Jump to content
Dogomania

Terierkowaty bez łapki ( Rozek vel. HARRY )- w CUDOWNYM DOMU - u dorotikus ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę za późno znalazłam ten wątek, bo jak dziewczyny sie już umówiły to może nie będą mogły odkręcic tego transportu za ok.300 zł. Gdyby Rożek z Wrocławia dojechał do Łodzi to tu już bym się zajęła nim i dowiozła bezpłatnie do Piotrkowa. Może jeszcze zdążą. Wysłałam im smsy i wiadomość na priv, ale jesli któraś , mimo tak późnej pory, miałaby kontakt z którąś z dziewczyn od transportu to podajcie im mój tel.0-502-181-681. Polecam się na przyszłość:lol:

Posted

a teraz dokładniej;) Rożek wiedział co to łazienka i jak tylko zobaczył prysznic w ręku gosi chciał zwiać, ale mu się nie upiekło:evil_lol: Spał grzecznie pod łóżkiem, a nad ranem nawet wskoczył na koc:diabloti: Obojętnie zachowywał się wobec młodej kotki, przywitał się z Polcią-też bezłapka Gosi. No i jak pisałam bardzo chce przebywać z człowiekiem, przytulaśny kawaler:loveu:

Posted

sms od Gosi:
Rożek już w domu i już zachwyca! Żywiołek straszny. Od razu popędził do kuchni... Juz jest po jedzonku. Pani Dorocie tchu brakło tak pędził po schodach!
:loveu::loveu::loveu:

Posted

starlet1 napisał(a):
Ja mogę zawieźć psiaczka z Łodzi do Piotrkowa bez względu na godzinę!! Bez kasy!! Zrobię sobie nocną wycieczkę. To tylko 50 km. A pieniążki zostałyby na innego psiaczka. To jednak kupa pieniędzy.

dziekuje za zaangazowanie i poinformowanie o tej mozliwosci
przekazalam raniutko zuziM sms ale sprawa juz byla w toku..
szkoda

_______

ale cieszymy sie, ze Rozek juz jest bezpieczny
tak duzo przeszedl

Posted

:bigcool::cunao::chlup:ale Roziowi się trafiło!!!

wspaniale-po prostu następne szczęście dla takiego maluszka się trafiło!

co do łóżka......to sama chciałąbym takie miec:loveu::eviltong:-boskie:lol:!!! prawdziwy lord z niego teraz:evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi::loveu:
Super dziewczyny, brawo!!!
Normalnie ubóstwiam was za wyratowanie trójłapka!!!:loveu:Idę sobie pochlipać...ze wzruszenia.:placz:
A foteczki jakieś będą?:cool3:

Posted

[quote name='Jola_K']mam przeciek, ze beda ;)

I to juz za chwileczke .... wlasnie je lokuje na Fotosiku :lol: !

I prosze !

Po kapieli - kolacyjka ( to juz dokladka, bo ryzyk z watrobeczka i marcheweczka zostal pochloniety blyskawicznie jako pierwszy )

Wysychamy w pom. gospodarczym

A tu juz czekam na zuziaM , kiedy sie wreszcie polozy ...

A rano sie obudzilem .... na lozku kolo zuziM

Posted

I zaraz foteczki z nowego domku.
Dziekuje p. Doroto, ze dala pani dom temu kochanemu psiaczkowi.
Mam nadzieje, ze da pani wiele radosci, bo to naprawde cudowne stworzonko.
Taki wystraszony w klatce schroniskowej .... radosny i przekochany, calusny przytulanek, kiedy tylko zostal z niej wypuszczony !
Zupelnie pozbawiony agresji.
Moje suki z kojcow na niego ujadaly, a on po prostu sobie biegal i obwachiwal .....i obsiusiwal wszystko, co wystawalo na 5 cm nad ziemie ..... Pociesznie to wygladalo bardzo, bo lapine tak strasznie wysoko podnosil, a stal tylko ... na dwoch ! ! ! spryciarz z niego wielki ! ! !
A te jego oczyska .... wgapione w czlowieka ! ! ! ! No po prostu mozna sie rozplynac ........ jest przeuroczy ! ! !

Udalo sie zlapac w schronisku doktora i nam chlopczyka zaczipowal.

Posted

I pierwsze wiesci z nowego domku ! ! !
A foteczki tez sa .

"
Piesio jest cudowny ale nie wybraliśmy jeszcze imienia.Uwielbia głaskanie po brzuszku,rosół i oczywiście spacerki :)Jeszcze raz dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam Dorota
A to fotki Piesia "

Posted

[quote name='AśkaK']http://images11.fotosik.pl/100/063af56beaed1981med.jpg
:placz::placz::placz::iloveyou:
No i się pobeczałam!!!:lol:Jaki on jest kochany, mordka taka, pysiulek przesłodki!!!:placz::loveu:Widzieć go na posłanku w nowym domu to największa radocha, jaką ostatnio miałam!:multi:Zuziu, pozdrów ciepło Panią Dorotę!
Nie zapomne Wam Rożka, oj nie zapomnę!:loveu::multi:

Dziekujemy ! ! !

Pani Dorota dostala dzisiaj ode mnie link do watku i mam nadzieje, ze sama napisze do nas :lol:.

Posted

Od kochanej i niezawodnej Magdy ( juz pare razy pomagala finansowo w transporcie ) - dostaniemy ( juz wyslane ) 50,- zl :multi: ! ! !
DZIEKUJE ! ! !

Ale nadal brakuje pieniazkow.... Prosimy !

Posted

Rozliczenie :

z konta AFN :
- pozyczone ze skarpetki " Kasi bez lapki " - 74,45
- ze skarpetki " Psy J.G. - 39,-"
ode mnie ( gotowka dla TZ-a beamichy ) - 50,-
od p. Doroty - gotowka ( po innych zakupach dla Rozka ) - 80,-
wplacone juz od Magdy ( ale nie wiem jeszcze na ktore konto ) - 50,-
deklarowane przez starlet1 (podalam konto beamichy ) -20,-

Wiec mamy ( juz wplacone + deklarowane ) : 313,50 zl

Brakuje ... 6,50
oraz .... 74,50 - to pozyczka od " Kasi bez lapki ".

( Kasia jest pod moja opieka, ale ja dalam od siebie 50,- zl.
Nie mam mozliwosci za duzych, zeby zbyt wiele sfinansowac...:shake:. )

beamicha, prosze - potwierdz, ktore kwoty juz do Ciebie dotarly :lol: ( glownie chodzi o te z AFN-u, to bede sie dziewczynom przypominac ) .