Jump to content
Dogomania

Muszka doczekala się pomocy i uczy się szczekać po holendersku!!! W DS!!

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transport musi się znaleźć!!!! Halo!!!
Przecież nie można zaprzepaścić takiej szansy!
Przecież choroba może się rozwinąć, a potem... potem może być już za późno jeśli tfu, tfu, guz okaże się złośliwy :placz:

Posted

skąd jest piesek i dokąd trzeba zawieźć - jak daleko od Warszawy i jak to ma wyglądać- czy ktoś jedzie z opiekunów? czy trzeba czekać na zakonczenie zabiegu i jeszczew tym samym dniu zabrac pieska? proszę o odpowiedź- spróbuję pomóc :)

Posted

Ilonka napisał(a):
skąd jest piesek i dokąd trzeba zawieźć - jak daleko od Warszawy i jak to ma wyglądać- czy ktoś jedzie z opiekunów? czy trzeba czekać na zakonczenie zabiegu i jeszczew tym samym dniu zabrac pieska? proszę o odpowiedź- spróbuję pomóc :)
Ilonko, dziękuję za dobre chęci!
Ale psiak jest pod Wągrowcem (Wlkp) i musi pojechać do Poznania na zabieg. Zabieg potrwa ok 1h - 1,5 h, i potem trzeba zawieźć biedaczkę spowrotem do Wągrowca...
Trochę to daleko z Warszawy :(

Posted

moge ewentualnie -jeżeli nie znajdziecie transportu - z Wawy pojechać specjalnie po pieska- w najbliższą sobotę? tzn. ostatni tydzień września?
[email protected] - w razie czego :) zależałoby mi na wczesnych godzinach rannych - jesli chodzi o operacje - żebym mogła wrócić do WAWY o przyzwoitej porze :)

Posted

[quote name='Ilonka']moge ewentualnie -jeżeli nie znajdziecie transportu - z Wawy pojechać specjalnie po pieska- w najbliższą sobotę? tzn. ostatni tydzień września?
[email protected] - w razie czego :) zależałoby mi na wczesnych godzinach rannych - jesli chodzi o operacje - żebym mogła wrócić do WAWY o przyzwoitej porze :)
Ilonko, jestem pod wrażeniem Twojej wrażliwości i gotowości do nie lada poświęcenia :loveu: I po stokroć dziękuję Ci za propozycję... Tylko nie wiem czy to jest wykonalne... Wet nie pracuje w soboty...

Posted

:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

basiaap napisał(a):
Naprawdę dziwne... w końcu trochę poznaniaków jest na tym forum, a nikt się nie zainteresował... Szkoda... to nie jest jakiś obłędny kawał drogi...

Też tego nie rozumiem...:-(
Boleję nad tym strasznie, bo przecież nie o pieniądze tu chodzi, ale o transport... Głupi transport :placz: Transport, który zapewniłby Muszce ZDROWIE.
Jeden dzień z życia człowieka... Cóż to za poświęcenie??

Posted

GoniaP napisał(a):
Też tego nie rozumiem...:-(
Boleję nad tym strasznie, bo przecież nie o pieniądze tu chodzi, ale o transport... Głupi transport :placz: Transport, który zapewniłby Muszce ZDROWIE.
Jeden dzień z życia człowieka... Cóż to za poświęcenie??

Pół dnia;) z życia człowieka.
Ja tak jeździłam wiele razy, na wariata, przed pracą, po pracy. Da się. Niestety w tej chwili z przyczyn niezależnych po prostu nie jestem w stanie...
Może jednak ktoś się zdecyduje?

Posted

No cóż, Muszko, jesteś trochę ignorowana:(
Szkoda, bo chyba nieczęsto na dogo jest szansa na kosztowny zabieg chirurgiczny dla psiura za friko. Za mało tu ciotek z naszych okolic chyba... a te co są, to i tak same po jakiś schroniskach gonią... ech:( Szkoda że nawet mało kto zajrzy... A prawda taka, że z tym guzem to Muszki raczej nikt nie weźmie. Bez guza miałaby szansę, to ładna, młoda, mała psinka.