Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

do schroniska można podjechać pól drogi autobusem i pól pieszko - przez las jest całkiem fajna droga. A męża i roweru sie nie pożycza :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
do schroniska można podjechać pól drogi autobusem i pól pieszo - przez las jest całkiem fajna droga. A męża i roweru sie nie pożycza :evil_lol:

:diabloti:znam takie coby jeszcze do męża dołożyły samochód, byle ktoś by go zabrał :eviltong:

w sprawie "moich " psów ostatnio zapadła głucha cisza zero meili , zero tel nawet z głupimi pytaniami .. u Was tez tak jest ? :shake:

Posted

biedaczek :shake::-(

w Krakowie cos ruszyło z adopcjami ( co prawda nie moje psy ) ale w ten weekend 4ry psiaki poszły do nowych domków z hotelu , oby do Amika uśmiechnęło sie słoneczko :placz:

• 4 weeks later...
Posted

Belula napisał(a):
O Boshe!! Jeszcze go nikt nie wziął!!??????? Ludzie!!!

No widzisz ciotka...jeszcze nikt a do tego zero zainteresowania Amiczkiem z ogłoszeń :shake:

• 3 weeks later...
Posted

o matko - nawet ja o nim zapomniałam. Chodzę pod wiatę to do niego zaglądam. On nie bardzo chce ze mną gadać . Zrobił sie nieufny i chowa sie do budy, grożnie szczeka, czasami na szynkę wyjdzie ale nie daje sie przekupić.

Posted

[quote name='luka1']o matko - nawet ja o nim zapomniałam. Chodzę pod wiatę to do niego zaglądam. On nie bardzo chce ze mną gadać . Zrobił sie nieufny i chowa sie do budy, grożnie szczeka, czasami na szynkę wyjdzie ale nie daje sie przekupić.
Twoja krew cioteczko :eviltong: :cool3:

Posted

on tęskni za osiedlowymi opiekunami ......na każdym osiedlu są glupie baby którym zwierzaki przeszkadzają na moim osiedlu koty im przeszkadzają .....mam nadzieje że w końcu ktoś się w nim zakocha i da mu domek ....jemu humor może by sie poprawil gdyby któryś z poprzednich karmicieli go odwiedzil....