Gonitwa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ło matko ile zdjęć;) Witamy się:):) Kobieto czym Ty robisz te zdjęcia? Znaczy się wiem że aparatem, sęk w tym- jakim? Quote
Cheritka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ale zdjęć mu narobiłas , teraz do Straży Miejskiej i zapłaci podwójny mandat :evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Helga&Ares napisał(a):Doginko Ty uwielbiasz cykac foty psom robiącym koo:D:evil_lol: To psy zaczynają robić qpę jak je focę:evil_lol: Ka-Vanga napisał(a):O fuuuuuuu jakie "smierdzace" fotki :evil_lol:. Ale jakie pachnące zwierzątka:p Marlena:) napisał(a):hehe..super foty.... a ten ratlerek taka malizna słodkaa,że tylko przytulać :evil_lol::loveu::loveu:.... Bo on kocha być tulkanym:loveu: ewka i haker napisał(a):ale duuzo zdjc i jak zwygle qupy:evil_lol: Tak jakoś wychodzi z tymi qpkqmi:diabloti: Gonitwa napisał(a):Ło matko ile zdjęć;) Witamy się:):) Kobieto czym Ty robisz te zdjęcia? Znaczy się wiem że aparatem, sęk w tym- jakim? Robię foty NIKONEM ;)D80 Cheritka napisał(a):Ale zdjęć mu narobiłas , teraz do Straży Miejskieji zapłaci podwójny mandat :evil_lol::evil_lol: - Ja sprzątam qpy po moich psach, a J po swoim ratlerku:eviltong:;) A tak w ogóle to witam WSZYSTKICH:multi: Nie wstawiam fot, bo jeszcze nie wróciłam do domku:shake: Quote
panienkabubu Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 http://images6.fotosik.pl/183/7fa9cf9b9e196f3b.jpg nie no obrzydliwe :shake::shake::shake: Doginka oszczędź nam następnym razem :razz: Quote
eria Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Doginko.... ja widzę tylko pojedyncze foty...reszta to same czerwone krzyżyki :roll::shake::shake: Rott cudny:loveu: Quote
AnkaG Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ale maleństwo robiące maleńką koopkę ... :evil_lol: Quote
Doginka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 panienkabubu napisał(a):http://images6.fotosik.pl/183/7fa9cf9b9e196f3b.jpg nie no obrzydliwe :shake::shake::shake: Doginka oszczędź nam następnym razem :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Postaram się;) eria napisał(a):Doginko.... ja widzę tylko pojedyncze foty...reszta to same czerwone krzyżyki :roll::shake::shake: Rott cudny:loveu: Dzisiaj powinno być lepiej;) - to fotosik prowadzi jakąś konserwację:angryy: AnkaG napisał(a):Ale maleństwo robiące maleńką koopkę ... :evil_lol: Tak maleńką, że nie mieści się w torebce na qpki:diabloti::cool3: ewka i haker napisał(a):hej witamy z rana:lol: A ja witam po południu:multi: Wieczorem wracam do domciu i wstawię foteczki z nad Zalewu Zegrzyńskiego:p Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 czekam czekam i doczekac nie moge to gdzie teraz jestes Quote
Doginka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 ewka i haker napisał(a):czekam czekam i doczekac nie moge to gdzie teraz jestes W Nieporęcie:diabloti: Wrócę wieczorem:p;) Quote
Doginka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 gassira napisał(a):już wróciłam:razz:ale fot nie widzę:shake: ewka i haker napisał(a):doginka czekamy Właśnie wróciliśmy:multi::p Wstawiam kilka foteczek i idę spać, bo padam z nóg:roll::loveu: Znudzony jazdą Rapcio i śpokojnie podróżujący Gorduś:loveu: Quote
eria Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 no tak, wchodzę i pierwsze co widzę to sikający Gordon na pięknym polu mleczyków :shake: Ciotko Doginko - czy Ty czasem focisz coś innego niż psy załatwiające potrzeby fizjologiczne ???? :evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 eria napisał(a):no tak, wchodzę i pierwsze co widzę to sikający Gordon na pięknym polu mleczyków :shake: Ciotko Doginko - czy Ty czasem focisz coś innego niż psy załatwiające potrzeby fizjologiczne ???? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale zobacz jaki to artyzm ufocić psa w tak cudnej pozycji:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts