GoniaP Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Helga&Ares napisał(a):taka śliczna jamnikowa sunia ludzie chyba są za przeproszeniem ślepi:( No są... Nie da sie ukryć :-( A Muszka jest taka fajna... Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 u Was w poznańskim schronie tyle psów, że nie sposób dostrzec każde piękno. U nas w Gaju pewnie by szybciej znalazła domek, wiadomo, ok 20 psów, podobna sunia do Muszki u nas czekała kilka tyg. i teraz ma domek. Quote
basiaap Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Gonia, super foty! Wstawimy je w nowe ogłoszenie Muszki? Znaczy to, które zrobimy po operacji, kiedy będzie już bez guza i maciczki;)? Tak myślę, że Muszka razem z Balbinka mogłaby przyjechać do gabinetu, jeśli się Agata zgodzi, co? Quote
GoniaP Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 basiaap napisał(a):Gonia, super foty! Wstawimy je w nowe ogłoszenie Muszki? Znaczy to, które zrobimy po operacji, kiedy będzie już bez guza i maciczki;)? Tak myślę, że Muszka razem z Balbinka mogłaby przyjechać do gabinetu, jeśli się Agata zgodzi, co? Bardzo dobry pomysł :) Czy wizyta już umówiona? Quote
basiaap Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 GoniaP napisał(a):Bardzo dobry pomysł :) Czy wizyta już umówiona? No nie. Muszę sprawdzić, kiedy dokładnie Balbinka miala zabieg, bo trzeba odczekać 3 tygodnie. Policzymy dziś, potem Ci przekażę ewentualny mozliwy termin, a Ty podasz dalej, ok?;) Quote
basiaap Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Witaj, skarbie. Zainteresowanie w zasadzie żadne, i z innych ogłoszeń też póki co nic... Quote
safarii Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Muszko leć ślicznoto no górę może ktoś Cię wypatrzy:roll::roll::roll: Quote
basiaap Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Muszka we wtorek przyjeżdża na usuniecie guza i sterylkę. Może jak już będzie bez guza, ktoś przygarnie jamnikowatą maludę? Quote
GoniaP Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 basiaap napisał(a):Muszka we wtorek przyjeżdża na usuniecie guza i sterylkę. Może jak już będzie bez guza, ktoś przygarnie jamnikowatą maludę? Mam nadzieję, że to zwiększy szanse Muszki... Quote
basiaap Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Noooo, wreszcie mi się udało wejść na dogo, chociaż chodzi, jakby chciało a nie mogło:roll: Muszka od dwóch dni po zabiegu:multi: Jest już wysterylizowana. Okazało się też, ze guz to nie był guz - tylko przepuklina. Gorzej że w worku przepuklinowym uwiązł róg macicy... dodajmy cieżarnej macicy. Ciąża była 3-tygodniowa. No ale już po wszystkim. Operacja udana, choć niestety bardzo droga. Zmieniam tekst ogłoszeń Muszki. Mam nadzieję, że teraz znajdzie dom. Jest śliczna, prześliczna:iloveyou::iloveyou::iloveyou:i taka milutka... Quote
GoniaP Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Jeszcze chwila zwłoki z operacją, a mogło się skończyć tragicznie :shake: Życzę Ci Muszko krótkiej rekonwalescencji i dużo zdrówka. Urodę i wdzięk już masz, teraz tylko dom... Quote
caroolcia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 o rany ale szczescie, ze miała ten zabieg, bo jak to by sie skończyło bez operacji :shake: Muszko zdrowiej malutka!!!!! Quote
basiaap Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Rekonwalescencja???? Iiiiii tam.... Jaka rekonwalescencja?:evil_lol: Widziałam Muszkę wczoraj, smiga, wskakuje na kolana, biega:) Wszystko gra:) Quote
basiaap Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Oto nowe ogłoszenie naszej Muszki, bez wspominania o -guzie-którego-nie-było:) http://www.allegro.pl/item269548079_3_letnia_jamnikowata_suczka_szuka_domu_wlkp_.html Quote
basiaap Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A oto Muszka jeszcze w gabinecie po zabiegu... Quote
basiaap Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A to na drugi dzień po zabiegu, już w schronisku... Quote
basiaap Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No czyż to nie jest przepiękny, dorodny jamnik?:lol: Quote
basiaap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Gosiu, może by zrobić Muszce ogłoszenie w Wyborczej? Ze zdjeciem? Proponuję to Quote
GoniaP Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='basiaap']Gosiu, może by zrobić Muszce ogłoszenie w Wyborczej? Ze zdjeciem? Proponuję to Jak najbardziej popieram Anula. Ino, że jam spłukana jest w tym miesiącu już :-( Quote
basiaap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 GoniaP napisał(a):Jak najbardziej popieram Anula. Ino, że jam spłukana jest w tym miesiącu już :-( No co Ty, ja jak dawałam, to nic nie płaciłam??? Co do kasy, to ja też w tym miesiącu hm.... zresztą sama wiesz, bo już Ci miauczałam na ten temat:lol:, ale jak to nie majątek, to może wyskrobie. Co? Quote
Recommended Posts