Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anett']trzeba ściągnąć ludzi, zebrać deklaracje wpłat, zrobić allegro cegiełkowe...
i przede wszystkim znaleźć kawałek ogrodu ;) z dobrym człowiekiem

Kasiaprodex musi zmienić tytuł,że zbieramy na dt.Potrzeba nam pewnie ze 450zł miesięcznie

Lukuś,dałabyś radę go wcisnąć do siebie na działkę,żeby się nie szlajał po obcych?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nawet nie ma mowy. Jestem w trakcie likwidacji działki. Sama nie wiem jak pogodzić swoją Norcię Kazika i Kilera. Do końca stycznia musze opuścić tę część działki gdzie trzymam psiaki i gołębie.
MOZE KTOŚ MA DO ODDANIA JAKĄŚ BUDĘ KTÓRA MOŻE POSŁUŻYĆ ZA DOM DLA MOICH PTAKÓW.
Gdybym mogła to juz dzis bym miała tam psich lokatorów. Może za trzy miesiace - ale nie dziś

Posted

luka1 napisał(a):
poddał sie chyba rzeczywistości. Próbowałam skłonić go do wyjścia z budy i boksu - :shake:

:shake: :shake: :shake: :-( :-( :-( strasznie mi przykro Amiku :sadCyber:

Posted

luka1 napisał(a):
poddał sie chyba rzeczywistości. Próbowałam skłonić go do wyjścia z budy i boksu - :shake:

mam nadzieję, że nie:shake:; tylko wyciąganie go ze stanu apatii i zobojętnienia trochę potrwa.
DT na cito!!!

Posted

Może ktoś zna kogoś kto pisze ładne teksty do allegrio, bo niestety z tym co teraz jest efektu nie ma :shake:

może ktoś ma pomysł na jakis tytuł ?

to jest nowe , wyróznione ...

czekamna pomysły na zmianyyy

AMIK owczarek UMIERA Z WYBORU - URATUJ GO (536265570) - Aukcje internetowe Allegro

co do forum owczarków ... ehhh. nie liczyłabym na odzew
będe szczera .. na tyle na ile miałam stycznośc , to im bardziej pies odbiega od "wzorca " tym tam trudniej o pomoc ... :-(
ardzo mało ludzi tam potrafi dostrzec piękno w takich psach jak Amiś ,,,

zakładałam wątki najprzerózniejszym psom ... i to jest takie moje przykre spostrzeżenie ...

Posted

Luka nie ustalałam jeszcze szczegółów finansowych; zobowiązałam się jedynie na razie, że będziemy pokrywać koszty weta co jest dla mnie oczywiste.
Dla Amika DT to kwestia życia i to w dodatku kwestia na już:-(
O pomoc finansową będziemy prosić wszędzie:modla::modla:
Oczywiście wszystko musi być z głową...

Aga wielkie dzięki za allegro; dla mnie super!

Luka mogłabyś napisać do Kasi o zmianę tytułu
DT NA CITO - ONek UMIERA w SCHRONISKOWEJ BUDZIE!!!
czy coś w tym stylu
i jeszcze o aktualizację pierwszego postu, że Amik od 1,5 roku praktycznie żyje w budzie, jest zobojętniały, wycofany i konieczny jest natychmiastowy DT; że potrzebuje kawałka ogrodu i ciepłą budę i błagamy o deklaracje wpłat na utrzymanie i weta

Posted

nie mam nadal żadnych konkretnych informacji - a raczej wiem o komplikacjach potencjalnego DT - więc poszukiwania DT dla Amika cały czas aktualne i PILNEEE!!!

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z P. Magdą - niestety DT na dziś niemożliwy; ewentualny termin trudny do określenia z uwagi na obecnych tymczasowiczów więc SZUKAJMY PILNIE dalej!!!

Amik prosi o szansę na życie!!!!!

Co z tym tytułem ??

Posted

Biedactwo
tacy głupi ludzie są wszędzie.Dokarmiam na podwórku obecnie dwa koty, mieszkają już 3 lata, a sumie to już 3 pokolenie kotów. Niektórym sąsiadom też to przeszkadza i jakieś mieli pretensje ale ja mam ich w .... i dalej robie swoje.

Posted

Dziewczyny trzeba go natychmiast wyciągnąć!!
Potrzebujemy deklaracji wpłat na hotelik !!!

Piszę do ludzi z prośbą o pomoc.
Lavinia:loveu: bardzo dziękujemy za odzew. Jest hotelik prowadzony przez weta koło Nowego Dworu Maz. - 450 zł miesięcznie...

[SIZE=2]Proszę szukajcie osób, które wspomogą Amika!!!