sleepingbyday Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cytat: Napisał sleepingbyday widać choćby z opisu przy awatarze. wypowiedź akurat nie ma nic do rzeczy -ja na dogo jestem ponad rok, doginkę znam od tego czasu i to osobiście, jej sznupy takoż, słuchałam wiele opowieści o sznupach i ich rodzinach, ale i tak bym tu nie głosowała, kto jest czyim rodzeństwem, oraz jakie sa subtelne różnice dla was wychwytne od 1 kopa... :razz:nie rozumiem:shake: to było do czyjejś tam wypowiedzi, nawet nie pamietam czyjejś, nieważne zresztą chyba.... Quote
Doginka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 osobek napisał(a):Doginko a masz zdjecia mini p&s? Niestety nie:shake: Quote
ariss Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ale tych miniaków u Was było:crazyeye:czekam na więcej:razz: Quote
malawaszka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 haha ale ubaw - obejrzałam foty patrząc na ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Też właśnie o tym pomyślałam ;) że ludzie mają czasem głupie miny i pozycje :D Quote
Doginka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Cheritka']No to sobie troszkę pooglądałam :loveu: Zaraz wstawię kolejne fotki;) [quote name='ariss']ale tych miniaków u Was było:crazyeye:czekam na więcej:razz: Mówisz i masz:p Maławaszko i Weszko, nie mogłam Was zacytować, bo ta funkcja przestała mi działać:mad::razz: - cytuje mi 2 posty i dalej nie chce:angryy: Quote
Recommended Posts