Jump to content
Dogomania

Muszka doczekala się pomocy i uczy się szczekać po holendersku!!! W DS!!

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u Was w poznańskim schronie tyle psów, że nie sposób dostrzec każde piękno. U nas w Gaju pewnie by szybciej znalazła domek, wiadomo, ok 20 psów, podobna sunia do Muszki u nas czekała kilka tyg. i teraz ma domek.

Posted

Gonia, super foty!
Wstawimy je w nowe ogłoszenie Muszki? Znaczy to, które zrobimy po operacji, kiedy będzie już bez guza i maciczki;)?
Tak myślę, że Muszka razem z Balbinka mogłaby przyjechać do gabinetu, jeśli się Agata zgodzi, co?

Posted

basiaap napisał(a):
Gonia, super foty!
Wstawimy je w nowe ogłoszenie Muszki? Znaczy to, które zrobimy po operacji, kiedy będzie już bez guza i maciczki;)?
Tak myślę, że Muszka razem z Balbinka mogłaby przyjechać do gabinetu, jeśli się Agata zgodzi, co?
Bardzo dobry pomysł :) Czy wizyta już umówiona?

Posted

GoniaP napisał(a):
Bardzo dobry pomysł :) Czy wizyta już umówiona?

No nie.
Muszę sprawdzić, kiedy dokładnie Balbinka miala zabieg, bo trzeba odczekać 3 tygodnie. Policzymy dziś, potem Ci przekażę ewentualny mozliwy termin, a Ty podasz dalej, ok?;)

Posted

basiaap napisał(a):
Muszka we wtorek przyjeżdża na usuniecie guza i sterylkę.
Może jak już będzie bez guza, ktoś przygarnie jamnikowatą maludę?
Mam nadzieję, że to zwiększy szanse Muszki...

Posted

Noooo, wreszcie mi się udało wejść na dogo, chociaż chodzi, jakby chciało a nie mogło:roll:

Muszka od dwóch dni po zabiegu:multi:
Jest już wysterylizowana.
Okazało się też, ze guz to nie był guz - tylko przepuklina. Gorzej że w worku przepuklinowym uwiązł róg macicy... dodajmy cieżarnej macicy. Ciąża była 3-tygodniowa.
No ale już po wszystkim. Operacja udana, choć niestety bardzo droga.
Zmieniam tekst ogłoszeń Muszki. Mam nadzieję, że teraz znajdzie dom. Jest śliczna, prześliczna:iloveyou::iloveyou::iloveyou:i taka milutka...

Posted

Jeszcze chwila zwłoki z operacją, a mogło się skończyć tragicznie :shake:
Życzę Ci Muszko krótkiej rekonwalescencji i dużo zdrówka. Urodę i wdzięk już masz, teraz tylko dom...

Posted

[quote name='basiaap']Gosiu, może by zrobić Muszce ogłoszenie w Wyborczej?
Ze zdjeciem?
Proponuję to

Jak najbardziej popieram Anula. Ino, że jam spłukana jest w tym miesiącu już :-(

Posted

GoniaP napisał(a):
Jak najbardziej popieram Anula. Ino, że jam spłukana jest w tym miesiącu już :-(

No co Ty, ja jak dawałam, to nic nie płaciłam???

Co do kasy, to ja też w tym miesiącu hm.... zresztą sama wiesz, bo już Ci miauczałam na ten temat:lol:, ale jak to nie majątek, to może wyskrobie. Co?