GoniaP Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Halo, halo!!! Kto pomoże?? Jest szansa dla sunieczki!! Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 a gdzie ona teraz dokładnie jest??? Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 może w tytule napisać, że pilny transport potrzebny??? Quote
GoniaP Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Oj Muszko.... Spać przez Ciebie nie mogę :shake: Co tu zrobić?? Quote
GoniaP Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Muszko, trzeba Cię jak najszybciej zoperować!! Quote
GoniaP Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Transport musi się znaleźć!!!! Halo!!! Przecież nie można zaprzepaścić takiej szansy! Przecież choroba może się rozwinąć, a potem... potem może być już za późno jeśli tfu, tfu, guz okaże się złośliwy :placz: Quote
GoniaP Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ilonka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 skąd jest piesek i dokąd trzeba zawieźć - jak daleko od Warszawy i jak to ma wyglądać- czy ktoś jedzie z opiekunów? czy trzeba czekać na zakonczenie zabiegu i jeszczew tym samym dniu zabrac pieska? proszę o odpowiedź- spróbuję pomóc :) Quote
GoniaP Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Ilonka napisał(a):skąd jest piesek i dokąd trzeba zawieźć - jak daleko od Warszawy i jak to ma wyglądać- czy ktoś jedzie z opiekunów? czy trzeba czekać na zakonczenie zabiegu i jeszczew tym samym dniu zabrac pieska? proszę o odpowiedź- spróbuję pomóc :) Ilonko, dziękuję za dobre chęci! Ale psiak jest pod Wągrowcem (Wlkp) i musi pojechać do Poznania na zabieg. Zabieg potrwa ok 1h - 1,5 h, i potem trzeba zawieźć biedaczkę spowrotem do Wągrowca... Trochę to daleko z Warszawy :( Quote
Ilonka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 moge ewentualnie -jeżeli nie znajdziecie transportu - z Wawy pojechać specjalnie po pieska- w najbliższą sobotę? tzn. ostatni tydzień września? [email protected] - w razie czego :) zależałoby mi na wczesnych godzinach rannych - jesli chodzi o operacje - żebym mogła wrócić do WAWY o przyzwoitej porze :) Quote
GoniaP Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Ilonka']moge ewentualnie -jeżeli nie znajdziecie transportu - z Wawy pojechać specjalnie po pieska- w najbliższą sobotę? tzn. ostatni tydzień września? [email protected] - w razie czego :) zależałoby mi na wczesnych godzinach rannych - jesli chodzi o operacje - żebym mogła wrócić do WAWY o przyzwoitej porze :) Ilonko, jestem pod wrażeniem Twojej wrażliwości i gotowości do nie lada poświęcenia :loveu: I po stokroć dziękuję Ci za propozycję... Tylko nie wiem czy to jest wykonalne... Wet nie pracuje w soboty... Quote
GoniaP Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Ale nasza Muszka popularna!! Fiu fiu!! :roll: Quote
GoniaP Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Muszka wskakuj na górę! Ludzie błagam dostrzeżcie małą psinkę! Ona też chce żyć, che być zdrowa, chce mieć dom!! Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
basiaap Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Serio szkoda że nie ma nikogo, kto byłby w stanie dowieźć Muszkę na zabieg:-(. Mozna by załatwić sprawę, a tak... w najbliższych tygodniach nici z tego:shake: Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 A ona czeka na wybawienie.... Nie wie, że operacja to szansa... Nie wie nic... I czeka... Quote
basiaap Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Naprawdę dziwne... w końcu trochę poznaniaków jest na tym forum, a nikt się nie zainteresował... Szkoda... to nie jest jakiś obłędny kawał drogi... Quote
GoniaP Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 basiaap napisał(a):Naprawdę dziwne... w końcu trochę poznaniaków jest na tym forum, a nikt się nie zainteresował... Szkoda... to nie jest jakiś obłędny kawał drogi... Też tego nie rozumiem...:-( Boleję nad tym strasznie, bo przecież nie o pieniądze tu chodzi, ale o transport... Głupi transport :placz: Transport, który zapewniłby Muszce ZDROWIE. Jeden dzień z życia człowieka... Cóż to za poświęcenie?? Quote
basiaap Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 GoniaP napisał(a):Też tego nie rozumiem...:-( Boleję nad tym strasznie, bo przecież nie o pieniądze tu chodzi, ale o transport... Głupi transport :placz: Transport, który zapewniłby Muszce ZDROWIE. Jeden dzień z życia człowieka... Cóż to za poświęcenie?? Pół dnia;) z życia człowieka. Ja tak jeździłam wiele razy, na wariata, przed pracą, po pracy. Da się. Niestety w tej chwili z przyczyn niezależnych po prostu nie jestem w stanie... Może jednak ktoś się zdecyduje? Quote
basiaap Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No cóż, Muszko, jesteś trochę ignorowana:( Szkoda, bo chyba nieczęsto na dogo jest szansa na kosztowny zabieg chirurgiczny dla psiura za friko. Za mało tu ciotek z naszych okolic chyba... a te co są, to i tak same po jakiś schroniskach gonią... ech:( Szkoda że nawet mało kto zajrzy... A prawda taka, że z tym guzem to Muszki raczej nikt nie weźmie. Bez guza miałaby szansę, to ładna, młoda, mała psinka. Quote
ata Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ........................................................................................................ Quote
Recommended Posts