Ziutka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='luka1']kiedyś był wolny - teraz dusi sie pod wiatą W pełnym tego słowa znaczeniu :shake: Quote
Ziutka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 luka1 napisał(a):przypomnę Amika Ja też ;) ot tak...na dobranoc! Quote
luka1 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 los nakopał Amikowi juz chyba dosyć, no więc.. Quote
asiamm Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 luka1 napisał(a):szukamy wolontariszy do wyprowadzania psów! ciotka, pożycz rower to przyjadę i powyprowadzam ;) Quote
luka1 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 do schroniska można podjechać pól drogi autobusem i pól pieszko - przez las jest całkiem fajna droga. A męża i roweru sie nie pożycza :evil_lol: Quote
agamika Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 luka1 napisał(a):do schroniska można podjechać pól drogi autobusem i pól pieszo - przez las jest całkiem fajna droga. A męża i roweru sie nie pożycza :evil_lol: :diabloti:znam takie coby jeszcze do męża dołożyły samochód, byle ktoś by go zabrał :eviltong: w sprawie "moich " psów ostatnio zapadła głucha cisza zero meili , zero tel nawet z głupimi pytaniami .. u Was tez tak jest ? :shake: Quote
Ziutka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 agamika napisał(a): u Was tez tak jest ? :shake: Dokładnie...to samo :shake: Quote
Ziutka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 agamika napisał(a):masakra ... W pełnym tego słowa znaczeniu :placz: Quote
Ziutka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 sloneczko76 napisał(a):No To W Gore I na dobranoc... Quote
agamika Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 biedaczek :shake::-( w Krakowie cos ruszyło z adopcjami ( co prawda nie moje psy ) ale w ten weekend 4ry psiaki poszły do nowych domków z hotelu , oby do Amika uśmiechnęło sie słoneczko :placz: Quote
Belula Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 O Boshe!! Jeszcze go nikt nie wziął!!??????? Ludzie!!! Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Belula napisał(a):O Boshe!! Jeszcze go nikt nie wziął!!??????? Ludzie!!! No widzisz ciotka...jeszcze nikt a do tego zero zainteresowania Amiczkiem z ogłoszeń :shake: Quote
Ziutka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Luka...jak się miewa Amik ??? Może dodać jego wątek do ogólnego watku Azorka :roll: Quote
luka1 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 o matko - nawet ja o nim zapomniałam. Chodzę pod wiatę to do niego zaglądam. On nie bardzo chce ze mną gadać . Zrobił sie nieufny i chowa sie do budy, grożnie szczeka, czasami na szynkę wyjdzie ale nie daje sie przekupić. Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='luka1']o matko - nawet ja o nim zapomniałam. Chodzę pod wiatę to do niego zaglądam. On nie bardzo chce ze mną gadać . Zrobił sie nieufny i chowa sie do budy, grożnie szczeka, czasami na szynkę wyjdzie ale nie daje sie przekupić. Twoja krew cioteczko :eviltong: :cool3: Quote
kinga-kinia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 on tęskni za osiedlowymi opiekunami ......na każdym osiedlu są glupie baby którym zwierzaki przeszkadzają na moim osiedlu koty im przeszkadzają .....mam nadzieje że w końcu ktoś się w nim zakocha i da mu domek ....jemu humor może by sie poprawil gdyby któryś z poprzednich karmicieli go odwiedzil.... Quote
Recommended Posts