Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 kinga-kinia napisał(a):jemu humor może by sie poprawil gdyby któryś z poprzednich karmicieli go odwiedzil.... Mieli go odwiedzać...jak widać :cool1: nikogo nie widać :shake: Quote
agamika Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 a wiadomo jak reaguje na inne psy ? lub koty ? jesoo nie wiem czy nie pytałam juz o to :oops: ehhh :( AMik, Tobia, Akord , Judo ... mają pecha, są duze .. małe staruszki ludzie predzej biorą :placz: a allegro ma ? ja ostanio naumiałam sie robić :p takie kolorowe z fotami ... tylko nie zasponsoruje wyrónienia :oops::oops::oops: Quote
Ziutka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 agamika napisał(a):a wiadomo jak reaguje na inne psy ? lub koty ? jesoo nie wiem czy nie pytałam juz o to :oops: Aga...tego to nie wiem :shake: Luka jest często w Azorku i zapewne wie więcej na jego temat ;) Ciotka Luka, wypowiedz się. agamika napisał(a):a allegro ma ? ja ostanio naumiałam sie robić :p takie kolorowe z fotami ... tylko nie zasponsoruje wyrónienia :oops::oops::oops: Miał allegro...teraz czy ma to nie wiem ale jeśli możesz wystawić, nawet takie normalne to będziemy bardzo wdzięczne :multi: i Amik też :loveu: Quote
agamika Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tak, pytam, bo Judo miał kilka prpozycji domu swego czasu ...tylko wszystkie z innymi psami ...a on nieodbry jest ..nawet suce nieprzepuści :roll: :mad: właścicel hotelu sciągał go ze swojej rottki Sary [*] , na szczęscie tylko ja wymemłał bo zęby ..hmm..no takie resztki tylko ma . wiec jesliby akceptował AMik inne stworzenia to znaczne ułatwienie jest Quote
luka1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Amik/Kuba to starszy pies. On nie bardzo lubi gdy ktoś pojawia sie w jego zasiegu i próbuje z nim gadac. Włazi do budy i ma wszystko w d... .Jak z innymi psami? siedzie w boksie z suką - mamą Astro i sie nie leją, ale tak poza tym nie było okazji do sprawdzania. Amik nawet jak boks zostawia sie otwarty nie wychodzi z niego.Woli sobie poleżec w budzie Quote
agamika Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 allegro zrobię, postaram sie w piątek ... do czwartku jestem wywalona mózgowo z życia :oops: ... Quote
luka1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Amik jest w gronie starszych psów - boje sie nastepnej selekcji wetów. Quote
agamika Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :-( :placz: skąd te domy brac ... dzis postaram sie zrobic wieczorem allegro,dostałam wypłate to wyróznione zrobimy :diabloti: ostatnio mam intensywny czas ...dzis moze Odi dom bedzie miał ........nie moge sie nanniczym skupic ostatnio prze to Quote
Ziutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 luka1 napisał(a):Amik jest w gronie starszych psów - boje sie nastepnej selekcji wetów. Ja też się obawiam...i to bardzo :roll: Quote
luka1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 dlaczego tak jest, że nikt nie zwraca uwagi na bardziej dorosłe psy Quote
luka1 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 widuję go kazdego dnia gdy jestem w schronisku - nie wygląda na szczęliwego. Za to z oczu bije rezygnacja. Quote
Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 luka1 napisał(a):podnosze choc nie wierze Zawsze trzeba mieć nadzieje :roll: Quote
Ziutka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 luka1 napisał(a):no tak - cuda sie czasami stają ehh ciekawe czy sprawdzą się w przypadku domku dla Amika :roll: Quote
agamika Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=460310979 Amiku przepraszam ze tyle to trwało :-(:oops: tylko z domu jeszcze miasto zmienie :oops: Quote
