Macho Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Kotkiem pewnie by nie pogardzil :eviltong: Quote
Macho Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Tak wysoko, jak tylko on potrafi ;) Quote
Itske Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Hienuś, porozmawiamy jutro? ciekawe co nam powiesz! Quote
Itske Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Dogomaniacy i Hienolomaniacy - spokoju, radości, aby wszystkie psy znalazły dom i były oddawane do hotelików tylko na wypoczynek i w awaryjnych sytuacjach, aby zwierzaki miały kochające domy. Niech Wam się szczęści! Rodzaca się Maleńka Miłość niech obdarza Was spokojem, harmonią wewnętrzną, zdrowiem. Życzę wszystkim pięknego rozwoju i uwagi na siebie i świat. Niech wigilijny wieczór będzie pełen ciepła, radości, bliskości! Proszę ucałujcie Hienola ode mnie w tę cudną pręgowaną mordę! Quote
Macho Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Ucaluje w srode ;) dziekujemy! wzajemnie!! :) Quote
Itske Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):Dziękujemy i wzajemnie:);) Rozumiem, że wzajemnie mam się sama pocałowac w moją mordę? - od Hienola z przyjemnością!:evil_lol: Quote
Macho Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 To takie rzeczy sie tlumaczy :eviltong: nie kazdy jest taki domyslny jak Ty, Ano ;) :eviltong: Quote
Itske Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ana_Zbyska napisał(a):Miałam na myśli życzenia;) Wiem, ale czyż pocałunek Hienola nie byłby słodki?!:lol: a tu nic z tego:eviltong: A jak tam Hienek - napyskował wczoraj? Quote
Macho Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Hehe Hienek dziennie pyskuje :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Macho napisał(a):To takie rzeczy sie tlumaczy :eviltong: nie kazdy jest taki domyslny jak Ty, Ano ;) :eviltong: Itske na szczęscie jest domyślna:) Quote
Recommended Posts