Belula Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Blok jest chyba lepszy niż schron... Będzie coś z tego???? Quote
luka1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nie bedzie. Znam troche tego psa i nie pozostawiłabym go z dziećmi które chciałyby mu po głowie skakacTo starszy pies i nie wiem czy zaakceptowałby takie wrunki. Amik szuka domu gdzie bedzie mógł w spokoju odliczć dni. Quote
Belula Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czyli rozmawiałaś z tymi ludźmi, którzy się nim interesowali... Biedny pies.... Quote
luka1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 trzeba patrzeć głęboko w te oczy by widzieć strach, zwątpienie, rezygnację Quote
agamika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 luka1 napisał(a):nie bedzie. Znam troche tego psa i nie pozostawiłabym go z dziećmi które chciałyby mu po głowie skakac To starszy pies i nie wiem czy zaakceptowałby takie warunki. Amik szuka domu gdzie bedzie mógł w spokoju odliczć dni. no to szukamy dalej, a ciocia luka zaraz pw odemnie dostanie :p Quote
Ziutka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzisiejsze zdjęcie Amika :-( i tak cały czas siedzi i boi się wyjść :-( Quote
luka1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ciężko doświadczony pies szuka spokojnego kata na starość Quote
Ziutka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jemu naprawdę wiele nie trzeba :shake: Quote
Ziutka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Amiczku...idź Ty już psino do swojego domu :-( Quote
agamika Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 :oops:luka1 , ja chyba na pw od Ciebie nie odpisałam jakiś czas temu ???? przepraszam :oops: ale mam trochu zamieszania... za dużo :shake: Amik allegro ma cały czas , ale tym razem juz niewyróżnione ... koniec kasy :oops: niedobrze ze on sie tak wycofuje :-( biduś Quote
luka1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 jest bardzo nieufny - ja nie mam odwagi wyprowadzić go z boksu - a on mnie sie też boi Quote
agamika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a dużo psów jest z Nim na wybiegu ? dałoby rade, np wejść tam i karmić .. może tak by się przekonał ? powolutku albo siąść koło budy , wpierw w pewnej odległości ( o ile w ogóle to jest wykonalne ) .. może w końcu by wyszedł zaciekawiony ? Quote
luka1 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 agamika - nasze psy sa w boksach. Amik jest w boksie z małą sunia, ale i boks nie jest duży. No i mieszka pod wiatą, czyli tam gdzie słońce nie dochodzi. Quote
agamika Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 acha, no to nie jest najgorzej pod względem strategicznym, tylko pewnie czasowo gorzej w krakowskim właśnie jest rożnie , są wybiegi z budami , boksy pojedyncze, i ogólne (po kilka psów) - i w sumie pracować ze strachajłem można próbować tylko na pojedynczych ... na ogólnych nie ma szans :shake: jesli on sie wuycofuje, czyli wczesniej miał raczej przyjazne nastawienie do ludzi to raczej iepowienno byc trudno go przywrócić, tylko najgorsze jest to , ze doba ma tylko 24 h , a Wy pewnie macie i tak sporo pracy tam :-( Quote
majku33krakow Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 agamika napisał(a):acha, no to nie jest najgorzej pod względem strategicznym, tylko pewnie czasowo gorzej w krakowskim właśnie jest rożnie , są wybiegi z budami , boksy pojedyncze, i ogólne (po kilka psów) - i w sumie pracować ze strachajłem można próbować tylko na pojedynczych ... na ogólnych nie ma szans :shake: jesli on sie wuycofuje, czyli wczesniej miał raczej przyjazne nastawienie do ludzi to raczej iepowienno byc trudno go przywrócić, tylko najgorsze jest to , ze doba ma tylko 24 h , a Wy pewnie macie i tak sporo pracy tam :-( jak mozna mu pomoc? Quote
majku33krakow Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 luka1 napisał(a):jest jeden spoób - zabrać go do domu on musi byc przy czlowieku:placz: ale on moze na zewnatrz mieszkac,bylu mu poswiecac czas. w domu mu moze byc zle. za ciepło. Quote
Ziutka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Czy wreszcie ktoś Cię zechce Amiczku nasz kochany ? :-( Quote
Recommended Posts