Lionees Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='anett']trzeba ściągnąć ludzi, zebrać deklaracje wpłat, zrobić allegro cegiełkowe... i przede wszystkim znaleźć kawałek ogrodu ;) z dobrym człowiekiem Kasiaprodex musi zmienić tytuł,że zbieramy na dt.Potrzeba nam pewnie ze 450zł miesięcznie Lukuś,dałabyś radę go wcisnąć do siebie na działkę,żeby się nie szlajał po obcych? Quote
luka1 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 nawet nie ma mowy. Jestem w trakcie likwidacji działki. Sama nie wiem jak pogodzić swoją Norcię Kazika i Kilera. Do końca stycznia musze opuścić tę część działki gdzie trzymam psiaki i gołębie. MOZE KTOŚ MA DO ODDANIA JAKĄŚ BUDĘ KTÓRA MOŻE POSŁUŻYĆ ZA DOM DLA MOICH PTAKÓW. Gdybym mogła to juz dzis bym miała tam psich lokatorów. Może za trzy miesiace - ale nie dziś Quote
luka1 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 poddał sie chyba rzeczywistości. Próbowałam skłonić go do wyjścia z budy i boksu - :shake: Quote
Ziutka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 luka1 napisał(a):poddał sie chyba rzeczywistości. Próbowałam skłonić go do wyjścia z budy i boksu - :shake: :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-( strasznie mi przykro Amiku :sadCyber: Quote
anett Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 luka1 napisał(a):poddał sie chyba rzeczywistości. Próbowałam skłonić go do wyjścia z budy i boksu - :shake: mam nadzieję, że nie:shake:; tylko wyciąganie go ze stanu apatii i zobojętnienia trochę potrwa. DT na cito!!! Quote
luka1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 anett, twoja propozycja jest ciekawa. Można sie nad nią zastanowić, najbardziej moje obawy budzi strona finansowa. Quote
luka1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 anett, twoja propozycja jest ciekawa. Można sie nad nią zastanowić, najbardziej moje obawy budzi strona finansowa. Quote
agamika Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Może ktoś zna kogoś kto pisze ładne teksty do allegrio, bo niestety z tym co teraz jest efektu nie ma :shake: może ktoś ma pomysł na jakis tytuł ? to jest nowe , wyróznione ... czekamna pomysły na zmianyyy AMIK owczarek UMIERA Z WYBORU - URATUJ GO (536265570) - Aukcje internetowe Allegro co do forum owczarków ... ehhh. nie liczyłabym na odzew będe szczera .. na tyle na ile miałam stycznośc , to im bardziej pies odbiega od "wzorca " tym tam trudniej o pomoc ... :-( ardzo mało ludzi tam potrafi dostrzec piękno w takich psach jak Amiś ,,, zakładałam wątki najprzerózniejszym psom ... i to jest takie moje przykre spostrzeżenie ... Quote
anett Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Luka nie ustalałam jeszcze szczegółów finansowych; zobowiązałam się jedynie na razie, że będziemy pokrywać koszty weta co jest dla mnie oczywiste. Dla Amika DT to kwestia życia i to w dodatku kwestia na już:-( O pomoc finansową będziemy prosić wszędzie:modla::modla: Oczywiście wszystko musi być z głową... Aga wielkie dzięki za allegro; dla mnie super! Luka mogłabyś napisać do Kasi o zmianę tytułu DT NA CITO - ONek UMIERA w SCHRONISKOWEJ BUDZIE!!! czy coś w tym stylu i jeszcze o aktualizację pierwszego postu, że Amik od 1,5 roku praktycznie żyje w budzie, jest zobojętniały, wycofany i konieczny jest natychmiastowy DT; że potrzebuje kawałka ogrodu i ciepłą budę i błagamy o deklaracje wpłat na utrzymanie i weta Quote
luka1 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 myślę i myślę i noc nie mogę mądrego wymyślić Quote
anett Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 nie mam nadal żadnych konkretnych informacji - a raczej wiem o komplikacjach potencjalnego DT - więc poszukiwania DT dla Amika cały czas aktualne i PILNEEE!!! Quote
ULKA12 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jakieś zmiany u Amika? Wolontariusze mogą działać w schronisku? Quote
anett Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z P. Magdą - niestety DT na dziś niemożliwy; ewentualny termin trudny do określenia z uwagi na obecnych tymczasowiczów więc SZUKAJMY PILNIE dalej!!! Amik prosi o szansę na życie!!!!! Co z tym tytułem ?? Quote
luka1 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 może znajdzie się jakiś dom który jeszcze nie ma psa? Quote
reksio7 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Biedactwo tacy głupi ludzie są wszędzie.Dokarmiam na podwórku obecnie dwa koty, mieszkają już 3 lata, a sumie to już 3 pokolenie kotów. Niektórym sąsiadom też to przeszkadza i jakieś mieli pretensje ale ja mam ich w .... i dalej robie swoje. Quote
luka1 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Amik ( Kuba) nie wychodzi prawie wcale z budy - może się poddał? Quote
Ziutka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='luka1']Amik ( Kuba) nie wychodzi prawie wcale z budy - może się poddał? Myśle, że już dawno to zrobił Quote
anett Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Dziewczyny trzeba go natychmiast wyciągnąć!! Potrzebujemy deklaracji wpłat na hotelik !!! Piszę do ludzi z prośbą o pomoc. Lavinia:loveu: bardzo dziękujemy za odzew. Jest hotelik prowadzony przez weta koło Nowego Dworu Maz. - 450 zł miesięcznie... [SIZE=2]Proszę szukajcie osób, które wspomogą Amika!!! Quote
Recommended Posts