zuziaM Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 To malutki sliczny - ok. 4-letni pieseczek. Byl bardzo wesoly i radosny, zywo reagowal na kazdego czlowieka zblizajacego sie do boxu. Teraz jest coraz bardziej smutny :-(.... i trudno sie dziwic, bo z czego tu sie cieszyc, kiedy wszyscy odwiedzajacy schronisko tylko sie przygladaja z ciekawoscia na .... takie cudaczne stworzenie na trzech lapkach .... i ida dalej ....:-( ...... Nikt nawet przez chwilke nie pomysli, czy moze jednak nie bylby fantastycznym kompanem do zabaw, wpanialym wiernym przyjacielem .....:-(. Nie chca takiego cudaka ........ Nie wiemy, jak stracil lapke, zostal juz bez lapki przywieziony do schroniska. Znaleziony w Jeleniej Gorze .... ale nikt go nie szuka.... chociaz wszyscy jeleniogorzanie wiedza, gdzie znajduje sie schronisko.... to bardzo smutne. Piesio ma male szanse ze swoja ulomnoscia na domek. Jedynie w nas nadzieja, ze bedzie jeszcze mogl cieszyc sie wolnoscia, cieplem reki swojego pana .....:-( Prosze, POMOZCIE ! MOJ TELEFON : 0695 555 221 Quote
zuziaM Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 To sliczne malenstwo chce byc kochane. Liczy na nas...... bo male sa szanse, zeby szukajacy w schronisku psiakow ludzie zaineresowali sie ... taka sierotka :-( Quote
Guest monia3a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Trzeba poogłaszać go gdzie tylko się da ni koniecznie zrobić mu allegro! Będzie dobrze i on w końcu znajdzie swego człowieka. Quote
zuziaM Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 monia3a napisał(a):Trzeba poogłaszać go gdzie tylko się da ni koniecznie zrobić mu allegro! Będzie dobrze i on w końcu znajdzie swego człowieka. Mam nadzieje, bo biedaczek ma male szanse . wiem sama, jak to jest, bo mam dwie sunie, ktorym brakuje po jednej lapce .... nikt ich nie chcial ....:shake: Quote
zuziaM Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Psiunci cudowny malenki i przemily ... czeka na dobry domek, ktory go pokocha nie zwazajac na brak lapki .... Quote
zuziaM Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Psiuncio cudowny malenki i przemily ... czeka na dobry domek, ktory go pokocha nie zwazajac na brak lapki .... Quote
zuziaM Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Psiuncio cudowny malenki i przemily ... czeka na dobry domek, ktory go pokocha nie zwazajac na brak lapki .... Quote
zuziaM Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 I jest wlasnie tak, jak napisalam ...... nikt sie nie interesuje takim malenkim kaleczka ..... :-( Quote
Toska Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 interesuje , interesuje , tylko pomóc nie ma jak :-( serce mi się kroi :placz:, jak patrzę na takie bidulki i nic nie mogę zrobić :shake: - pozostaje tylko mieć nadzieję , że gdzieś jednak jest TEN człowiek dla TEGO psiaka i że się odnajdą ! narazie mogę tylko podnieść w górę ! czy piesio ma jakieś imię ? Quote
fizia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jaki śliczniutki! Trzymam mocno kciuki, żeby znalazł się dla Niego wspaniały Dom!!! Quote
zuziaM Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Toska napisał(a):czy piesio ma jakieś imię ? Na stronie schroniska jest bezimienny .....:-( Quote
fizia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A ma już jakieś ogłoszenia? Chętnie pomogę. Quote
DuDziaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jaknie ma imienia omoze choc jakies robocze imie... Np. Felix :razz: Quote
zuziaM Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 fizia napisał(a):A ma już jakieś ogłoszenia? Chętnie pomogę. Jeszcze nikt go nie oglaszal. Ze mna jest o tyle gorzej, ze nie mam stale dostepu ( jedynie w pracy i to nie stale :shake: ). Bede wdzieczna za ogloszenie psiaka. Mozna podawac moj numer telefonu ( 0695 555 221 ). Tu sa informacje o piesiu ( na stronie schroniska i wiecej szczegolow nie znam, ale ta strona jest tworzona przez wolontariuszy, ktorzy pisza o psiakach prawde ). Wazne, zeby w tytule napisac : mix. terierek ( czasem ludzie wchodzac na strony ogloszeniowe - konkretne rasy wpisuja - wtedy wieksza szansa, ze jakis milosnik o dobrym sercu go zauwazy ). http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja5632-0.html . Quote
fizia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dodałam Go na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17119 Quote
zuziaM Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 fizia napisał(a):Dodałam Go na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=17119 Ogromnie dziekuje :lol: ! Quote
fizia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Oj nie ma za co:) oby tylko ktoś Go wypatrzył! Dodałam jeszcze na kupiszpsa.pl Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 a ja wszystkich zdziwię-wyłowiłam go z netu jakieś 2 miesiące temu-z tej strony: kategoria: psy adoptowany wirtualnie przez: siostrzyczki imię: nr 244płeć: pieswiek: 4 lata 3 miesiącerasa: mieszaniec boks: 14 numer: 244 miasto: Jelenia Góra sterylizacja: nieszczepienia: nie odrobaczenie: nie charakter i opis: Mały, szorstkowłosy, czarno - biały. Nie ma prawej przedniej łapki. Jest bardzo przyjacielski i wesoły. Odłwowiony w Jelenij Górze na ulicy Wrocławskiej kontakt: Schronisko Dla Małych Zwierząt 58-500Jelenia Góra, ul.Spółdzielcza 33a +48 (75) 6420156 Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 tak ale tylko wirtualnego:roll:ja go widziałam na necie-2 misiące temu-jak nie lepiej-pomyślałam sobie-taka mniaturka to na pewno jest w domu! zaraz go zdejmą ze strony-naiwna jestem-bo "zapomniałam", że przez tą jedną nóżynę jego pobyt się przedłuży:shake::-( P.S. Zuzia zmodfikuj tytuł-i dopisz "Terierkowaty, miniaturowy-bez szans na dopcję-bo nie ma łapki-Jelenia Góra" obecny tytuł nic nie mówi-wręcz daje do zrozumienia, że wszystko jest super-zmień na to! Quote
oktawia6 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Zuzia zmień tytuł!!!:modla:powyższy jest bardziej przyciągający! Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 wstawiłam malutkiego też tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81431 oraz tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74687 Quote
Recommended Posts