Jump to content
Dogomania

[CK]Hienol- energiczny, śliczny, radosny i... samotny :(

Recommended Posts

Posted

Ciocia Itske Cię kocha - tylko zabrać nie może, bo zamiast czterech psów i kota, ostałby się tylko nasz bohaterski Hienolek!:diabloti: no i ogrodzenie ciocia ma lichutkie ( co prawda mój Tz, jak uslyszał, ze Hienolek pomóglby mu w redukcji stada, to aż westchnął z zachwytu......... :angryy:)

Ludzie, ale przecież to fajny pies, dla kogoś kto nie planuje dużego stada!
Popilnuje, wygląda oryginalnie, jest energiczny - a ruch to zdrowie, poszukiwani wlaściciele, którzy chcą mieć jednego, fajnego psa - Hienol czeka!
( no to cudne imię będzie mogli Szanowi Państwo zmienić:evil_lol:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dołączam się do grona hienomaniaków!

Skradł mi serce, ale sama mam dominanta, więc mogę go wspierać na odległość.

Cudo, marengusie najbardziej mi się podobają.
A! Mój też ma chorą trzustkę... I też jest ze schroniska.

Posted

Palce mam! - ale paznokci w komplecie nie mam!
Wiozłam bidę schroniskową z Warszawki do Elbląga na DS- a że podróż dzisiaj była długa i koszmarna (pogoda), wpadłam na głupi pomysł, że dam zwierzątku paróweczkę - ha! Paróweczka z paznokietkami - nowe danie prodróżne!
To ja już Hienolka wolę, ach, Hienuś, kiedy ciocia Itske Cię do Twojego domku zawiezie? Domek znajduj się, ale już:mad: ( a żeby Macho się nie martwiła, to szukamy domku dla Hienka i jego Hienolali:diabloti:

Posted

Hej, hienomanicy - zabieram Hienia na zimowy spacerek, bo mam cały jeden dzień urlopiku:multi:

W Tomaszowie i w Gdańsku też mają psy w typie OH - może założymy oddzielny wątek - miksy OH w Polsce? albo Holenderską Fundację Wspierania Pręgusów im "Hienola":evil_lol: