luka1 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Uwierz mi Amiczku - słońce świeci choć pod wiatą tego nie widać Quote
agamika Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 jestem w pracy (ehh ) ale prosze powiedzcie mi gdzie on ma ogłoszeniea/ ? ja moge zrobic mu alegratke, eoferty , kupiepsa, i gumtree i chyba cos jeszcze ale nie pamietam :oops:teraz Quote
luka1 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ja mu ciągnę allegro, alegratka gdzieś mi sie podziała - aktualnie nie ma. Miał jeszcze jakieś ogłoszenia ale w większości na pewno juz sie skończyły. W ogłoszeniach trzeba zaznaczać że to nie jest młody pies - raczej starszy Quote
agamika Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 luka1 napisał(a):ja mu ciągnę allegro, alegratka gdzieś mi sie podziała - aktualnie nie ma. Miał jeszcze jakieś ogłoszenia ale w większości na pewno juz sie skończyły. W ogłoszeniach trzeba zaznaczać że to nie jest młody pies - raczej starszy Wczoraj w domu padł mi modem dziadostrady :angryy::placz: ale jak odzyskam normalny dostep do neta to porobie ogłoszenia Quote
Ziutka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 agamika napisał(a): dziadostrady :angryy::placz: Dobre określenie :evil_lol: jeszcze takiego nie słyszałam ale bardzo mi się podoba :diabloti: Quote
luka1 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 a mój komputer nażarł się wirusów i teraz działa mi na nerwy. (A może on się zaraził od Ziutki? :mad:) Quote
czarna anda Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 a co z jego oczami ? milalam psiaka ktory mial wlasnie takie oczka okazala sie ze ma autoimunologiczna chorobe oczu - musial dostawac cefalosporyne do oczu plus maxitrol bez tego psiak slepnie az do pelnej slepoty v jesli ma bialka zaczerwienione i spojowkach tez czerwone to duze prawdopodobienstwo wlasnie tego czesto wlasnie dotyka to onków Quote
luka1 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 dzis to nawet ogonem łaskawie pomachał i dał sie pogłaskac - nie zwiał Quote
Ziutka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 luka1 napisał(a):dzis to nawet ogonem łaskawie pomachał i dał sie pogłaskac - nie zwiał No proszę...to już jakiś postęp mamy :roll: Quote
luka1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 a pod wiatą jak w łażni. szczęściem są drzewa które dają trochę cienia Quote
agamika Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 odzyskałam neta w domu (treraz jestem w pracy ) to wieczorem mogłabym go poodogłaszać ,:oops:tylko mam prośbę zebym wiedziała gdzie juz jest, i o jakis tekst i namiary w ogłoszeniu :oops: Dobre określenie :evil_lol: jeszcze takiego nie słyszałam ale bardzo mi się podoba :diabloti: nie ? a ona samo sie nasówa, wystarczy korzystać z tego tałatajstwa :eviltong: Quote
luka1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 żeby choć do budy go przeniść, tam gdzie Galus - trzeba spróbować. Quote
Ziutka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 luka1 napisał(a):żeby choć do budy go przeniść, tam gdzie Galus - trzeba spróbować. Ojjjj tak.....wtedy by był o wiele "szczęśliwszy" Quote
luka1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 W taką pogodę to chyba nawet szczury uciekły spod wiaty Quote
agamika Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 agamika napisał(a): to wieczorem mogłabym go poogłaszać ,:oops:tylko mam prośbę żebym wiedziała gdzie już jest, i o jakiś tekst i namiary w ogłoszeniu :oops: czyli nie potrzebujecie ogłoszeń dla Niego ? Quote
luka1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ależ ogłoszenia jak najbardziej wskazane - tylko z tekstami nie za olaboga. Pisarzy u nas niet :shake:. Namiary : : [email protected] lub tel. 692 005 758; 692 659 026 ;668 432 419 A psina jest w schronisku AZOREK w Sochaczewie ja mu trzymam cały czas allegro. Zawsze zakładając wątek robię allegr i alegratkę i liczę, że ktoś zrobi inne ogłoszenia ale .......Więc jeśli masz chęci, siły aby zrobic ogłoszenia to będę bardzo wdzięczna. Quote
agamika Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1396585_amik_usycha_z_tesknoty_za_czlowiekiem.html TEKST WZIĘŁAM Z PIERWSZEJ STRONY, TERAZ JESTEMW PRACY,M ALE W DOMU DOROBIE MU KILKA INNYCHOGŁOSZEŃ , warto dawać na adopcje.org, ale tam moze dac tylko osoba która ma kontakt z psem Quote
agamika Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 gumtree sie popsuło i nie pozwala mi umiescic ogłoszenia:angryy: Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 AMICZKU kochanie, kiedy do ciebie szczęście się w końcu uśmiechnie????? Przecież ta bezdomność nie może trwać wiecznie!:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts