GoniaP Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 basiaap napisał(a):No cóż, Muszko, jesteś trochę ignorowana:( Szkoda, bo chyba nieczęsto na dogo jest szansa na kosztowny zabieg chirurgiczny dla psiura za friko. Kuriozalna sprawa i ciekawe zjawisko socjologiczne.... :shake::shake::shake: Muszka jednak się nie poddaje i prosi o pomoc. Quote
basiaap Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 GoniaP napisał(a):Kuriozalna sprawa i ciekawe zjawisko socjologiczne.... :shake::shake::shake: Jest nas po prostu za mało... Za mało na to wszystko. Quote
GoniaP Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 basiaap napisał(a):Jest nas po prostu za mało... Za mało na to wszystko. No własnie...To co robimy, to kropla w morzu psiego cierpienia. Nie do ogarnięcia to wszystko... A Muszka cóż, nie jest rasowa i nie jest zdrowa... Quote
basiaap Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 GoniaP napisał(a):No własnie...To co robimy, to kropla w morzu psiego cierpienia. Nie do ogarnięcia to wszystko... A Muszka cóż, nie jest rasowa i nie jest zdrowa... Wiadomo, że z guzem nikt jej nie weźmie. Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a to schronisko jest przed Wągrowcem, jadąc od Poznania? od której czynne?? Quote
GoniaP Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 caroolcia napisał(a):a to schronisko jest przed Wągrowcem, jadąc od Poznania? od której czynne?? To jest za Wągrowcem, ale możną ją odebrać spod Szamotuł - zawsze bliżej... Quote
basiaap Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 GoniaP napisał(a):To jest za Wągrowcem, ale możną ją odebrać spod Szamotuł - zawsze bliżej... Gonia, masz PW... Quote
GoniaP Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Zlitujcie się proszę!! Niech choć ktoś tu zajrzy :placz: Quote
basia0607 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Zagląda i ma nadzieję ,ze Muszka znajdzie swojego czlowieka. Quote
Helga&Ares Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Muszko, dlaczego takie piękne psie istotki, jak ty, które niczym nie zasłużyły sobie na schroniskowy żywot, muszą tyle czekać...:placz: Domku ujawniaj się! Quote
Donvitow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Za wiele psinek i jeszcze codziennie przybywa.I to wszędzie. Malutka pokazuj się. Quote
ata Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 zaczyna sie brzydka pogoda, przydaloby sie troszke materialow na budy i pare rak do pomocy, zeby np malutka miala gdzie dupcie przed chodem schowac......................!! Quote
basiaap Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No niestety z rękami do pomocy może być kiepsko jak widać... Ja osobiście jestem uziemiona przez 2 najbliższe tygodnie... Quote
GoniaP Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 basiaap napisał(a):No niestety z rękami do pomocy może być kiepsko jak widać... Ja osobiście jestem uziemiona przez 2 najbliższe tygodnie... To tak jak ja ........ Quote
Recommended Posts