ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dziękować:multi:teraz moge już spokojnie iść spać:p no pachnie mi tu tą hodowlą:crazyeye:ale jakie masakryczne cięcie:crazyeye:i gdzie on ma brwi:crazyeye:one chyba też są cięte????Bo psy z tego miotu(które widziałam)mają pięne długie brwi..a tu:crazyeye:Podpytam się hodowcy,czy to pies od niego;) no ale średniaczek czarny to średniaczek czarny:razz: Dobranocka Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='gassira']Dziękować:multi:teraz moge już spokojnie iść spać:p no pachnie mi tu tą hodowlą:crazyeye:ale jakie masakryczne cięcie:crazyeye:i gdzie on ma brwi:crazyeye:one chyba też są cięte????Bo psy z tego miotu(które widziałam)mają pięne długie brwi..a tu:crazyeye:Podpytam się hodowcy,czy to pies od niego;) no ale średniaczek czarny to średniaczek czarny:razz: Dobranocka Zgadzam się z Tobą całkowicie - cięcie maszynką i do tego tragiczne, brwi też cięte - temu psu brakuje ręki fachowca:razz: Na dobranoc 10 fot z Gassi:loveu: Quote
ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 błahahh...ja to jednak maski strzelam:evil_lol: ale sznupki to achy i ochy:loveu: jeszcze raz DOBRANOC:loveu::hand: Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='gassira']błahahh...ja to jednak maski strzelam:evil_lol: ale sznupki to achy i ochy:loveu: jeszcze raz DOBRANOC:loveu::hand: Pa pa Ps. Jak Ci się podobają Twoje fotki na naturalnym ustawieniu? - jak dla mnie bomba:multi::loveu:;) Quote
ariss Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Doginka']Pa pa Ps. Jak Ci się podobają Twoje fotki na naturalnym ustawieniu? - jak dla mnie bomba:multi::loveu:;) jeszcze wszystkich nie widziałm:oops::shake: ale Gordoniasta z tym różowym tlem mi się bardzo podoba:loveu:...tylko to coś czerwone mi nie pasuje...nie mam pojęcia co to za śmieć:roll: sił bawić się nie mam wię cięcie!!! Quote
Helga&Ares Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ale cudniaste fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Frodo ma brode marzenie ale jak ja widze taki masakryczny brak grzywki:mad: Quote
Doginka Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='gassira'] ...ale Gordoniasta z tym różowym tlem mi się bardzo podoba:loveu:...tylko to coś czerwone mi nie pasuje...nie mam pojęcia co to za śmieć:roll: Jeśli chodzi Ci o to czerwone na szyi - to jest obroża:evil_lol: [quote name='Helga&Ares']ale cudniaste fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki;) [quote name='eria']Frodo ma brode marzenie ale jak ja widze taki masakryczny brak grzywki:mad: Brakuje mu bez tej grzyweczki sznaucerowości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Justa']Ale ten pies przecież ma grzywkę :-o Ale co to za grzywka:roll: C.D. foteczek z wczorajszego spacerku z Gassirą :p Ewa uczy Chiarę wystawiania się - Quote
ariss Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dzień dobry:multi: chodzi mi o to coś czerwone na trawie:evil_lol: Justa on nie ma grzywki!!!!!!!!!!!Nie znam sznaucera z tej hodowli z takim wypierdkiem:crazyeye:jak dla mnie okaleczyli biednego,nieświadomego psa:shake:ale najważniejsze żeby był szczęśliwy w sumie do wsapniałych zabaw i szaleńczych gonitw ta grzywa i trymowany włos nie jest mu potrzebny;) Quote
Justa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Doginka napisał(a):Ale co to za grzywka:roll: gassira napisał(a):Justa on nie ma grzywki!!!!!!!!!!!Nie znam sznaucera z tej hodowli z takim wypierdkiem:crazyeye:jak dla mnie okaleczyli biednego,nieświadomego psa:shake:ale najważniejsze żeby był szczęśliwy w sumie do wsapniałych zabaw i szaleńczych gonitw ta grzywa i trymowany włos nie jest mu potrzebny;) No już nie przesadzaj, że okaleczyli, bo mu się krzywda z tego powodu nie stała ;) Ja ścinam psa maszynką, grzywki też nie ma specjalnie długiej i nie uważam, żebym krzywde jej tym robiła. Włos ma to do siebie, że odrasta. Problemów ze skórą nie ma. Każdy robi psa jak uważa ;) Quote
ariss Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Justa napisał(a):No już nie przesadzaj, że okaleczyli, bo mu się krzywda z tego powodu nie stała ;) Ja ścinam psa maszynką, grzywki też nie ma specjalnie długiej i nie uważam, żebym krzywde jej tym robiła. Włos ma to do siebie, że odrasta. Problemów ze skórą nie ma. Każdy robi psa jak uważa ;) troche okalczyli bo włos cięty maszynką traci swoje właściwości:shake: "Okaleczli" w sensie takim że brzydko wygląda chyba nie musze czytować tu mojej wcześniej wypowiedzi:roll: Poza tym nie tniesz grzywki u swojego psa???a chyba jednym z uroków sznaucera jest właśnie,grzywka i broda...i nie mów mi że się mylę! Quote
Justa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 gassira napisał(a):troche okalczyli bo włos cięty maszynką traci swoje właściwości:shake: "Okaleczli" w sensie takim że brzydko wygląda chyba nie musze czytować tu mojej wcześniej wypowiedzi:roll: Poza tym nie tniesz grzywki u swojego psa???a chyba jednym z uroków sznaucera jest właśnie,grzywka i broda...i nie mów mi że się mylę! Są psy, które cięte maszynką dalej mają fajny twardy włos. Są takie, które nawet trymowane nigdy takiego mieć nie będą. Także geny też pełnią tu dużą rolę. A brzydko to pojęcie względne ;) Tyle gustów ile ludzi ;) A ten pies jest wystawowy? Też myślę, że broda i grzywka to urok sznaucera, ale trochę krótsza grzywa mnie się podoba - szczególnie, że dzięki temu widać piękne wielkie oczyska, dlatego nie mam nic przeciwko :p Odbiegając od tematu - Gass, jaki Ty masz futerał na aparat? Bo na ostatnim spacerku miałas taki fajny przez biodra a ja właśnie poluję na takie coś :oops: Quote
ariss Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Justa napisał(a):Są psy, które cięte maszynką dalej mają fajny twardy włos. Są takie, które nawet trymowane nigdy takiego mieć nie będą. Także geny też pełnią tu dużą rolę. A brzydko to pojęcie względne ;) Tyle gustów ile ludzi ;) A ten pies jest wystawowy? Też myślę, że broda i grzywka to urok sznaucera, ale trochę krótsza grzywa mnie się podoba - szczególnie, że dzięki temu widać piękne wielkie oczyska, dlatego nie mam nic przeciwko :p Odbiegając od tematu - Gass, jaki Ty masz futerał na aparat? Bo na ostatnim spacerku miałas taki fajny przez biodra a ja właśnie poluję na takie coś :oops: przy dobrze podciętej grzywie i tak widać oczka;) Pewnie,że geny pełnią dużą rolę,ale ja jeszcze nie poznałam takiego sznaucera i dopóki nie spotkam to nie uwierze:shake:Wszystkie,które znam(a jast ich trochę)cięte maszynką mają mięki,okropny włoś no i właściciele zaczynają żałować swojej decyzji;) ale o to wszystko są odwieczne spory i my napewno nie ustalimy wspólnej wersji:evil_lol:;) Ja mam futerał przez ramię...to na pasku to piterek na kase,klucze,telefon itp;) Quote
ariss Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 i ja mam pytanie:oops:jak wybieram środkowe pole AF pojedyńcze i normalne,to na wyświetlaczu powinnam mieć ten "kwadracik"po środku tak???? W sensie,że ostrość łapie na środku???Bo ja mam zawsze po prawej i nie umiem tego zmienić:oops::shake::oops: Quote
panienkabubu Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Doginka ja nie nadążam z tymi Twoimi fotami :evil_lol: całkowicie się pogubiłam :evil_lol: Quote
Recommended Posts