Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 gassira napisał(a):jakoś damy radę:razz:ale chyba nie będziemy chodzić 3h???w taką pogode to psiule padną:roll: Możemy się poopalać:diabloti: Ja dzisiaj z daleka od wody, bo zakropliłam psy na te potwory kleszcze, a przy jeziorku to Gordon by pływał:evil_lol: - szkoda eXspotu:shake: Quote
ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Doginka napisał(a):Możemy się poopalać:diabloti: Ja dzisiaj z daleka od wody, bo zakropliłam psy na te potwory kleszcze, a przy jeziorku to Gordon by pływał:evil_lol: - szkoda eXspotu:shake: byleby troche cienia było;)i żadnych kup w bliskiej okolicy:evil_lol: Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='gassira']byleby troche cienia było;)i żadnych kup w bliskiej okolicy:evil_lol: Da się zrobić:evil_lol:;) Idę teraz do Basi i Chiary - znowu najem się dobrotności, a fałdki na brzuniu już mam takie sporawe:angryy::evil_lol::diabloti: Pa pa wszystkim do wieczora, a Gassi do 14.00:loveu: Będą foty:cool3: Quote
a_szeliga Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Doginka napisał(a):Bo ten jamnik to właśnie jest jamniko-posokowiec - ale jaka ona słodka, czekoladowa:loveu::diabloti: Oooo:crazyeye:Nowy gość :multi:- witaj właścicielko jamniko-posokowca:diabloti: Wraz z moim jamniko-posokowcem :razz: witam wszystkich serdecznie :smile: Chetnie przylaczylybysmy sie do dzisiejszego spaceru, ale niestety dopiero kolo 18... Quote
ewka i haker Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 czekamy na fotki a jak zebranie:evil_lol: Quote
Junka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Doginka ale Ci chłopaki już odrosły. :crazyeye: a jak zebranko będzie lanie?? :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 a_szeliga napisał(a):Wraz z moim jamniko-posokowcem :razz: witam wszystkich serdecznie :smile: Chetnie przylaczylybysmy sie do dzisiejszego spaceru, ale niestety dopiero kolo 18... My byliśmy tylko do 17.00, bo miałam zebranko w szkole:cool3: Helga&Ares napisał(a):no to czekamy:multi: Na co?:razz: ewka i haker napisał(a):czekamy na fotki a jak zebranie:evil_lol: Fotki będą za jakieś pół godzinki, a zebranie ... jak niżej:p Junka napisał(a):Doginka ale Ci chłopaki już odrosły. :crazyeye: a jak zebranko będzie lanie?? :evil_lol: Lania nie będzie - stopnie nawet nawet, ale nie do końca - same 4 i dwie 5:angryy: - Miśkę stać na więcej:mad: Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ja trochę wrzucę, bo byłam przez chwilę: zofia: panie dyskutują o blaskach i cieniach (w) fotografii: podziel się posiłkiem :cool3:: gassirraa: daj mi! daj mi! Quote
Ka-Vanga Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Doginka napisał(a):Lania nie będzie - stopnie nawet nawet, ale nie do końca - same 4 i dwie 5:angryy: - Miśkę stać na więcej:mad: a Ty troche nie przesadzasz co????????? i po co jej te 6, wazne zeby sie chetnie uczyla i zlych stopni nie przynosila Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 i jeszcze bonusy: (coś Marcinowi z okularów wystaje :crazyeye:) zofia z lotu ptaka (i koniec, idę się kąpać): Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Ka-Vanga']a Ty troche nie przesadzasz co????????? i po co jej te 6, wazne zeby sie chetnie uczyla i zlych stopni nie przynosila Ale za to zachowanie tylko dobre - pyskuje nauczycielom:angryy::mad: Ola(sleepingbyday), dziękuję za śliczne fotki:loveu::multi: A to moje wypociny:p Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='sleepingbyday']i jeszcze bonusy: (coś Marcinowi z okularów wystaje :crazyeye:) http://img165.imageshack.us/img165/6858/bulwarek006rk0.jpg Umieram ze śmiechu - biedny Marcin pewnie teraz na ostrym dyżurze okulistycznym siedzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nikt nie zajrzał, to nie wklejam fot z Gassirą, tylko zaległe z przed kilku dni:eviltong: Quote
ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 już jestem:multi:dopiero udało mi się włączyć komputer:razz:PS jeszcze nie zainstalowałam:oops::-(fot nie obrabiałam,ale się dzielę...jutro będzie więcej;) Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Gassi - cudne te fotki:crazyeye::multi::multi::multi::loveu:DZIĘKI:loveu: Quote
ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Doginka napisał(a):Gassi - cudne te fotki:crazyeye::multi::multi::multi::loveu:DZIĘKI:loveu: się wie:evil_lol::diabloti::buzi: Quote
ariss Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a pamiętasz co mi obiecałaś:razz:choć jedną czarnuszka:oops::loveu::p Quote
Doginka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 gassira napisał(a):a pamiętasz co mi obiecałaś:razz:choć jedną czarnuszka:oops::loveu::p Szukam - zaraz wstawię;):p Quote
Recommended Posts