Jump to content
Dogomania

Trust - pozostaje na zawsze w u p. Teresy:-) wiedziałam........

Recommended Posts

Posted

Truścik zaczął nowe życie :loveu:

Neigh, tak ładnie to wszystko ujęłaś. Jest dokładnie tak jak piszesz na poprzedniej stronie.

Jak będziesz miała chwile zwątpienia - polecam Ci ten cytat:

"NIe można pomóc wszystkim, ale każdy może pomóc komuś."

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh, Ty robisz takie wielkie rzeczy, że w głowie nie chce się to mieścić i jeszcze pytasz.... oczywiście, że możesz.
Kilka dni się nie odzywałam, bo miałam awarię netu. Ale tak jak obiecałam też dołożę się do składki na Bejusia, tylko po 10 bm. jak cos wpłynie na konto.

Posted

Jasne, że ma:-) W sobotę ma wizytę treserki.......znaczy nie on, tylko rezydenci.
Poza tym ponoć szaleje, biega, bawi się.......no cóż......Nie ten sam pies. Jestem z panią Teresą w stałym kontakcie, ona sama jest w szoku. Ostatnio doszłyśmy do wniosku, że Trust nas przeżyje. Energii ma Dziadunio za dwóch.:loveu:
Noo a nie mówiłam???

Posted

Neigh napisał(a):
Jasne, że ma:-) W sobotę ma wizytę treserki.......znaczy nie on, tylko rezydenci.
Poza tym ponoć szaleje, biega, bawi się.......no cóż......Nie ten sam pies. Jestem z panią Teresą w stałym kontakcie, ona sama jest w szoku. Ostatnio doszłyśmy do wniosku, że Trust nas przeżyje. Energii ma Dziadunio za dwóch.:loveu:
Noo a nie mówiłam???

Bardzo, ale to bardzo się cieszę!
Widzisz jak bardzo było warto? :multi::multi::multi:

Posted

No jeszcze nie......nim decyzja nie zapadnie na 100 procent, to ja nie zapeszam. A na dodatek gdyby Trust jednak znalazł dom.............to by się może Bej do p. Teresy przeniósł....
Kto wie.
Ponawiam pytanie w sprawie wykorzystania kasy po Trustowej na Tolę...
w poniedziałek mam usg + ew sterylkę. Trzeba się spieszyć.....sterylka aborcyjna im wcześniej tym lepiej bo inaczej duze krwawienie...no i ta trucizna pobabeszjowa.
Ale co ja tu za offy robię...

Posted

Neigh napisał(a):
No jeszcze nie......nim decyzja nie zapadnie na 100 procent, to ja nie zapeszam. A na dodatek gdyby Trust jednak znalazł dom.............to by się może Bej do p. Teresy przeniósł....
Kto wie.
Ponawiam pytanie w sprawie wykorzystania kasy po Trustowej na Tolę...
w poniedziałek mam usg + ew sterylkę. Trzeba się spieszyć.....sterylka aborcyjna im wcześniej tym lepiej bo inaczej duze krwawienie...no i ta trucizna pobabeszjowa.
Ale co ja tu za offy robię...

Nie wiem czy ja mam tu coś do gadania, ale oczywiście skoro Trust nie potrzebuje w tej chwili kasy, trzeba przeznaczyć te pieniądze na ratowanie Toli.

Posted

Coś w tym jest:-) Przecież to i tak ci sami ludzie
No z wyjątekiem Beja........tam udało mi się pospolite ruszenie na Śląsku spowodować:-).

Posted

Ok. Ponieważ nieszczególnie mam czas na czekanie, a w tej chwili u mnie kruchutko.........to:

180 zł pozostałe w "Puli Przyjaciół Trusta" - idzie na Tolę.
Jeśli ktoś wynjadzie inny cel - proszę dać znać - przeleję gdzie wskażą:-)

Posted

O jasna cholera........tego mi nie powiedziano. Toś mnie Neris wystraszyła..........o tym nie pomyślałam. Wątrobę miała solidnie powiekszoną..........
No to znów mam zmartwienie.......

Posted

Ja się dowiedziałam, bo miałam jechać na kastracje z Mateuszem i 2 tygodnie przed terminem zachorował. Lekarz mówil, że narkoza jest szkodliwa dla nerek i dlatego muszą one być w pełni sprawne. Tym sposobem Mati jest ciągle jajeczny...

Posted

Jestem zapisana na 20.45 na poniedziałek na Śreniawitów. Najpierw miało być usg, a potem miałam ją zostawić na sterylce i rano odebrać.....

Kurde........
Może nie jest w ciązy, to by się nei trzeba było w sumie są sterylką tak spieszyć, ona młodziutka jeszcze..........eee same problemy i kłopoty

Posted

Neris napisał(a):
Babeszia uszkadza nerki lub je osłabia, miesiąc po jej wyleczeniu nie wolno dawać narkozy... módlmy się żeby tola nie była w ciąży

Wszystko zależy w jakim stadium była gdy podano Imizol. Najpierw babeszja dobiera się do czerwonych krwinek. Ale jak miała już powiększoną wątrobę to nerkom też się pewnie dostało.

Posted

Gadałam już z jedną lekarką. Wątroba mogła być powiększona także przez "chorobę głodową". Dłuższe wygłodzenie też daje takie objawi. A wygłodzona to ona była.
To jest sprawa z którą na razie trudno sobie poradzić. Potrafi wyrwać kanapkę z ręki. Kradnie ziarno papudze, obgryza liście.

Słuchajcie ja sie nie wyrabiam. Kto powstawia zdjęcia do nowego wątku??
Pani Teresa od Trusta ma 3 szczeniaki w kotłowni, jeden kuleje.......to jakiś pogrom normalnie.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98131

Posted

Neight prosze podaj mi nr konta Twojego:oops:
bo dostałam juz wypłate i moge wpłacić (niestety tylko :-( ) 30 zł,. Miało być miesięcznie na Trusta, ale skoro on nie potrzebuje, to będzie miesięcznie na inną bide jaka będzie potrzebować, sama zdecydujesz gdzie sie przyda . :razz: