Macho Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Dodaj prosze, ze jest bardzo skoczny i musi miec zadaszony kojec. Z ta agresja wobec psow tez zmien....on nie lubi innych psow, fakt- troszke zlagodnial po kastracji( przed kastracja potrafil jednej suni rozwalic caly kregoslup!), ale nadal nie lubi psow. I moze warto dodac, ze nie bezplatnie, a za dobrowolny datek na rzecz schroniska ? ;) Poza tym- bardzo dziekujemy! :) Quote
Itske Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Datek za niego sama zapłacę, ale o nielubieniu psów dodam ( o tym kęgosłupie nie wiedzialam, no no, ale egocentryk i brutal! może on tylko tak w schronie?, bo będzie można oszaleć na spacerkach), no i myślę, że najpierw z ew. domownikami trzeba pogadac i sprawdzić Quote
Itske Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Co jest? sama mam z nim dzisiaj biegać??? ciemno jest! zapraszam kogoś z latarką, bo sobie buźkę w lesie rozbiję Quote
Itske Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Całe szczęście! :multi:Bo już mi jakieś gałęzie po gębusi latały, ok, to muzyczka i w droge, Hienek pilnuj sie! Quote
Ana_Zbyska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :multi:Hienolkowi sie juz troszke przytylo Quote
Itske Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Przytyło? No Grubasku to biegniemy, Tmnie też sie przyda, oj przyda! Tina lecisz z nami? Quote
Ana_Zbyska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Wlasnie Hienolek osttanio mocno schudl, ale teraz juz znowu troskze przytyl:) cieszymy sie:) Quote
Itske Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Ja z Wami polecę;) :lol: No to świetnie, więcej nas, jaśniej i weselej! Kto pierwszy przy Hienku???? jaaaaaaaaaaaaaa świećcie dobrze dziwczyny, bo po 10 godzinach pracy na oczęta nie widzę, dzięki za towarzystwo! Quote
Ana_Zbyska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ja swiece oczami:razz: nie, no zartuje:) Nigdy nie zmeczony Hienek biegnie na 1 ! Quote
Itske Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):Wlasnie Hienolek osttanio mocno schudl, ale teraz juz znowu troskze przytyl:) cieszymy sie:) a co On taki bulimik? chudnie, tyje? może dosłac kasę na weta? a Hienolek jest jeszcze tutaj, wiem, że z tą łagodnością przesadziłam (oj, i to mocno, zaraz jakiś opeer dostanę) poprawię, ale wysłane były obydwa w tym samym czasie i gratka już nie wzięła pod uwagę poprawek, będę prostować i tłumaczyć się i brać winę na siebie, niech tylko ktoś go wypatrzy!!!! Hienuś daj głos!!!!! Bo się będę musiała rozwieść - aktualny TZ dostal parwie ultimatum - albo dom dla Hienka albo inna panienka - (no i sie rymnęło) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/823673_hienol.html Quote
Ana_Zbyska Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hienolek ma chora trzustke, musi dostawac p[rzed posilkiem zawsze tabletke. No i ostatnio mocno schudl, ale na szczescie wraca do normy:) Dzieki Itske, ze tak szukasz domku dla Naszego kochanego Hienolka:) Hineolek, to naprawde cudowny psiak, on w sumie jest lagodny, tylko troche inaczej;) Na pewno nie jest agresywny, tylko taki troche nadpobudliwy:razz: On w zabawie czasmi skoczy, zlapie za rekawiczke, ale to serio, tylko zabawa. :) Quote
Itske Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Doskonale go rozumiem (o trzustce wiem, nie skojarzyłam póżną porą) to pasujemy do siebie - ja szczupła inczej ;) on łagodny inaczej, szkoda biedaka, no cóz, ja mam już cztery (3 suki i pies) więc u mnie kolejny to musi być łagdna oferma i flegma chodząca, no i ogrodzenie mikre, na 80 cm, moje potwory nie skaczą, choć potrafią, ojej ale się tłumaczę! Tak bym chciała biedaku, żebyś święta spędził we własnym domku! No skokowiec hop do góry! Quote
Ana_Zbyska Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 A Hienek znowu radzie sobie z plotami heh Hienku, Hienku, moze ktos Ci zrobi prezent swiateczny w postaci domku..? Quote
Macho Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Itske- nie dostaniesz opeeru ;) Nie wszystko jest zawsze pisane i mowione :) On jest lagodny do ludzi, z psami czasem bywa gorzej ;) Dziekujemy Ci bardzo! :) Quote
San_(jagodowa:) Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hienek, kochany "lizownik schroniskowy" i "przygryźnik hienowaty", w dodatku z ADHD:evil_lol: ("przygryźnik", bo on nie gryzie tylko tak sobie lekko przygryza:lol:). Quote
Macho Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 I to by byl wlasnie idealny opis Hienka :eviltong: Quote
Itske Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Macho']Itske- nie dostaniesz opeeru ;) Nie wszystko jest zawsze pisane i mowione :) Dzięki! no to dzisiaj ja biorę Hienka do lasu, Hienka i latarkę!:lol: Quote
Tina:) Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Widze ze dzis o latarce nie zapomnialas;) a ja i tak sie przylacze;) I dziekujemy ze tak sie zainteresowalas Hienkiem...;) Quote
Macho Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Ja nie posiadam w domu latarki, wiec i tak bym Ci nie pomogla :eviltong: ale skoro Ty masz, to ide z Toba ;) Quote
Recommended Posts