Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka:
Też mam psa od pani Małgorzaty. Ma przede wszystkim niesamowitą psychikę. Za tak wspaniałe stworzenie jestem i zawsze będę jej niezwykle wdzięczna

Pierwszy raz odwiedziłam tę galerię, ale mam zamiar wpadać częściej, tyle tu ładnych zdjęć :loveu:

Posted

Dada napisał(a):
Doginka:
Też mam psa od pani Małgorzaty. Ma przede wszystkim niesamowitą psychikę. Za tak wspaniałe stworzenie jestem i zawsze będę jej niezwykle wdzięczna

Pierwszy raz odwiedziłam tę galerię, ale mam zamiar wpadać częściej, tyle tu ładnych zdjęć :loveu:

Dokładnie takie są psy od Pani Supronowicz;)
Zapraszam częściej, a ja też wpadne z rewizytą:p
Vectra napisał(a):
Doginka , poka jakiś folm z nikosia !!!
bo widziałam na prezentacji tylko i ciekawa jestem jak wygląda filmik domowy ;)

Tiaaaaa, tylko ja nie umiem wstawiać filmików:oops::oops::oops: - one mają duży rozmiar w HD:p
panienkabubu napisał(a):
Doginka - była prośba ze strony Moderatora, więc proszę uszanuj ją i nie rozpoczynaj na nowo dogryzek :)
dzięki

Postąpiłam jak gówniarz, więcej to się nie powtórzy:diabloti:

Nie mogłam się powstrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

witam.....

widze Sylwia-ze juz mozesz zaczac sedziowac....-skoro wiesz-kto sie do kogo umywa a kto nie.....

widze tez,ze jednak nie umiesz przegrywac...-a szkoda ,bo to znacznie ulatwia samopoczucie na i po przegranej wystawie.....:razz:

zastanawia mnie tylko jedna rzecz-skoro mam takiego kiepskiego psa,ktory wygrywa z Twoim ( w ciagu 7 miesiecy dostal 6 cacibow,skonczyl interke,zwyciestwo klubu Rumunii ,pare BOB-ów itd itp)....,po tym jak wszem i wobec dalas do zrozumienia ,ze specjalnie zle ostrzyglam Ci psa,ze sprzedalam Ci peta (ode mnie kupowalas?:razz:),jak postawilas na nogi pol Polski,zeby pomogli Ci strzyc Twoje zepsute strzyzeniem przeze mnie pieski-(znowu przegralas zaraz po tym),przyjezdzasz do mnie ze swoimi kaszlacymi psami mowiac mi przez telefon,ze uslugi weterynaryjnej nie mam prawa Ci odmowic (nigdy jeszcze tego nie zrobilam i nie mam ,ani nie mialam zamiaru)i po skonczonej wizycie prosisz mnie o ostrzyzenie im glow i uszu.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: (dodam tylko,ze ta wizyta miala miejsce jakis miesiac temu)

Jak nazwiesz takie zachowanie.....

Wszystko co tu piszesz to hipokryzja,bzdety i kupa klamstw-niestety czytelnicy tego bloga nie maja szansy na skonfrontowanie prawdy-poniewaz ja sie tu nie wypowiadam ,oni mnie nie znaja,a Ty piszesz co Ci slina na jezyk przyniesie.....

Jesli ten post zostanie usuniety-trudno-ale uwazam ,ze po kilku stronach na moj temat-mam prawo sie wypowiedziec.

Przypomnij sobie tylko-kto Ci wybral psa,kto Ci go trymowal,kapał,nauczyl Cie suszyc,rozczesywac,wystawiac,mowil jak karmic,czego nie robic,na co zwracac uwage,a co olac....-wtedy bylo swietnie.....

Powiem Ci teraz tak-wystawiaj Gordona jak najdluzej -tak dlugo ,zeby mial szanse zmierzyc sie na ringu z moim kolejnym psem-badz cierpliwa-a na pewno ta cnota zostanie nagrodzona.....

Dziwie Ci sie tylko,ze potrafisz byc tak dwulicowa :shake:

Nastepnym razem-zanim napiszesz cos o mnie-zadzwon ,ze to robisz,zeby mi znajomi nie donosili ,ze jestem ta "co zawsze wygrywa".

Tyle wystaw w zyciu-ile ja i moje psy przegraly-Tobie moga sie tylko snic.Do wszystkiego nalezy miec dystans- a Ty nie masz go w ogole.....

Kazdy pies ma lata swojej swietnosci ,potem one mijaja i jesli chce sie zatrzymac tylko te mile wspomnienia-trzeba wiedziec-kiedy powiedziec sobie basta.

Posted

Vectra napisał(a):
słuchaj , ja rozumiem , że lubisz trymować .... ale tym razem przesadziłaś :diabloti:
coś zrobiła Raperowi ? i przefarbowny ? :evil_lol:

Zajebiaszczy jest nie:evil_lol::loveu: - farbnęłam mu pysk na rudo, coby fajniej wyglądał i naszprycowałam anabolami, żeby bardziej wyrósł chłopak:diabloti: