Agata-Poznań Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dam radę nawet w tym tygodniu,im wcześniej tym lepiej dla Muszki;) P.S. Ona jest bardzo podobna do mojej Soni(wyglądają jak siostry):loveu: Quote
GoniaP Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Agata-Poznań napisał(a):Dam radę już w tym tygodniu,im wcześniej tym lepiej dla Muszki;) W południe zadzwonię do weta;) Tylko nie ma na razie planu co do rekonwalescencji.... Agata-Poznań napisał(a): P.S. Ona jest bardzo podobna do mojej Soni(wyglądają jak siostry):loveu: :cool3::cool3::cool3: Quote
basiaap Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mam poważne obawy, że ten tydzień odpada ze względu na ograniczenia czasowe weta... Co do rekonwalescencji - dziewczyny, pani z przytuliska umie dobrze zadbać o rekonwalescentów, także to nie problem - no chyba że do tego czasu znalazłby się ktoś, kto przygarnąłby Muszkę... ale takie cuda to rzadko wystepują, przyjmijmy więc, że Muszka wraca do schronu po zabiegu. Pani po prostu zamknie ją w pokoiku jak wielu rekonwalescentów, na pewno nie da od razu do budy. Wiozłam już do Poznania niejednego psa stamtąd na operację, różne to były sprawy, sterylki, ale i operacje na oczach, amputacje itp.- zawsze pani opiekowała się troskliwie, podawała leki i wszystko grało:) Quote
basiaap Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No i co dziewczyny? Ustalacie wizytę i transport? Quote
GoniaP Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 basiaap napisał(a):No i co dziewczyny? Ustalacie wizytę i transport? wczoraj mialam małe urwanie głowy i nie zadzwonilam do weta. Uczynię to dziś. Nie chcę dzwonić teraz, zadzwonię o 12. Quote
GoniaP Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Agata-Poznań napisał(a):Czekam na info...;) No!! Wreszcie światełko w tunelu!! Agatka pojedzie po Muszkę w przyszłą środę, a o 13 malutka będzie miała zabieg!! Bardzo dziękujemy Agatce za wielkie serducho, i Panu Doktorowi za nie mniejsze ;) Quote
basiaap Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Gonia, a potem to myślę, że trzeba by zmienić treść ogłoszeń... Niech Muszka będzie po prostu młodym, małym, jamnikowatym pieskiem... bez wspominania o guzie, którego już nie będzie, bo to zmniejsza bardzo jej szanse. Już w rozmowach z poważnie zainteresowanymi oczywiscie powiedzieć będzie trzeba. Jak już zobaczą psinę i sie na nią w myślach zdecydują, to wtedy taka informacja nie powinna zaszkodzić. Jak myślisz? Quote
GoniaP Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 basiaap napisał(a):Jak myślisz? Myślę, że to super pomysł. Już niedługo Muszko nasza :multi: Quote
malagos Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 cieszę się, ze jest nadzieja dla Muszki! Quote
basiaap Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Moja mała Muszko, już za dwa dni będziesz Muszką bez guza:multi: Quote
GoniaP Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 basiaap napisał(a):Moja mała Muszko, już za dwa dni będziesz Muszką bez guza:multi: Oby wszystko było ok... Quote
GoniaP Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Tak, to nasza Muszka... Muszka miała dziś jechać na zabieg, ale nie pojechała :-( Nie pojechała, bo dostała cieczkę, a to znak, że wysterylizowana nie jest. Teraz znów musimy poczekać jakieś 2-3 tyg :-( Quote
basiaap Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tak jak pisze Gonia - Muszka dostała cieczkę i nici z zabiegu. Pani z przytuliska musiało się coś pomylić, ale przy tej liczbie piesków i ogromie pracy to zrozumiałe... Nic straconego, Muszka zostanie wysterylizowaną Muszką bez guza za 3 tygodnie. Za to wczoraj na jej miejsce przyjechała inna mała suczka z paskudnym guzem na zabieg. Quote
ata Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 basiaap- mam zdjecia tej suni, jakby co.... kolo Muszki kreci sie caly czas taki wiekszy piesek (chyba piesek:oops:) o! to ten czarny na zdjeciu,......oby nie zaszla w ciaze.......niestety zdjecia mi zbytnio nie wyszly bo akurat tyla kontrola w schronie ....ja niedokladnie zamknela bramki od boksu i wszystkie psiaki powylazily ...zrobilo sie male zamieszanie w zwierzyncu a sunia wrocila szybciutko do boksu:oops::-( Quote
Helga&Ares Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 to pierwsze zdjęcie jest za duże Musia hop Quote
basiaap Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ata napisał(a):basiaap- mam zdjecia tej suni, jakby co.... kolo Muszki kreci sie caly czas taki wiekszy piesek (chyba piesek:oops:) o! to ten czarny na zdjeciu,......oby nie zaszla w ciaze.......niestety zdjecia mi zbytnio nie wyszly bo akurat tyla kontrola w schronie ....ja niedokladnie zamknela bramki od boksu i wszystkie psiaki powylazily ...zrobilo sie male zamieszanie w zwierzyncu a sunia wrocila szybciutko do boksu:oops::-( To pierwsze zdjęcie Twoje sobie ściągnę i dołożymy do ogłoszeń - bo Muszka ma ogłoszenia na wielu portalach. Ten czarny piesek z jej boksu to Tobi. On jest wykastrowany ponoć. Zresztą po cieczce zaraz i tak Muszkę wysterylizujemy. Quote
Recommended Posts