aamms Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 anouk92 napisał(a):Niestety te? No to raczej nie liczę na to, że mu tam pomogą.. Prędzej go uśpią.. szczególnie, że psina ranna.. Quote
aamms Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Podniosę.. z nadzieją na ratunek psiuni.. Quote
BasiaD Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Podnoszę Benka-on potrzebuje pomocy na cito! Quote
Marka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Kobitki - ja oczywiście mogę dać go na stronę adopcyjną bernardynów, ale obawiam się, że żaden chętny nie pojedzie łapać sobie psa, żeby go adoptować... Wysłałam więc maila do EMRIA - mam wrażenie, że Pani Krystyna też ma słabość do benków (tyle ich już uratowała) - może i temu będzie w stanie pomóc. Quote
malagos Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jak tu go złapać? :shake: Pewnie po wypadku wcale nie stał sie ufniejszy do ludzi :shake: Quote
aamms Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 malagos napisał(a):Jak tu go złapać? :shake: Pewnie po wypadku wcale nie stał sie ufniejszy do ludzi :shake: Nie, nie stał się ufniejszy.. a właściwie - nie stała się ufniejsza.. bo to sunia.. Ale cały czas czeka na tego sq.. który ją wyrzucił z samochodu.. Quote
Ziutka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Piękna sunia, strasznie musi cierpieć po tym wypadku :shake: :-(.......mam nadzieje, że nikt nie zgłosił do SM iż błąka się taki psiak....wtedy niestety czekają Ją Krzyczki :angryy:...albo....Chrycynne :angryy: Quote
malagos Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a z dwojga złego nie mozna zawiadomoc Józefowa? To też nie jest raj, ale tam sa "nasze" dziewczyny z dogo...:shake: A Emir, żeby tylko odebrała wiadomosć....:shake: Quote
Marka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 EMIR dostała wiadomość - ale w ich przytulisku przepełnienie, a w lecznicach - długi - tym razem nie jest w stanie zaoferować pomocy... :-( Musimy sami coś zrobić..! Quote
Olga132 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A jeśli udałoby sie umiescic psa na Sggw to ile osób jest w stanie zaoferować na niego wpłaty - bo przecież leczenie bedzie kosztowne. Kto z osób obecnych na watku jest w stanie zadeklarować jakies pieniądze? Quote
Marka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Aha, kobity, jeśli mam zaapelować na stronie bernardynów o pomoc dla niej - to muszę mieć kontakt do osoby, która jest na miejscu i może udzielić jakiejś informacji... Quote
Marka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Olga132 napisał(a):A jeśli udałoby sie umiescic psa na Sggw to ile osób jest w stanie zaoferować na niego wpłaty - bo przecież leczenie bedzie kosztowne. Kto z osób obecnych na watku jest w stanie zadeklarować jakies pieniądze? ja deklaruje 50 zl Quote
asiuniap Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ktoś wie gdzie jest sunia? Czy można zrobić jej jeszcze jakieś zdjęcia? Quote
Olga132 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ja jestem w stanie zadeklarować 30 zł+jakis bazarek ale to wciaz mało - lecznice sa drogie a moim zdaniem pies przede wszystkim musi trafić do lecznicy Quote
aamms Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Marka']Aha, kobity, jeśli mam zaapelować na stronie bernardynów o pomoc dla niej - to muszę mieć kontakt do osoby, która jest na miejscu i może udzielić jakiejś informacji... Już wysyłam telefon na pw.. Quote
Olga132 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ANETTTA napisał(a):a sunia odnalazła sie ale co masz na myśli pisząc że się odnalazła? że znalazła swojego właściciela czy to że znów koczuje przy drodze? Quote
Mośka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No wlaśnie? :roll: Anetta, co miałaś na myśli ? Quote
Ziutka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Mośka napisał(a):No wlaśnie? :roll: Anetta, co miałaś na myśli ? Może ANETTA nie przeczytała do końca wątku :shake:.....zaprzestała czytać na tym jak pisałyście, że sunie potrącił samochód i uciekła do lasu........może stąd jej pytanie :hmmmm::hmmmm: Quote
ANETTTA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 juz wiem doczytałam i wiem potrzebny domek na cito zróbcie dziewczyny piekny banerek ja nie umie ..trzeba sunieczke rozreklamować ...... wkleje ja na molosy :placz::placz::placz::placz::placz::placz:serce mi krwawi :placz::placz::placz::placz::placz:bernasie to moja słabość Quote
ANETTTA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 na molosach w adopcji bernasi http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=374358&posted=1#post374358 Quote
asiuniap Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Proszę o podanie tel. do aamms. Azyl pod Psim Aniołem może pomóc w leczeniu suki. Potrzebuję więcej zdjęć i, hm, czemu piszecie, że to bernardyn? Wg mnie to mix kaukaza albo inny azjata. Koło bernardyna wg mnie nawet nie leżała. Quote
ANETTTA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 znalazłam nr gg 8517404 a o tel wysłałam na pv Quote
Recommended Posts