malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 cześć Pitbullko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdzie byliście na majówce? :razz: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 cześć Pitbullko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdzie byliście na majówce? :razz: Quote
eria Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja juz nic nie gadam, znowu nowa strona z fotami i co widze -sikajacego Rapcia:shake::shake::shake: Quote
ariss Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jesteś dziś w skaryszaku????Bo się zastanawiam,czy nie jechać;) Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ewka i haker napisał(a):super zdjecia:lol: i twoja sesja:lol: Szególnie moja sesja:evil_lol: malawaszka napisał(a):cześć Pitbullko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gdzie byliście na majówce? :razz: W różnych miejscach, ale najdłużej w Nieporęcie i foty tylko tu robiłam, bo w kolejne dni lało:angryy: eria napisał(a):ja juz nic nie gadam, znowu nowa strona z fotami i co widze -sikajacego Rapcia:shake::shake::shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:On tak sam podlazł z tym sikaniem na złość pańci:diabloti: gassira napisał(a):jesteś dziś w skaryszaku????Bo się zastanawiam,czy nie jechać;) Oooooooooo, trzebabyło sms-a wysłać:handy:, bo ja za wcześnie dziś wyłączyłam kompik - Byłam na bulwarku, ale krótko:razz: Quote
Helga&Ares Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://images6.fotosik.pl/185/b85f1271c31902f3.jpg zupełnie jak Ares :diabloti: Quote
ariss Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja byłam dopiero o 15 i właśnie wróciłam,następnym razem się umówimy bo z pod domu mam tam do Was autobus(no może kawałek muszę przejść)czyli to znaczy,że i Ty na pola m.nie masz tak złego dojazdu:razz: Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 gassira napisał(a):ja byłam dopiero o 15 i właśnie wróciłam,następnym razem się umówimy bo z pod domu mam tam do Was autobus(no może kawałek muszę przejść)czyli to znaczy,że i Ty na pola m.nie masz tak złego dojazdu:razz: Który to autobus?:razz: Foty z Nieporętu - będą dosyć smrodliwe, bo dureń Gordoniasty wytarmosił się w goo... Quote
Helga&Ares Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://images6.fotosik.pl/186/03766d4b917d0776.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 achhhhhhhhhhhh...to ten co skradł moje serducho:loveu::loveu::loveu: 182:razz: Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 gassira napisał(a): 182:razz: ??????gdzie on się zatrzymuje?:crazyeye: Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Te dwie zamazane foty robił Jarek:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts