Ziutka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='ocelot']To ja liczę na wyjście Amika z budy i czekam jutro na relację I foteczki też zrobimy, rzecz jasna :cool3: Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 a po co ma wychodzić jak do krat i tak nie ma po co dreptać Quote
luka1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ja bym tego tak nie nazwała - to tak jakby znalazł sobie miejsce na ziemi Quote
luka1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 szkoda że schronisko nie ma wybiegów z zielona trawą i słońcem do wygrzania starych gnatów Quote
ocelot Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czyli wybiegów nawet małych nie macie? U nas część boksów ma, część miała mieć, a są przerobione na ogrodzenia, tam psiaki troszkę luzu mają. Część przy bramie nie ma i nie będzie miała. Quote
luka1 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 wybiegów nie , a i spacery sporadyczne - jest nas mało i trudno zapewnic wszystkim psom dostareczną ilość ruchu. Dlatego w schronisku siedzą same grubasy Quote
Ziutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 luka1 napisał(a):nadal nikt sie nim nie interesuje? Cisza jak makiem zasiał :cool1: Quote
Ziutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 luka1 napisał(a):może Amikowi - Kubie coś sie wreszcie trafi? A skąd imie Kuba ?? Mi się bardzo podoba, powiem szczerze :cool3: Quote
luka1 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 to jest imie które przywiózł sobie do schroniska. Kto go nazwał Amik - nie wiem Quote
Ziutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 luka1 napisał(a): Kto go nazwał Amik - nie wiem Kasiaprodex :cool3: Quote
kasiaprodex Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jak pytałam na poczatku jakie mu damy imie to nie widziałam propozycji tylko padło "wymysl cos". Więc nazwałam go Amik bo taki spokojniusi i milusi.a teraz sie imie nie podoba to prosze bardzo ciotki zmnienic na inne ale w watku to dopiero zmienie najwcześniej w sobote wieczorem jak wróce. Quote
luka1 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 He,he, diabli wiedzieli że on ma jakieś imię. Małgosia która go przyjmowała dopiero teraz powiedziała że to Kuba. Ale dlaczego masz mu zmieniac niech będzie Amik, wszędzie jest Amik. Jak go zwał tak go zwał on i tak na żadne z tych imion nie reaguje. :evil_lol::evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 luka1 napisał(a):He,he, diabli wiedzieli że on ma jakieś imię. Małgosia która go przyjmowała dopiero teraz powiedziała że to Kuba. Ale dlaczego masz mu zmieniac niech będzie Amik, wszędzie jest Amik. Jak go zwał tak go zwał on i tak na żadne z tych imion nie reaguje. :evil_lol::evil_lol: Bo zrozumiałam ze sie nie podoba.Więc dlatego Quote
Ziutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 kasiaprodex napisał(a):Bo zrozumiałam ze sie nie podoba.Więc dlatego Idź Ty goopia :mad: jak się nie podoba...no co Ty - mnie tylko zdziwiło, że On Kuba :hmmmm: Dla mnie zostaje Amikiem :loveu: i koniec!!! Quote
luka1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 nikt się nim nie interesuje, a przeciez to dobry pies Quote
luka1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 pani która go przekazywała do schroniska objecała mu że go będzie odwiedzać :shake:. Chyba zapomniała Quote
Recommended Posts