Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira napisał(a):
i ja mam pytanie:oops:jak wybieram środkowe pole AF pojedyńcze i normalne,to na wyświetlaczu powinnam mieć ten "kwadracik"po środku tak????

W sensie,że ostrość łapie na środku???Bo ja mam zawsze po prawej i nie umiem tego zmienić:oops::shake::oops:

Niekoniecznie, łapie tam gdzie ten kwadracik umieścisz.
A zmieniasz jego położenie naciskając do połowy spust migawki i przesuwając tym klawiszem ze strzałkami ;)

Posted

Justa napisał(a):
Niekoniecznie, łapie tam gdzie ten kwadracik umieścisz.
A zmieniasz jego położenie naciskając do połowy spust migawki i przesuwając tym klawiszem ze strzałkami ;)

już się ucieszyłam,że to tylko moja ciemnowatość,ale on nie zmienia swojego położenia:shake::placz:może jeszcze inaczej da się to ustawić???

Posted

sylwia (i ja za aparatem) dostajemy właśnie zawału - patrz lewy górny róg zdjęcia:

pies nadrzewny:roll:, cholera jasna. ona wbiegła na to drzewo, zawróciła na górze na pełnej szybkości i zbiegła, trzęsłam sie jeszcze kwadrans po tym...

a sztuczka nie jest wcale taka łatwa:diabloti::

ale też wykonalna :multi::

koniec wrażeń...

Posted

poradziłam sobie...ale jestem goooooooooopia...sama sobie to zablokowałam,żeby mi podczas robienia zdjęcia się nie zmieniło:evil_lol:

instrukcja to jednak dobry przyjaciel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops::evil_lol::oops:

Posted

gassira napisał(a):
poradziłam sobie...ale jestem goooooooooopia...sama sobie to zablokowałam,żeby mi podczas robienia zdjęcia się nie zmieniło:evil_lol:

instrukcja to jednak dobry przyjaciel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops::evil_lol::oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale cała masa super fotek :loveu: piękne :loveu:

a do Froda jeszcze to uśmiałam siez tej kępki włosów na klacie - jak włoski lovelas :roflt: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Doginka ja nie nadążam z tymi Twoimi fotami :evil_lol:
całkowicie się pogubiłam :evil_lol:
Bo my z Gassi teraz się uzupełniamy;):evil_lol:

[quote name='Helga&Ares']http://images33.fotosik.pl/235/c4dfa8862f5681c0.jpg
to mnie się podoba!;)
Mi też:multi: - nawet ja się załapałam na fotę:multi:
[quote name='ewka i haker']...a na jednym zdjeciu marcin byl na drezwie czy mie sie wydalalo:evil_lol:
Eeee, chyba Ci się wydawało:cool3::diabloti: - ale dobrze:p
[quote name='Matusz']ale świetne fotki :loveu::loveu::loveu:

jak gass wstawiła swoje to przynajmniej je widzę:diabloti:
Ale Gassi chyba też z fotosika wstawia:razz:

Posted

gassira napisał(a):
już się ucieszyłam,że to tylko moja ciemnowatość,ale on nie zmienia swojego położenia:shake::placz:może jeszcze inaczej da się to ustawić???

gassira napisał(a):

A już chciałam Ci napisać, żebyś przeczytała str. 30 i 87 w instrukcji do D80:evil_lol::diabloti:

ewka i haker napisał(a):
ale fajnie chodzi ten piesek po drzewie:evil_lol::loveu:

Ale my prawie zawału dostałyśmy:crazyeye:
Cheritka napisał(a):
Dzis facek mówil w "Kole fortuny"
że wychodował gruszki na wierzbie,

czyli może tez być piesek nadrzewny (jak widać )
:lol:

malawaszka napisał(a):

ale cała masa super fotek :loveu: piękne :loveu:

a do Froda jeszcze to uśmiałam siez tej kępki włosów na klacie - jak włoski lovelas :roflt: :evil_lol:

Ale po dogłębnym przyjrzeniu się stwierdzam, że nie umywa się do Gassiry:loveu: - ona ma klasę:loveu: