Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamika napisał(a):
Dalia to czemu nie wzieŁaŚ psa ktÓremu fundacja chciaŁa opŁacaĆ i karmĘ i weta ????????

Zapewne sie nie zgodzicie ja rozumiem dlaczego i nie bede sie czepiac ani robic na watku awantury bo sie nie zgodzilyscie :shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dalia_54 ale to nie w porządku proponować dt na kilku wątkach nie czekając na odpowiedź, bo robisz ludziom nadzieje. a co gdy by Ci 5 osób odpisało, że idą na Twoją propozycję i chcą Ci dać psa na dt?

Posted

asiamm napisał(a):
dalia_54 ale to nie w porządku proponować dt na kilku wątkach nie czekając na odpowiedź, bo robisz ludziom nadzieje. a co gdy by Ci 5 osób odpisało, że idą na Twoją propozycję i chcą Ci dać psa na dt?

wlasnie tak myslalam jak robilam pierwsze ogloszenie ale czekalam ponad 3 dni i zaczelam sie oglaszac na innych watkach, ale dzieki za rade juz nie bede tak robic:eek3:

Posted

Mam dziwne przeczucie,że Dalia nie weźmie psa dla którego będzie karma:shake:bo na innym wątku odezwała się Mama ,która już "podniosła" cenę za tymczas do 270 zł:shake:
I proszę Cię Dalia-nie pisz już do mnie na PW ,bo i tak już Ci nie wierzę:shake:

Posted

mojamisia napisał(a):
Mam dziwne przeczucie,że Dalia nie weźmie psa dla którego będzie karma:shake:bo na innym wątku odezwała się Mama ,która już "podniosła" cenę za tymczas do 270 zł:shake:
I proszę Cię Dalia-nie pisz już do mnie na PW ,bo i tak już Ci nie wierzę:shake:

no też poczytałam jej posty;
po 1. niepełnoletnia,
po 2. jak ktoś z dogo skontaktował się z jej mamą to nie zgodziła się na dt dla tamtego psa,
po 3. psa z kasą na dt weźmie, a psa z zakupioną karmą nie -> proponuję dziewczynie lub jej rodzicom hotel dla zwierząt otworzyć, a nie próbować zarobić kosztem ludzi pomagających psom

Posted

bardzo trudno jest mu zrobić fotki. Siedzi w boksie pod wiata. Gdy ktos obcy przychodzi - on włazi do budy.
Pies wstaje i łazi po boksie ale z boksu wychodzi bardzo niechetnie

Posted

On jest bardzo powściagliwy w stosunku do obcych. Perconel tez nie wita z radoscia, raczej obojetnie. Na obcych szczeka i dlatego nie próbowałam go wyprowadzać. Szczeka raczej mało sympatycznie i troche sie go obawiałam. Choć wczoraj przelazł do niego pies z innego boksu i sie pogryzły. Gdy udało mi sie je rozdzielić - uciekł do budy choc mógł mnie zjeść. To dobra psina ale chyba zrezygnowana.

Posted

Państwo sie boją ze do bloku czy Wy ?? :oops:

no bo w sumie co sie może dziac ?

moze początkowo brudzić

początkowo może być mu troszkę gorąco

może sie zdarzyć ze coś zniszczy

norma przy większości psów :diabloti:

sytuacje, ze pies się nie jest w stanie przyzwyczaić do bycia w domu sa naprawdę wyjątkowe , a do tego Amis nie wygląda na mieszańca ras niezależnych :oops:....

łancuchowiec wpuszczony do domu , zazwyczaj wcale nie ma ochoty z Niego wychodzić ( jak juz uwierzy , że mu tam wolno być ) :oops:
Amik moze nie łancuchowiec dosłownie, ale był wolnozyjącym psem

a jesli to Panstwo sie wystraszyli mozliwych komplikacji ...ich strata ... takie psy jak Amik kochają najmocniej swoich ludzi

trzymam mocno kciuki za Niego

na allegro miał 3ech obserwatorów