Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gassira napisał(a):
jakoś damy radę:razz:ale chyba nie będziemy chodzić 3h???w taką pogode to psiule padną:roll:

Możemy się poopalać:diabloti:
Ja dzisiaj z daleka od wody, bo zakropliłam psy na te potwory kleszcze, a przy jeziorku to Gordon by pływał:evil_lol: - szkoda eXspotu:shake:

Posted

Doginka napisał(a):
Możemy się poopalać:diabloti:
Ja dzisiaj z daleka od wody, bo zakropliłam psy na te potwory kleszcze, a przy jeziorku to Gordon by pływał:evil_lol: - szkoda eXspotu:shake:

byleby troche cienia było;)i żadnych kup w bliskiej okolicy:evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']byleby troche cienia było;)i żadnych kup w bliskiej okolicy:evil_lol:
Da się zrobić:evil_lol:;)
Idę teraz do Basi i Chiary - znowu najem się dobrotności, a fałdki na brzuniu już mam takie sporawe:angryy::evil_lol::diabloti:

Pa pa wszystkim do wieczora, a Gassi do 14.00:loveu:

Będą foty:cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Bo ten jamnik to właśnie jest jamniko-posokowiec - ale jaka ona słodka, czekoladowa:loveu::diabloti:

Oooo:crazyeye:Nowy gość :multi:- witaj właścicielko jamniko-posokowca:diabloti:

Wraz z moim jamniko-posokowcem :razz: witam wszystkich serdecznie :smile: Chetnie przylaczylybysmy sie do dzisiejszego spaceru, ale niestety dopiero kolo 18...

Posted

a_szeliga napisał(a):
Wraz z moim jamniko-posokowcem :razz: witam wszystkich serdecznie :smile: Chetnie przylaczylybysmy sie do dzisiejszego spaceru, ale niestety dopiero kolo 18...

My byliśmy tylko do 17.00, bo miałam zebranko w szkole:cool3:
Helga&Ares napisał(a):
no to czekamy:multi:

Na co?:razz:
ewka i haker napisał(a):
czekamy na fotki
a jak zebranie:evil_lol:

Fotki będą za jakieś pół godzinki, a zebranie ... jak niżej:p
Junka napisał(a):
Doginka ale Ci chłopaki już odrosły. :crazyeye: a jak zebranko będzie lanie?? :evil_lol:

Lania nie będzie - stopnie nawet nawet, ale nie do końca - same 4 i dwie 5:angryy: - Miśkę stać na więcej:mad:

Posted

Doginka napisał(a):
Lania nie będzie - stopnie nawet nawet, ale nie do końca - same 4 i dwie 5:angryy: - Miśkę stać na więcej:mad:

a Ty troche nie przesadzasz co????????? i po co jej te 6, wazne zeby sie chetnie uczyla i zlych stopni nie przynosila

Posted

[quote name='Ka-Vanga']a Ty troche nie przesadzasz co????????? i po co jej te 6, wazne zeby sie chetnie uczyla i zlych stopni nie przynosila
Ale za to zachowanie tylko dobre - pyskuje nauczycielom:angryy::mad:

Ola(sleepingbyday), dziękuję za śliczne fotki:loveu::multi:

A to moje wypociny:p

Posted

już jestem:multi:dopiero udało mi się włączyć komputer:razz:PS jeszcze nie zainstalowałam:oops::-(fot nie obrabiałam,ale się dzielę...jutro będzie więcej;)