Jump to content
Dogomania

[CK]Hienol- energiczny, śliczny, radosny i... samotny :(

Recommended Posts

Posted

Dodaj prosze, ze jest bardzo skoczny i musi miec zadaszony kojec. Z ta agresja wobec psow tez zmien....on nie lubi innych psow, fakt- troszke zlagodnial po kastracji( przed kastracja potrafil jednej suni rozwalic caly kregoslup!), ale nadal nie lubi psow. I moze warto dodac, ze nie bezplatnie, a za dobrowolny datek na rzecz schroniska ? ;)

Poza tym- bardzo dziekujemy! :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Datek za niego sama zapłacę, ale o nielubieniu psów dodam ( o tym kęgosłupie nie wiedzialam, no no, ale egocentryk i brutal! może on tylko tak w schronie?, bo będzie można oszaleć na spacerkach), no i myślę, że najpierw z ew. domownikami trzeba pogadac i sprawdzić

Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Ja z Wami polecę;) :lol:

No to świetnie, więcej nas, jaśniej i weselej! Kto pierwszy przy Hienku???? jaaaaaaaaaaaaaa
świećcie dobrze dziwczyny, bo po 10 godzinach pracy na oczęta nie widzę, dzięki za towarzystwo!

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Wlasnie Hienolek osttanio mocno schudl, ale teraz juz znowu troskze przytyl:)
cieszymy sie:)

a co On taki bulimik? chudnie, tyje? może dosłac kasę na weta?

a Hienolek jest jeszcze tutaj, wiem, że z tą łagodnością przesadziłam (oj, i to mocno, zaraz jakiś opeer dostanę) poprawię, ale wysłane były obydwa w tym samym czasie i gratka już nie wzięła pod uwagę poprawek, będę prostować i tłumaczyć się i brać winę na siebie, niech tylko ktoś go wypatrzy!!!! Hienuś daj głos!!!!! Bo się będę musiała rozwieść - aktualny TZ dostal parwie ultimatum - albo dom dla Hienka albo inna panienka - (no i sie rymnęło)

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/823673_hienol.html

Posted

Hienolek ma chora trzustke, musi dostawac p[rzed posilkiem zawsze tabletke.
No i ostatnio mocno schudl,
ale na szczescie wraca do normy:)
Dzieki Itske, ze tak szukasz domku dla Naszego kochanego Hienolka:)
Hineolek, to naprawde cudowny psiak, on w sumie jest lagodny, tylko troche inaczej;)
Na pewno nie jest agresywny,
tylko taki troche nadpobudliwy:razz:
On w zabawie czasmi skoczy, zlapie za rekawiczke, ale to serio, tylko zabawa.
:)

Posted

Doskonale go rozumiem (o trzustce wiem, nie skojarzyłam póżną porą) to pasujemy do siebie - ja szczupła inczej ;) on łagodny inaczej, szkoda biedaka, no cóz, ja mam już cztery (3 suki i pies) więc u mnie kolejny to musi być łagdna oferma i flegma chodząca, no i ogrodzenie mikre, na 80 cm, moje potwory nie skaczą, choć potrafią, ojej ale się tłumaczę! Tak bym chciała biedaku, żebyś święta spędził we własnym domku! No skokowiec hop do góry!

Posted

Itske- nie dostaniesz opeeru ;) Nie wszystko jest zawsze pisane i mowione :)
On jest lagodny do ludzi, z psami czasem bywa gorzej ;)
Dziekujemy Ci bardzo! :)

Posted

[quote name='Macho']Itske- nie dostaniesz opeeru ;) Nie wszystko jest zawsze pisane i mowione :)

Dzięki! no to dzisiaj ja biorę Hienka do lasu, Hienka i latarkę!:lol: