dalia 54 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 agamika napisał(a):Dalia to czemu nie wzieŁaŚ psa ktÓremu fundacja chciaŁa opŁacaĆ i karmĘ i weta ???????? Zapewne sie nie zgodzicie ja rozumiem dlaczego i nie bede sie czepiac ani robic na watku awantury bo sie nie zgodzilyscie :shake: Quote
asiamm Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 dalia_54 ale to nie w porządku proponować dt na kilku wątkach nie czekając na odpowiedź, bo robisz ludziom nadzieje. a co gdy by Ci 5 osób odpisało, że idą na Twoją propozycję i chcą Ci dać psa na dt? Quote
dalia 54 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 asiamm napisał(a):dalia_54 ale to nie w porządku proponować dt na kilku wątkach nie czekając na odpowiedź, bo robisz ludziom nadzieje. a co gdy by Ci 5 osób odpisało, że idą na Twoją propozycję i chcą Ci dać psa na dt? wlasnie tak myslalam jak robilam pierwsze ogloszenie ale czekalam ponad 3 dni i zaczelam sie oglaszac na innych watkach, ale dzieki za rade juz nie bede tak robic:eek3: Quote
mojamisia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mam dziwne przeczucie,że Dalia nie weźmie psa dla którego będzie karma:shake:bo na innym wątku odezwała się Mama ,która już "podniosła" cenę za tymczas do 270 zł:shake: I proszę Cię Dalia-nie pisz już do mnie na PW ,bo i tak już Ci nie wierzę:shake: Quote
asiamm Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 mojamisia napisał(a):Mam dziwne przeczucie,że Dalia nie weźmie psa dla którego będzie karma:shake:bo na innym wątku odezwała się Mama ,która już "podniosła" cenę za tymczas do 270 zł:shake: I proszę Cię Dalia-nie pisz już do mnie na PW ,bo i tak już Ci nie wierzę:shake: no też poczytałam jej posty; po 1. niepełnoletnia, po 2. jak ktoś z dogo skontaktował się z jej mamą to nie zgodziła się na dt dla tamtego psa, po 3. psa z kasą na dt weźmie, a psa z zakupioną karmą nie -> proponuję dziewczynie lub jej rodzicom hotel dla zwierząt otworzyć, a nie próbować zarobić kosztem ludzi pomagających psom Quote
dalia 54 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dziekuje za opinie o mnie.... ale mam prosbe jak sie nie zgodzicie to po prostu powiedzcie ze nie. Quote
dalia 54 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 luka1 napisał(a):Ech, ludzie znowu dyskusje.:shake: wlasnie.... masz racje Luka, nie zasmiecajmy watku Quote
luka1 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Najbardziej mi zależy by dom znajdowały takie psy jak Amik/Kuba. Zrezygnowane, wystarszone, czekajace właściwie na koniec Quote
agamika Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 z allegro zero odzewu ? :( kurcze ja nie mogę go dac na [url=http://www.adopcje.org]Psy i koty do adopcji - Adopcje.org - adopcja kot Quote
Ziutka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 agamika napisał(a):z allegro zero odzewu ? :( Zero :-( :shake: Quote
Belula Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja o nim pamiętam, bo kocham onki...... Dlaczego nie wstaje? Wygląda na chorego.... Kto zna jego stan? Czy są może nowe foty?? Quote
luka1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 bardzo trudno jest mu zrobić fotki. Siedzi w boksie pod wiata. Gdy ktos obcy przychodzi - on włazi do budy. Pies wstaje i łazi po boksie ale z boksu wychodzi bardzo niechetnie Quote
Belula Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A możesz jeszcze coś o nim napisać? Szczeka czasami? Łasi się, czy obojętny? Czy jest zdrowy?? Ktoś wychodzi z nim na spacer? Quote
luka1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 On jest bardzo powściagliwy w stosunku do obcych. Perconel tez nie wita z radoscia, raczej obojetnie. Na obcych szczeka i dlatego nie próbowałam go wyprowadzać. Szczeka raczej mało sympatycznie i troche sie go obawiałam. Choć wczoraj przelazł do niego pies z innego boksu i sie pogryzły. Gdy udało mi sie je rozdzielić - uciekł do budy choc mógł mnie zjeść. To dobra psina ale chyba zrezygnowana. Quote
Lionees Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Amiku,co u Ciebie?Cioteczki jakoś ucichły:mad: Quote
Ziutka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Renata5 napisał(a):Cioteczki jakoś ucichły:mad: Jesteśmy cały czas....jesteśmy :cool3: Quote
luka1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :watpliwy::???::grab::helo::mdleje::candle: Quote
Ziutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 luka1 napisał(a)::watpliwy::???::grab::helo::mdleje::candle: Wieje grozą, więc :scared: Quote
luka1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 dzis miałam zapytanie o Amika - niestety do mieszkania w bloku. Chyba jednak sie nie uda.:-( Quote
agamika Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Państwo sie boją ze do bloku czy Wy ?? :oops: no bo w sumie co sie może dziac ? moze początkowo brudzić początkowo może być mu troszkę gorąco może sie zdarzyć ze coś zniszczy norma przy większości psów :diabloti: sytuacje, ze pies się nie jest w stanie przyzwyczaić do bycia w domu sa naprawdę wyjątkowe , a do tego Amis nie wygląda na mieszańca ras niezależnych :oops:.... łancuchowiec wpuszczony do domu , zazwyczaj wcale nie ma ochoty z Niego wychodzić ( jak juz uwierzy , że mu tam wolno być ) :oops: Amik moze nie łancuchowiec dosłownie, ale był wolnozyjącym psem a jesli to Panstwo sie wystraszyli mozliwych komplikacji ...ich strata ... takie psy jak Amik kochają najmocniej swoich ludzi trzymam mocno kciuki za Niego na allegro miał 3ech obserwatorów Quote
Ziutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 LU...co z tym blokiem nie tak ??? :roll: Quote
Recommended Posts