Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jestem:sad:
Byliśmy dziś w Nieporęcie nad Zalewem Zegrzyńskim i pieseczki złapały po 2 kleszcze:crazyeye::placz: - mam stresa:placz:Boję się babeszii:-(

Posted

do szału mnie ta neostrada doprowadza... co chwila jej nie ma:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

a my z zosią i moją przyjaciółką oraz jej psem byłyśmy nad świdrem. świetnie tam jest. psy połapały kleszcze oczywiście, ale w zosie żaden nie zdążył się wessać... zoisa boi sie wody i wchodzi tak po brzuszek, dalej nie. ona nie wie, że umie pływać, głupotka... nie to, co chłopaki...

widziałam zdjęcia jak nika (chyba tak się nazywa) bawi sie z gobim. musieli sobie bardzo do gustu przypaść. a ujęcia wyszły niektóre tak świetne, że hej!

Posted

[quote name='sleepingbyday']...widziałam zdjęcia jak nika (chyba tak się nazywa) bawi sie z gobim.
Olcia cześć:p - chodzi Ci chyba o Mikę - jak minerał:diabloti:

Osiołkowy olbrzymek:evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a, czyli tylko n zamiast m usłyszałam, za to zapamietałam :evil_lol:. bedziesz jutro wychodzic z psami?

Tak - Gassira przyjeżdża do nas na spacerek:multi::multi::multi: - zaraz się z Nią umówię na godzinkę;)