Itske Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ciocia Itske Cię kocha - tylko zabrać nie może, bo zamiast czterech psów i kota, ostałby się tylko nasz bohaterski Hienolek!:diabloti: no i ogrodzenie ciocia ma lichutkie ( co prawda mój Tz, jak uslyszał, ze Hienolek pomóglby mu w redukcji stada, to aż westchnął z zachwytu......... :angryy:) Ludzie, ale przecież to fajny pies, dla kogoś kto nie planuje dużego stada! Popilnuje, wygląda oryginalnie, jest energiczny - a ruch to zdrowie, poszukiwani wlaściciele, którzy chcą mieć jednego, fajnego psa - Hienol czeka! ( no to cudne imię będzie mogli Szanowi Państwo zmienić:evil_lol:) Quote
Ana_Zbyska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Hienek dzisiaj znów mi porwał, prawie co założoną rękawicę:lol: jak On mógł :D :) Quote
Macho Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ana wybacz mu...nalog robi swoje ;) :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ok, Hienek-masz wybaczone:) podziekuj Cioci Macho:D:) Quote
Itske Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Rękawiczki psu żałujecie, a może mu trzeba kupić ze dwie pary, żeby miał na wszystkie łapy? Quote
Macho Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Hehehe ;) I CK by zbankrutowalo :eviltong: Quote
Itske Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Spoko, od 10 będą nowe fundusze dla hienka - to mu kupcie kilka par rękawiczek....... z doczepionym człowiekiem ;)- bedzie miał lepszą zabawę! Quote
San_(jagodowa:) Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 :lol: Nowe allegro: http://www.allegro.pl/item293154357_hienol_od_ponad_3_lat_marnuje_sie_w_schronie_.html Quote
Itske Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hinuś kupiłam nowe rękawiczki, chodź na spacerek! Quote
Macho Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Hehe i jak? Itske masz jeszcze palce? ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Itske pewnie szuka resztek gdzieś pod śniegiem:evil_lol: Quote
Macho Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Hehe moze sie paznokci doszuka :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Macho']Hehe gumilalę mu kupię :eviltong:[/quote] A Macho jak zwykle tylko o jednym:evil_lol: Quote
Macho Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Hahaha :eviltong: ja tylko przewiduje wszystkie mozliwosci :eviltong: Quote
Dobermania Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Dołączam się do grona hienomaniaków! Skradł mi serce, ale sama mam dominanta, więc mogę go wspierać na odległość. Cudo, marengusie najbardziej mi się podobają. A! Mój też ma chorą trzustkę... I też jest ze schroniska. Quote
Itske Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Palce mam! - ale paznokci w komplecie nie mam! Wiozłam bidę schroniskową z Warszawki do Elbląga na DS- a że podróż dzisiaj była długa i koszmarna (pogoda), wpadłam na głupi pomysł, że dam zwierzątku paróweczkę - ha! Paróweczka z paznokietkami - nowe danie prodróżne! To ja już Hienolka wolę, ach, Hienuś, kiedy ciocia Itske Cię do Twojego domku zawiezie? Domek znajduj się, ale już:mad: ( a żeby Macho się nie martwiła, to szukamy domku dla Hienka i jego Hienolali:diabloti: Quote
San_(jagodowa:) Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Itske']( a żeby Macho się nie martwiła, to szukamy domku dla Hienka i jego Hienolali:diabloti:[/quote] :roflt: Ciocia Itske myśli o wszystkim:lol: Quote
Itske Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Hej, hienomanicy - zabieram Hienia na zimowy spacerek, bo mam cały jeden dzień urlopiku:multi: W Tomaszowie i w Gdańsku też mają psy w typie OH - może założymy oddzielny wątek - miksy OH w Polsce? albo Holenderską Fundację Wspierania Pręgusów im "Hienola":evil_lol: Quote
Recommended Posts