Itske Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 I co z naszym Hienolem, oj Hienol, wiecie co, mam starego laptopa, może mu damy, niech sam się trochę na pierwszą popodnosi, bo ja dzisiaj chcę upiec pierniczki! Rozumiem, że podlączenie do netu - Hienek w kojcu ma? Quote
Itske Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej, samotnie nam z Hienkiem, co to w gorączce przedświatecznej zapomnieliście o Hienku? No to nic, sami zjemy pierniczki mniam mniam Quote
Itske Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ok, z lukrem czy czekoladą? Dla hienka upiekłam z cielecinką? jak tam jego trzustka? Quote
Macho Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ja wole lukier ;) Trzustka...chyba bez zmian, ale mu sie troszke chyba przytylo ;) Quote
Itske Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 To na górę "Grubaska"! Boże - daj mi na Święta duży ogród na własność - to sobie wyadoptuję jeszcze ze dwa psy! Quote
Macho Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 To ja poprosze na swieta o pokoi 5 ;) dla kotow ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hienek to wymarzony aniołek, różki mu będą aureolkę podtrzymywały:evil_lol: Macho,ja sądzę, że u Ciebie w domu byłoby dostatecznie dużo miejsca dla kotów, gdybyście Wy, ludzie, tyle nie zajmowali:diabloti: :eviltong: Quote
Macho Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Hahahaha :eviltong: Proponujesz uslugi Dyzia- mordercy ? :D Quote
Itske Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a): Macho,ja sądzę, że u Ciebie w domu byłoby dostatecznie dużo miejsca dla kotów, gdybyście Wy, ludzie, tyle nie zajmowali:diabloti: :eviltong: a poza tym zawsze można jakąś antresolkę... no i po co w domu siedzieć, z psem na spacer, po spacerze do pracy i koty mają spokój i więcej sie zmieści, a jak więcej kotów to cieplej, a zresztą ja szukam kota dla psiapsiółki (poważnie!) dom dobry i tylko jednego kota mają, więc mało futer do kochania, podzielcie się!:multi: Hienek, jak pierniczki smakowląy! dzisęaj gotuje bigos, to ci wolowinkę z niego i indyczka zostawię, mam nadzieję, żę ktoś mu te posty czyta? Quote
Macho Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ja mu jutro przekaze wszystko ;) Kotow mamy duzo, chetnie wyadoptujemy jednego ;) Quote
Itske Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Macho napisał(a):Ja mu jutro przekaze wszystko ;) Kotow mamy duzo, chetnie wyadoptujemy jednego ;) Potzrebuję koteczki do domku, gdzie byly dwie, jedna umarla zprzyczyn naturalnych i teraz są braki kadrowe, obie były ( tzn. jedna jest) odratowane i raczej większe, obie po przejściach, psiapsiółka dużo wysiłku włożyła w leczenie (brak oka, alergie, świerzb itp) a teraz domkowi się marzy maluch taki mały przytulasny koteczek, koniecznie kuwetkowy czyli szukam: kotki ( jak podrośnie bedzie wysterylizowana) wiek ok dwa msc - duzy nacisk na malucha kuwetkowy wygląd - obojętny Hienola na koteczkę przerobimy?:eviltong: Quote
Tina:) Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hienola na koteczke beeedzie ciezko:eviltong: Quote
Macho Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Hienek pokaz sie! ;) Koteczke jaka opisujesz wyadoptowalam dzis do Domku ;) mam jeszcze kicie- 6 m-cy ;) tri colorka ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kicia Hienolka na górę:eviltong: Quote
Itske Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hienol w schronie, kotka w innym domku, buuu:-(, a ja zostałam sama... (z czterema psami, kotem, szczurem, koniem i rybkami:evil_lol:) Hienuś kocurze pociesz pańcie! 6 msc, powiadasz, niestety chcą młodsze zwierzątko Quote
Itske Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 No tak, my tu o kotach, a Hienek sam! Hienuś a pobawiłbyś się z kotkiem - tzn. kotkiem?;) Quote
Recommended Posts