asiamm Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='agamika']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=460310979 Amiku przepraszam ze tyle to trwało :-(:oops: tylko z domu jeszcze miasto zmienie :oops: ładne allegro :multi: Quote
Ziutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='agamika']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=460310979 Amiku przepraszam ze tyle to trwało :-(:oops: tylko z domu jeszcze miasto zmienie :oops: DZIĘKUJEMY :loveu: Quote
dalia 54 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hej! wiem ze oferowalam domek wielu onkom ale ten jest kolejnym ktory bardzomnie poruszyl. chcialabym zaoferowac mu DT platny chociaz tyle... cena za mies to ok.250 zl czyli za dobe ok.10 zl. Poczatkowo miałobyć 200ale czytalam na forum i dowiedzialam sie ze to nie wystarcza. Czy Amik jest agresywny do innych psów i suczek?? I jaki jest stan zdrowia Amika czy ma wątek na OwP?? Quote
agamika Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :roll: dalia na kolejnym wątku widzę ze oferujesz DT , na co 200 zł nie wystarcza ? widziałam ze jedna fundacje której psu oferowałaś DT brała wszystkie koszty utrzymania psa na siebie , czyli wszelkie weterynaryjne i karmę ... ale odrzuciłaś, ze tak to nie możesz , wiec jakie jeszcze koszty to są wg Ciebie ? w dodatku załóżmy ze nagle sie okaże, ze pies wymaga podawani jakiegoś drogiego leku , czyli mam rozumieć ze skoro koszt 250 złmiesięcznie to wszelkie koszty powyzej tego pokrywasz TY, tak ? albo karme specjalistyczną weterynaryjną ... pyzatym to już kolejny pies któremu proponujesz płatny DT , nie dziw się jesli nie będziesz traktowana poważnie :shake: ....bo jesli ktos widzi ze proponujesz to samo 10 psom , to skad ma miec pewnośc ze faktycznie dasz ten DT pozatym , biorąc psa na DT trzeba sie liczyć z kilkoma rzeczami , nawet z tym ze bardzo długo, albo w ogóle nie znajdzie on domu i co wtedy ? myslałas o tym ? ze pojawią sie nieprzewidziane problemy itd trzeba bardzo uwazac co sie proponuje bo niezamirzenie mozna wyrządzić wiecej złego niz dobrego Amiku przeprawszam ze u Ciebie, ale juz musiałam cos napisac :oops: Amik wątek na OwP ma :( jakbyscie kiedys przy okazji mu nowe zdjęcia zrobiły ? :oops: Quote
asiamm Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 to ile tych psów zamierzasz wziąć na płatne dt na raz? wszystkie będą luzem po podwórku biegać (bo tak na którymś wątku pisałaś) czy jak? co konkretnie oferujesz za te 250 zł? karma, wet? Quote
dalia 54 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 asiamm napisał(a):to ile tych psów zamierzasz wziąć na płatne dt na raz? wszystkie będą luzem po podwórku biegać (bo tak na którymś wątku pisałaś) czy jak? co konkretnie oferujesz za te 250 zł? karma, wet? nie chce brac 10 psow na raz. Tylko pisze na kilku watkach bo na niektorych czekam na odpowiedz kilka dni a znów na innych mam odpowiedz odrazu. A to, że nie wystarcza 200 zl to na utrzymanie psa np. karma itd. Jedak kosztów weta nie pokryje wyłaczajac podstawowe szczepienia co roku, gdybym miała pieniadze na weta i opieke w razie leczenia czy jakis drogich lekow to nie oferowałabym DT platnego tylko bezplatnego, a najprawdopodobniej wziela bym psa na dom stały, ale nie mam pieniedzy a wiec moge zaoferowac psu DT platny. Quote
agamika Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dalia to czemu nie wzieŁaŚ psa ktÓremu fundacja chciaŁa opŁacaĆ i karmĘ i weta ???????? Quote
dalia 54 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jednak tego nie potrafie wytłumaczyć:crazyeye: Nie wiem moze dlatego ze karme trzebabylo przywozić a to chyba bez sensu. Fundacja chyba była w Warszawie, a wiec trzebabylo jezdzic co dwa tygodnie czy co miesiac do Warszawy czy z Warszawy, przynajmniej tak to zrozumiałam. Quote
Recommended Posts