Doginka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 :angryy:A teraz nic nie mogę zacytować:angryy::mad::angryy::mad::angryy: :placz: Quote
ariss Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ja wczoraj nie mogłam cytować:angryy:a dziś chyba mi się Ciebie udało :evil_lol::eviltong: Quote
Helga&Ares Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 podziwiam Cię, tyyle fot wstawiać, mi by sie nie chciało:loveu::diabloti::razz: Quote
Doginka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ariss napisał(a):ja wczoraj nie mogłam cytować:angryy:a dziś chyba mi się Ciebie udało :evil_lol::eviltong: A ja nie mogę - multi cytat mi nie działa:angryy::mad::placz: Helga&Ares napisał(a):podziwiam Cię, tyyle fot wstawiać, mi by sie nie chciało:loveu::diabloti::razz: a nawet do połowy jeszcze nie doszłam:shake: Dziś już idę spać, bo ostatnio jestem jakaś zmęczona i cały czas bolą mnie nerki, a nie mam czasu iść do lekarza:placz: DOBRANOC;) Quote
Recommended Posts