Helga&Ares Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ładny dzieciak:diabloti: no, Psina też niczego sobie:loveu: Quote
Doginka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 ewka i haker napisał(a):fotogeniczna mala:D Fakt:loveu: Helga&Ares napisał(a):ładny dzieciak:diabloti: no, Psina też niczego sobie:loveu: Dziecka ładna, ale nawet Raper w pewnym momencie miał Jej dosyć i na Nią warknął:crazyeye: - pierwszy raz w życiu:crazyeye::razz: Quote
ewka i haker Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 to dziwne choz haker jak ma dosc mojego brata to nie warknie chyba ze w zabawie ale ile pies ma byc cierpliwy Quote
Doginka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 :placz:Bolą mnie nerki - strasznie, tak jakbym się paliła od środka:placz: A w czwartek wyjeżdżamy do budapesztu:cool3: - mam nadzieję, że mi przejdzie. Tylko czarno to widzę, bo właśnie mam gorączkę:placz: Znacie jakiś szybki sposób na nerki:razz: Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 hm....ja nie zbyt ....;/ ale moze wkulnij sie do wyrka i je wygrzej....powinno przejsc Quote
Doginka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 AnkaG napisał(a):To Rapcio umie warczeć??? :diabloti: Jak widać psia cierpliwość też ma swoje granice:p To właśnie dzięki Kajci Gordon niezbyt lubi małe dzieci do lat ok.7, bo te starsze już lubi:diabloti: Quote
Doginka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 łapeczek napisał(a):hm....ja nie zbyt ....;/ ale moze wkulnij sie do wyrka i je wygrzej....powinno przejsc Prawie cały dzień przespałam pod ciepłym kocykiem i dalej boli. Od kilku dni mnie tak ćmiło, ale myślałam, że to od kręgosłupa, a dziś poprostu wyję z bólu, a raczej z tego palenia, bo to nie ból, tylko pieczenie jakby mnie ktoś podpalił od środka:placz::placz::placz: Quote
Helga&Ares Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ciepłe okłady rób na nereczki! ;) Quote
łapeczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 albooo wymasuj je mascia rozgrzewajaca;]] i sie kuruj nam doginko kochana xD Quote
ariss Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ja jade już w środe:razz: mam nadzieję,że wyzdrowiejesz!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']ciepłe okłady rób na nereczki! ;) Spróbuję:razz: [quote name='łapeczek']albooo wymasuj je mascia rozgrzewajaca;]] i sie kuruj nam doginko kochana xD Tego też spróbuje:razz: [quote name='ariss']ja jade już w środe:razz: mam nadzieję,że wyzdrowiejesz!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jadę w czwartek, mam nadzieję, że mi przejdzie, a jeśli nie, to że się nie nasili:placz: A tak wygląda w tej chwili Gordon:loveu::p - ja sama, ja sama go zrobiłam:multi::eviltong: Quote
Recommended Posts