Jump to content
Dogomania

[CK]Hienol- energiczny, śliczny, radosny i... samotny :(

Recommended Posts

Posted

I co z naszym Hienolem, oj Hienol, wiecie co, mam starego laptopa, może mu damy, niech sam się trochę na pierwszą popodnosi, bo ja dzisiaj chcę upiec pierniczki! Rozumiem, że podlączenie do netu - Hienek w kojcu ma?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):

Macho,ja sądzę, że u Ciebie w domu byłoby dostatecznie dużo miejsca dla kotów, gdybyście Wy, ludzie, tyle nie zajmowali:diabloti: :eviltong:

a poza tym zawsze można jakąś antresolkę... no i po co w domu siedzieć, z psem na spacer, po spacerze do pracy i koty mają spokój i więcej sie zmieści, a jak więcej kotów to cieplej, a zresztą ja szukam kota dla psiapsiółki (poważnie!) dom dobry i tylko jednego kota mają, więc mało futer do kochania, podzielcie się!:multi:
Hienek, jak pierniczki smakowląy! dzisęaj gotuje bigos, to ci wolowinkę z niego i indyczka zostawię, mam nadzieję, żę ktoś mu te posty czyta?

Posted

Macho napisał(a):
Ja mu jutro przekaze wszystko ;)

Kotow mamy duzo, chetnie wyadoptujemy jednego ;)

Potzrebuję koteczki do domku, gdzie byly dwie, jedna umarla zprzyczyn naturalnych i teraz są braki kadrowe, obie były ( tzn. jedna jest) odratowane i raczej większe, obie po przejściach, psiapsiółka dużo wysiłku włożyła w leczenie (brak oka, alergie, świerzb itp) a teraz domkowi się marzy maluch taki mały przytulasny koteczek, koniecznie kuwetkowy
czyli szukam:
kotki ( jak podrośnie bedzie wysterylizowana)
wiek ok dwa msc - duzy nacisk na malucha
kuwetkowy
wygląd - obojętny
Hienola na koteczkę przerobimy?:eviltong:

Posted

Hienol w schronie, kotka w innym domku, buuu:-(, a ja zostałam sama... (z czterema psami, kotem, szczurem, koniem i rybkami:evil_lol:) Hienuś kocurze pociesz pańcie!

6 msc, powiadasz, niestety chcą młodsze zwierzątko