Unbelievable Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 LeCoyotte napisał(a):jak można pomylić sznaucera!:mad: to szkot:eviltong: cii, widzę:cool1: ale te siedzące przejdą:diabloti: Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Nikomu dziś nie odpiszę, bo wczoraj mi się dogo zawieszało i odpisywałam 3x i nie ma moich postów:angryy::mad: Ale byłam u fryzjera i zmieniłam kolorek i ściachałam na krótko i jakbyście chcieli to mogę zapodać kilka moich fotek, ale nie śmiać mi się:mad::diabloti: Quote
Justa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Tinka:)']tu: http://images46.fotosik.pl/12/843f2f1afa1134e0med.jpg prawie :grins: :mdleje: toc to obraza !!! :diabloti: Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='eria']dawaj fotki ! Już daję:oops: [quote name='Justa']:mdleje: toc to obraza !!! :diabloti: Prawda?:razz: Szkot, to Szkot, a Sznaucerek to Sznaucerek:mad::diabloti:;) A tera ja:diabloti: Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 I nie liczyć mi zmarszczek:mad::eviltong::diabloti: Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 AngelsDream napisał(a):Nie liczymy :) A jak mi w tym kolorku?:razz: Quote
eria Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 bardzo fajna fryzurka :loveu:!! Tylko że jak powiedziałaś że ścielas krótko to myślałam że bedzie krótko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ładnej ciotce to w każdym kolorku ładnie :cool3::lol: Quote
AngelsDream Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ja się na tym za bardzo nie znam, ale moim zdaniem twarzowo. :) Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 eria napisał(a):bardzo fajna fryzurka :loveu:!! Tylko że jak powiedziałaś że ścielas krótko to myślałam że bedzie krótko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ścięłam aż 5 cm:cool3: - to znaczy, że teraz jest krótko:evil_lol: AnkaG napisał(a):Ładnej ciotce to w każdym kolorku ładnie :cool3::lol: :oops::oops::diabloti: AngelsDream napisał(a):Ja się na tym za bardzo nie znam, ale moim zdaniem twarzowo. :) Zaraz obrosnę w piórka:oops::multi: Quote
Doginka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Fryzurka niczego sobie :). łapeczek napisał(a):heyooo fajna fryzurkaaa;] To super, ze się podoba, bo ja miałam wątpliwości:razz: Quote
sleepingbyday Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 o, Sylwia, a rozmawiałas z panem jacka gobi? miał juz badania? wzrok mu siadał dramatycznie i miały być badane mozliwości operacji... a moż ejuż jest po? Quote
Doginka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='sleepingbyday']o, Sylwia, a rozmawiałas z panem jacka gobi? miał juz badania? wzrok mu siadał dramatycznie i miały być badane mozliwości operacji... a moż ejuż jest po? Gobi jest już po operacji. Ma wszczepioną soczewkę. Jest już prawie OK.;) Trzymajcie za nas kciuki - właśnie wyjeżdżamy na Europejską Wystawę:multi: Quote
malawaszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 fajna fryzurka i kolorek! trzymam :kciuki: Quote
Recommended Posts