Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nie bedzie. Znam troche tego psa i nie pozostawiłabym go z dziećmi które chciałyby mu po głowie skakacTo starszy pies i nie wiem czy zaakceptowałby takie wrunki.
Amik szuka domu gdzie bedzie mógł w spokoju odliczć dni.

Posted

luka1 napisał(a):
nie bedzie. Znam troche tego psa i nie pozostawiłabym go z dziećmi które chciałyby mu po głowie skakac To starszy pies i nie wiem czy zaakceptowałby takie warunki.
Amik szuka domu gdzie bedzie mógł w spokoju odliczć dni.

no to szukamy dalej, a ciocia luka zaraz pw odemnie dostanie :p

Posted

:oops:luka1 , ja chyba na pw od Ciebie nie odpisałam jakiś czas temu ???? przepraszam :oops:
ale mam trochu zamieszania... za dużo :shake:

Amik allegro ma cały czas , ale tym razem juz niewyróżnione ... koniec kasy :oops:

niedobrze ze on sie tak wycofuje :-( biduś

Posted

a dużo psów jest z Nim na wybiegu ?

dałoby rade, np wejść tam i karmić .. może tak by się przekonał ? powolutku

albo siąść koło budy , wpierw w pewnej odległości ( o ile w ogóle to jest wykonalne ) .. może w końcu by wyszedł zaciekawiony ?

Posted

acha, no to nie jest najgorzej pod względem strategicznym, tylko pewnie czasowo gorzej

w krakowskim właśnie jest rożnie , są wybiegi z budami , boksy pojedyncze, i ogólne (po kilka psów) - i w sumie pracować ze strachajłem można próbować tylko na pojedynczych ... na ogólnych nie ma szans :shake:

jesli on sie wuycofuje, czyli wczesniej miał raczej przyjazne nastawienie do ludzi to raczej iepowienno byc trudno go przywrócić, tylko najgorsze jest to , ze doba ma tylko 24 h , a Wy pewnie macie i tak sporo pracy tam :-(

Posted

agamika napisał(a):
acha, no to nie jest najgorzej pod względem strategicznym, tylko pewnie czasowo gorzej

w krakowskim właśnie jest rożnie , są wybiegi z budami , boksy pojedyncze, i ogólne (po kilka psów) - i w sumie pracować ze strachajłem można próbować tylko na pojedynczych ... na ogólnych nie ma szans :shake:

jesli on sie wuycofuje, czyli wczesniej miał raczej przyjazne nastawienie do ludzi to raczej iepowienno byc trudno go przywrócić, tylko najgorsze jest to , ze doba ma tylko 24 h , a Wy pewnie macie i tak sporo pracy tam :-(

jak mozna mu pomoc?