Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Tosia_ napisał(a):
a co u Trojłapka słychac?... gdzie teraz jest?...

Gado jest w DT dożywotnio. Nie pójdzie do adopcji, ponieważ jest bardzo chory-serce. W tej chwili jego wyniki nie są najlepsze, ma bardzo dużą niedokrwistość i szmery w sercu. Jest leczony, ale wiadomo, że nie jest to do wyleczenia, jedynie do polepszenia komfortu życia.:-(

A Baki-faktycznie miluch! pani pisze, że baki to straszny pieszczoch, ulubieniec wszystkich kobiet i w domu i znajomych. Nazywany jest dużym Yorkiem, bo zachowuje się jak malutki psiak. strachliwy, ale za to okropnie kochany i kocha wszystko i wszystkich kto sie rusza. Nie ważne: człowiek, kot, pies, suka...To bardzo przyjacielki psiak.

Posted

nie poznałabym go:-ojest błyszczący i dużo tluściejszy,wieć to tylko stres go tak zzerał anie żadna choroba, jak dobrze...tylko ten wiszący guzek jest znakiem charaktrystycznym, ze to ten sam pies
jest szczęsliwy-to widac:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Witam
dostałam takiego meila o Babicie:
Babit juz całkiem przyzwyczaił sie do sytuacji, zrobił dużą dziurę w płocie. Teraz już wszystko ścisnione i załatane, ale była duża dziura zrobiona przez Babita, ale przez nia nie uciekał.Ale najfajniej jest z jego spaniem: spi na legowisku do momentu, kiedy zorientuje sie, że cała rodzina już spi, :evil_lol: wtedy cihcutko wsuwa się do łóżka.
Kiedy rano wstają i patrzą a tu rozłozony Babit udaje, że nie wie o co chodzi.
Jego ulubionym miejscem jest okno.;)

Posted

Jego miała chyba Hania na tymczasie ;)

Amaris miał domek, ale niestety musiał wrócic z adopcji. Zapytam o niego, zaraz.

Teraz wiesci o Ligolu (dla Niemców Badoz):
Badoz znalazł domek, ale po 4 dniach musiał wrócić.
Podczas nieobecności panstwa, 2 godziny dziennie, potrafił zniszczyć mieszkanie, niestety ludzie nie mieli na tyle czasu ani cierpliwosci aby nad nim pracować.
Teraz jest a hoteliku, gdzie nad nim pracuja. Jest na niego sporo chetnych, lecz po badaniach okazało sie, że ma nużeńca, grzybice i kilka innych chorób skóry oraz bakterie.(Ligota :(:(:() Jest w okolicach Bochum.

Posted

Tak babit byl u mnie na tymczasie, czekal na wyjazd. To bardzo łagodny psiak, taki słodki misio. Pragnąl tylko głaskania i głaskania. bardzo się do niego przywiązałam i bałam, że się nie spodoba nowemu domowi, bo za urodny to on nie jest.