hanka456 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dziękuję za zdjęcia Batista ( co za dostojne imię) Psotnik z niego troszkę jest. Ale dobrze, że Państwo się na niego nie gniewają za bardzo. Kto by pomyślał, ze tak mu się odmieni życie. Bardzo się cieszę, że tak się udało. Quote
dzodzo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 mnie sie rzucilo w oczy, że zmienila mu się postawa-zobaczcie :ogon podniesiony, usmiechniete oczy:multi: a podczas podrozy był takim pieskiem, ktory pokornie poddawal się wszystkiemu chyba bez nadziei już Quote
Madzik77 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jak przerazone muszą być te psy - wyciagniete z koszmaru, gdizes je ciagle ktos ciagnie przenosi przezuca, glosno, masa ludzi, dl aniektorych jest to pierwsza jazda autem i to jeszcze tak dlugo... Musi być stres gigant! Quote
zasadzkas Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cóż za dumne imię dostał ten pies. Ech, super patrzeć na te pyski uśmiechnięte po tylu przygodach ;) Quote
hanka456 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dumne imię, pieknie podniesiony ogon, to nagroda dla niego za wszystko czego doświadczyl. Zastanawiam się przez caly czas, jak można podziękować tym wszystkim ludziom, co adoptują nasze "niechciane" psiaki. Mam nadzieję, że wiedzą jak bardzo jesteśmy im wdzięczni, jak bardzo pomagają nie tylko psiakom ale również nam tutaj, którzy czasem, bardzo dlugo i bezskutecznie staramy się odmieć ich los. Quote
aisaK Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wiedzą, Haniu, wiedzą...;) Die Dobermann Nothilfe e.V. wünscht allen Tierfreunden in Polen ein frohes, besinnliches Weihnachtsfest und alles Gute für das Jahr 2008. Wir hoffen weiterhin auf eine gute Zusammenarbeit. Rene, Anja ,Simone und das Team der Dobermann Nothilfe e.V. tłumacze: Die Dobermann Nothilfe e.V. życzy wszystkim przyjaciołom zwierząt w Polsce wesołych, pełnych zadumy świąt i wszystkiego najlepszego w roku 2008. Mamy nadzieję na dalszą tak dobrą współpracę. Rene, Anja ,Simone und das Team der Dobermann Nothilfe e.V. Quote
hanka456 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Bardzo dziekujemy. Postaramy się podsyłać im "naszych" psiakow jak najwięcej. Quote
hanka456 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wiem, że Mabyn pójdzie na trening sportowy. Kochają go bardzo. Ma cudowny dom, co zresztą widać na zdjęciu. Pysio usmiechnięty jak nie wiem co. Jestem szczęsliwa. I powiem jeszcze to, że dom znalażly za naszą zachodnią granicą starsza dobermanka Lora z łodzkiego schroniska, biedna, smutna ale bardzo kochana oraz mała nikomu niepotrzebna Mia, wielkości sznacerka miniaturki z pięknymi, dużymi orzechowymi oczami. Quote
dzodzo Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 wspaniale wieści!!!są takze pozdrowienia od Amarisa, tylko fotki gdzies zaginęly:oops: Quote
hanka456 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Amaris się uspokoił? Bo wiem, że byly problemy. Quote
aisaK Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Tak, Amaris spokojniejszy...spokojnych ma ludzi to i on nie świruje... A teraz bardzo, bardzo smutne wiesci :(:(:( Kochany Gado....<*> siedzę tutaj a łzy same spływają po policzkach Wczoraj wieczorem zdecydowałeś, że nas opuścisz... Poprostu zasnąłeś Twoje malutkie i słabe ale jakże kochane serduszko nie wytrzymało.. Jest mi tak strasznie przykro, kochany gado... Do zobaczenia za Tęczowym Mostem... Twoja Rodzina.... :(:(:(:( Quote
hanka456 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Bardzo mi przykro, tak bardzo. Dlugo nie pocieszył się szcześciem. Tak szkoda, bardzo mi żal, nawet nie potrafię tego opisać. Pamiętam jak jechał z nami pełen nadziei, szkoda ,bardzo szkoda, ze nie potrafimy pomóc szybciej. Quote
epe Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Biedny psiak!!! Dlaczego na tym zdjęciu ma takie wystraszone oczy? Quote
dzodzo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 to zdjęcie pochodzi z łodzkiego przytuliska, z którego Gado został zabrany-dlatego jest taki przestraszony Quote
Niewiasta_21 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Gado [*] Tak bardzo mi przykro....:-( Quote
hanka456 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Starajmy się szybciej pomagać. Dzięki Fundacji niemieckiej do nowych domów wyruszyły dwa psiaki z Łodzi, mała słodka Mia i stara nikomu niepotrzebna dobermanka Lora. Obie spokojne, łagodne, dlaczego tak okrutnie doświadczone. Dzięki ludziom co czują znalażly domy w Niemczech. Bardzo się ciesze, ze względu na obydwie sunie, ktora każda inaczej, są najpiękniejsze na świecie. Quote
dzodzo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ciesze się ze kolejne łodzkie psiaki mają sznase na domek!!!!i to wlasnie takie-"niechciane" i "zapomniane" i trzymam kciki za kolejną podróz Oleny z psiakami-dzielna z niej kobitka:loveu: Quote
hanka456 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 I jeszcze nasz Reksio. który tkwił w beznadziei, przywiązywany do nogi do pieca, szalony, energiczny wyjechał w poszukiwaniu domu. W porę zauważylismy niedolę tego psiaka i właściciele zgodzili się go oddać nam, nie zawiewieźć do schroniska. Quote
_Tosia_ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 epe napisał(a):Biedny psiak!!! Dlaczego na tym zdjęciu ma takie wystraszone oczy? był bardzo łagodny i wystraszony całą sytuacją... strasznie mi go żal.. ale chociaż odszedł w godnych warunkach :-( Quote
hanka456 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [URL=www.fotosik.pl][/URL Baki w grupie przyjaciół. Quote
hanka456 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Baki, to ten Dobermann z Łódzkiego schroniska, co był chudy jak szczapa z wiszącym "jajem" na klatce piersiowej. A teraz mamy dumnego Bakiego. Quote
dzodzo Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 piękny pies się z niego zrobil i jakie ma doborowe towarzystwo:multi: Quote
Recommended Posts