Macho Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 No i Hienus potrzebuje jeszcze wytepienia bakterii z brzuszka ;) Quote
Ana_Zbyska Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Twoj psiak w avatarku, bardzo podobny do Hienka:) Quote
Itske Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):Twoj psiak w avatarku, bardzo podobny do Hienka:) Moje zwierzątko to owczarek holenderski (sunia, 8 msc), prawda, że Hienek ma coś w sobie podobnego? i wyglądem i charakterkiem przypomina OHa, datego tak się nim przejęłam - gdyby nie liczebnośc stadka w domu, to bym Hienka wzięła, taki mądraliniec nie powinien siedzieć w schronie, żaden pies nie powinien, ale on sie tam po prostu marnuje Quote
Itske Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dzisiaj widziałam Mazowieckie zawody agility, a skoczny i energiczny Hienek siedzi w schronie! Quote
Macho Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 No tak...jemu tez by sie to przydalo... Quote
San_(jagodowa:) Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Szukaj Hienku na pierwszej swojego szczęścia! Quote
Tina:) Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witamy przystojniaczka;) Na spacerek zabiore;) Quote
Recommended Posts