Itske Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hienek, czy Heniek, w każdym razie pręgowaniec jest trochę podobny do owczarka holenderskiego, może go tam dać gdzie belgijskie i holenderskie - może tam milośnik belgów albo ohów go wypatrzy? Quote
Ana_Zbyska Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hienol, czyli Hienek:) Tak, jasne-daj Go jesli mozesz:lol: Quote
Tina:) Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ogłaszamy Go gdzie mozemy!;) na pierwsza!;) Quote
Itske Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jak by mi ktoś przygotowal ogłoszenie ze zdjęciem do wydrukowania - tego chyba moja komputerowa ignorancja nie przeskoczy, to wydrukuję i porozwieszam w różnych miejscach, gdzie psiomaniacy i nie tylko bywają, bywają - moze to glupi pomysl, ale może coś da, zaczynam ogłaszać go w 3miescie Quote
Macho Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Troche daleko... ale moze akurat :) Quote
Itske Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jakie daleko, wczoraj przyjechał do nas jamnik spod warszawy, to i Hienola przywieziemy jak będzie trzeba, napisali, że on nadpobudliwy, jesli ma w sobie troche owczarka holenderskiego to one takie są - potrzebują baaarzdo duzo ruchu, zajęcia, pracy, jak mają zajęcie to są spokojne i zrównoważone, inne psy po 3 godzinnym spacerku padaja, a Oh patrzy z wyczekiwaniem kiedy w końcu zacznie sie spacerek, bo na razie to wstęp, no i łatwo wchodza na wysokie obroty martwi mnie tylko jego stosunek do innych psów, jak tak jest to niestety u mnie nawet tymaczas odopada, trzy suki i kot Quote
Ana_Zbyska Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 e tam daleko, jak bedzie trzeba to Hienek w podroz ruszy:lol: A no, jest troszke nadpobudliwy, w kojcu ciagle biega, prawie wcale nie siedzi. Mam nadzieje, ze uda sie kogos znalezc dla naszego kochanego Hienolka;) Quote
Macho Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 On tak jak mowisz potrzebuje duzo ruchu... :) Stosunek do psow po kastracji sie troszke zmienil, ale nie wiem jak do kota...mzoe nie byc ciekawie ;) z suczkami nie ma problemu :) Quote
Itske Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No to szukamy i ogałaszamy, może znajdzie sie ktoś kto potrzebuje aktywnego psa, z którym można różne psie sporty uprawiać, psa, który zmusi do ruchu, a w razie czego obroni i domu popilnuje - no same zalety! jak skopiować zdjęcia z dogo? zebym mogła pokazywać pregowańca? albo może mogę dostać na priv? kota mi jednak byłoby szkoda! :lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Trzeba kliknąć zdjęcie prawym przyciskiem myszy i wybrać "zapisz obrazek jako", wtedy można zapisać zdjęcie na dysku. Na priva nie potrafię wysyłać zdjęć:oops: Quote
Macho Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Tak jak mowi San ;) Ja tez nie umiem :oops: Na stronie www.schronisko.prv.pl w dziale "psy do adopcji" jest chyba troszke wiecej fotek :) Quote
Macho Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Juz tyle czeka...musi sie koncu doczekac :) Quote
Tina:) Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pewnie ze musi!:) On jest tak cudny ze w to uwierzyc nie mozna ze on jeszcze domu nie ma...! [SIZE="1"]I pomyslec ze kiedys Macho musiala ze mna do Niego wejsc bo stracha mialam....:oops: ;) Quote
Macho Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Bo ta karteczka na kojcu straszy niepotrzebnie... :roll: Quote
Itske Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No chyba jakiś aktywny spacerowo i sportowo ktoś się znajdzie! Taki pies nie powinien byc w schronie, żaden nie powinien, ale taki potrzebujący zajęcia naprawdę się marnuje. No piesku nie trać nadziei!;) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Na jego kojcu powinna wisieć kartka z napisem: " Szanuj rękawiczki!Zdejmij je przed wejściem!" ;) Hienek uwielbia targać gumowe rękawiczki:evil_lol: I może jeszcze, żeby pilnować "sprzętów", z którymi się wchodzi, bo on często je kradnie;) Quote
Tina:) Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 O tak;) ale rownie czesto domaga sie uwagi;) Quote
Recommended Posts