Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
pani która go przekazywała do schroniska objecała mu że go będzie odwiedzać :shake:. Chyba zapomniała

A nie można jej przypomnieć?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

asiamm napisał(a):
tak. to on. ale ja go nie poznałam. na zdjęciach, które robiłam mu pierwszy raz ma ciemny pysk, a teraz taki jaśniutki.
to jest pierwszy boks po lewej stronie, na środku placu.

luka, to nie jest Amik? sama mu tą fotkę robiłam. wiem, że to on bo był z tą samą sunią, której fotkę umieściłaś post przed moim z tym zdjęcie
(te foty są na 20-ej stronie)

Posted

luka1 napisał(a):
Może to zbyt wiele, ale marzę otym że nie skończy w zamrażarce schroniskowej.

Jesoosieee....we no tak nie pisz :-o

• 2 weeks later...
Posted

Normalnie tragedia z AMISIEM! :shake::shake::shake: Nic się tu nie dzieje... Już o fotkach nie wspomnę!:mad:

Czy AMIK ma te najpotrzebniejsze i najbardziej poczytne ogłoszenia?? Np. allegro, alegratkę i Forum Owczarka??

Posted

Koperek napisał(a):

Czy AMIK ma te najpotrzebniejsze i najbardziej poczytne ogłoszenia?? Np. allegro, alegratkę i Forum Owczarka??

Ma allegro i alegratkę - Luka zawsze robi przy zakładaniu wątku.
Na Forum Owczarka nie ma :shake:

Posted

No to wstawię na owczarka, tylko pomogłoby mi zdjęcie AMIKA ze stojącymi uszkami!:roll:

Bo to ONEK pęłną gębą- tylko takie przerażone foty tego nie pokazują:shake:

Posted

Koperek napisał(a):
No to wstawię na owczarka, tylko pomogłoby mi zdjęcie AMIKA ze stojącymi uszkami!:roll:

Bo to ONEK pęłną gębą- tylko takie przerażone foty tego nie pokazują:shake:

Tylko, że chyba nie mamy fotek ze stojącymi uszkami :shake: On taki przerażony cały czas i ciężko go obfocić ze sterczącymi uszkami :roll:
Ale może coś Luka ma w zanadrzu na swoim kompie - będzie dopiero jutro na dogo jak upora się z wirusem w kompie :angryy:

Posted

nie mam zdjęcia z postawionymi uszami, ledwo mi sie udało zrobić te fotki które są na wątku. Może jak będę w schronisku - namówie P. Rafała aby go wyciągnął z boksu i mnie poszczuł może wtedy postawi uszy.:eviltong: