zuziaM Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 magda z. napisał(a):podrzucę!!!!!!!! Dzisiaj juz sroda ........ TRANSPORT POTRZEBNY ! ! ! Quote
zuziaM Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 zuziaM napisał(a):Dzisiaj juz sroda ........ TRANSPORT POTRZEBNY ! ! ! No to znow w gore .... bo to bardzo pilne ! ! ! Quote
Jola_K Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 zuziaM napisał(a):No to znow w gore .... bo to bardzo pilne ! ! ! :shake: prosimy............ Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 AśkaK napisał(a): Na razie nie ma co liczyć, skoro do W-wy też nie ma transportu.:oops: Do Łodzi jest ok 130 km, paliwo w obie strony przy spalaniu 7l/100 km... to ok.18 l czyli 70 zł.:roll: Aśka zaproponowała pomoc w transporcie-więc nie rozumiem nadal o co chodzi? Quote
Gosiapk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A na wątku transportowym jest informacja? Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Gosiapk napisał(a): A na wątku transportowym jest informacja? jest jeśli Aśka proponuje transport-to niech piesio jedzie a ta kobieta zwóci jej za przjechanie takiej drogii Quote
Seaside Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Z tego co zrozumiałąm Aśka proponuje transport Warszawa-Łódź. Ale dalej brak pomysłu jak małego dowieźć do Warszawy z Jeleniej :( Może szybciej znajdzie się ktoś na trasie Wrocław - Łódź??? Do wrocłąwia z Jeleniej to już by się coś skołowało :( Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a rozumiem-może priv do IRMY-wysłac-jej TZ może będzie mógł w stanie w tej kweti coś pomóc Quote
Seaside Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Irma jest z dogo??? Ja ostatnio zaćmienia mam :oops: Praca mi chyba szkodzi ;) Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Seaside napisał(a): Irma jest z dogo??? Ja ostatnio zaćmienia mam :oops: Praca mi chyba szkodzi ;) Seaside-dobrze, że Irma tego nie widzi:evil_lol: tak-praca jest szkodliwa:evil_lol::eviltong: Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 oby się udało bo Irma nie raz nie 2 pomagała w transportach i jej TZ!:lol: Quote
AśkaK Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Rożeczek do góry!!! Dom czeka!!! Tak się cieszyłam że pojedzie lada chwila, a tu nic, biedny Rożek nadal w schronisku.:-(:-(:-( Kto się zlituje i pomoże w transporcie psiaka..? Quote
Seaside Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Napisałam do Irmy ale na razie cisza :( Doczytałam że jest z Gdańska - to chyba nie bardzo po drodze :( Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 nie mówcie, że jeśli się transport nie znajdzie dziewczyny to ta pani zrezygnuje z jego adopcji:shake:............. Quote
oktawia6 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Seaside napisał(a): myślę, że nie zrezygnuje :) to super Seaside:p a czy wie, że jest problem z transportem na dzień dzisiejszy?:roll: (chyba, że się coś zmieni w 48 godzin) Quote
Seaside Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Gosia jest z przyszłą właścicielką Rożka w stałym kontakcie więc myślę, że wie :) Irma się nie odezwała, do Gosi też nie dzwoniła bo przed chwilą z nią rozmawiałam :( Plan B- telefon do Beamichy ;) Tylko jeśli to wypali to konieczna zbiórka pieniążków :( Quote
zuziaM Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Seaside napisał(a):Plan B- telefon do Beamichy ;) Tylko jeśli to wypali to konieczna zbiórka pieniążków :( Mialam problem z serwerem, ale juz jest OK. Dzwonilam do beamichy, ale zmienila nr tel. i juz ktos inny odebral. Napisalam do niej na gg..... mam nadzieje, ze sie odezwie :shake:. Jest problem z transportem, a to dziwne, bo ta trasa jest przeciez czesto uczeszczana : JELENIA GORA lub WROCLAW - LODZ lub Warszawa...... Quote
zuziaM Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 zuziaM napisał(a):Nadal szukamy transportu ! ! ! I podnosze ..... Psiunio chce do domku :placz: ! ! ! Jest tak zimno w nocy ...... a on w budzie.....:placz: Wczoraj Lilith probowala psiunciowi zrobic zdjecie, ale nie chcial wyjsc :shake:.... byl mocno wystraszony. :-(.... Prawie go nie widac, bo jak sie Lilith zvblizala, to chowal sie w glab budy.... Quote
zuziaM Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 I znow do gory ...... tRANSPORT POTRZEBNY na sobote najlepiej .....:placz: Quote
Recommended Posts