstęp, no i łatwo wchodza na wysokie obroty
martwi mnie tylko jego stosunek do innych psów, jak tak jest to niestety u mnie nawet tymaczas odopada, trzy suki i kot

Posted

e tam daleko, jak bedzie trzeba to Hienek w podroz ruszy:lol:
A no, jest troszke nadpobudliwy, w kojcu ciagle biega, prawie wcale nie siedzi.
Mam nadzieje, ze uda sie kogos znalezc dla naszego kochanego Hienolka;)

Posted

On tak jak mowisz potrzebuje duzo ruchu... :)

Stosunek do psow po kastracji sie troszke zmienil, ale nie wiem jak do kota...mzoe nie byc ciekawie ;) z suczkami nie ma problemu :)

Posted

No to szukamy i ogałaszamy, może znajdzie sie ktoś kto potrzebuje aktywnego psa, z którym można różne psie sporty uprawiać, psa, który zmusi do ruchu, a w razie czego obroni i domu popilnuje - no same zalety!
jak skopiować zdjęcia z dogo? zebym mogła pokazywać pregowańca? albo może mogę dostać na priv?
kota mi jednak byłoby szkoda! :lol:

Posted

Pewnie ze musi!:) On jest tak cudny ze w to uwierzyc nie mozna ze on jeszcze domu nie ma...!

[SIZE="1"]I pomyslec ze kiedys Macho musiala ze mna do Niego wejsc bo stracha mialam....:oops: ;)

Posted

No chyba jakiś aktywny spacerowo i sportowo ktoś się znajdzie! Taki pies nie powinien byc w schronie, żaden nie powinien, ale taki potrzebujący zajęcia naprawdę się marnuje. No piesku nie trać nadziei!;)

Posted

Na jego kojcu powinna wisieć kartka z napisem: " Szanuj rękawiczki!Zdejmij je przed wejściem!" ;) Hienek uwielbia targać gumowe rękawiczki:evil_lol: I może jeszcze, żeby pilnować "sprzętów", z którymi się wchodzi, bo on często je kradnie;)