Marlena:) Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jak zwykle śliczny Gordon :loveu: ... Mizianka:cool3::cool3::cool3:.... Quote
Junka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 hej z wieczorka. Ja przepraszam, ze tak sporadycznie ale nie mam teraz głowy na dogo siedziec. teraz tak dla relaksu odwiedzam :) Quote
Doginka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Marlena:) napisał(a):Jak zwykle śliczny Gordon :loveu: ... Mizianka:cool3::cool3::cool3:.... Witamy nowego gościa w naszej fotogalerii:p;):loveu: Junka napisał(a):hej z wieczorka. Ja przepraszam, ze tak sporadycznie ale nie mam teraz głowy na dogo siedziec. teraz tak dla relaksu odwiedzam :) Wybaczam - ja w wakacje też będę sporadycznie zaglądać, bo szkoda mi będzie słoneczka, albo wieczorównad morzem lub w górach ;) Quote
Doginka Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Fotki na Dobranoc - jutro chyba wyjadę, ale to na 80%, więc wstawiam foteczki i idę spać;) Quote
Doginka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 przed wyjazdem pokażę Wam naszego miniaturowego latrerka ERNIEGO:evil_lol:;) Quote
Doginka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Kto? - ja robiłem qpę? - nigdy w życiu:shake::shake::evil_lol::roll: - Jadę na majówkę:p Quote
Helga&Ares Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Doginko Ty uwielbiasz cykac foty psom robiącym koo:D:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 O fuuuuuuu jakie "smierdzace" fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Marlena:) Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 hehe..super foty.... a ten ratlerek taka malizna słodkaa,że tylko przytulać :evil_lol::loveu::loveu:.... Quote
Recommended Posts