oktawia6 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Witokret'] Dorotikus, ivermektyna tylko pomoże psiakowi - to chyba jedyny środek, który działa na tego typu wirusy (oprócz oczywiście kapieli w odpowiednich środkach). Też teraz leczymy psiaka, który ma nużeńca - i tez dostaje ivermectyne. Jeżeli psiak ma faktycznie świerzbowca, to musicie uważać bo to zakaźne jest (również dla ludzi) - pytanie tylko, czy miał robioną zeskrobinę ???? Bez tego jednoznacznie nie można określić rodzaju zakażenia skóry - może to zwykły nużeniec ? dokładnie-wątpię by wet zrobił Rożkowi zeskrobinę-na hodowlę czeka się o.14 dni wcześniej robi się zeskrobinę i ogląda pod szkiełkiem-potem zakłada hodowlę-po otrzymaniu wyniku celuje się odpowiednie leczenie dla psa w zależności od wykrytego rodzaju świeżbowca-bo może byc nie jeden a w połączeniu z 2 - ma -ja to wiem dla mnie to drobiazg .....ale czy wet zrobił to w odpowiedni sposób......bo widzę, że żadnej hodowli Rożek nie miał:shake:............. Quote
zuziaM Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='magda z.']:loveu::loveu::loveu:harry trafił do raju:) :multi: Oj, ja tez tak mysle :lol: Psiaczek " skonsultowany " u innego weta. I mam nadzije, ze wyzrowij szybciutko pod dobra opieka lekarska......bo , z najlpsza jest w domu, to .... wystarczy popatrzec na te zdjecia :lol: ! Po prostu - KROLEWICZ HARRY :loveu: ! Quote
zuziaM Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Transport Rozka - Harrego - rozliczony. Wlasnie przelalam dla beamichy brakujace 20,- zl :lol: ! Dziekujemy serdecznie kochanym dziewczynom za zrobienie bazarku na splate dlugu :lol:. Quote
oktawia6 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 wspaniałe zdjęcia:loveu:!!! co powiedział/zlecił drugi weterynarz? Quote
magda z. Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niuniek swoją postawą okazuje jak mu dobrze:loveu::loveu::loveu:dzięki doroticus:loveu: Quote
zuziaM Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Alez tu dawno nikt nie zagladal :mad: ! A ja przepraszam, ze tak pozno, ale wreszcie ..... WKLEJAM nowe zdjecia naszego slodziaczka ... to WIELKI SZCZESCIARZ ! ! ! ! ! :lol: Leniuszek ... spioszek... Pomaga przy zmianie poscieli ... slodki niuniek :lol: Nooooo.... a tu to po prostu REWELACJA ! ! ! Sliczne po prostu BUCIKI :loveu: i cudny sweterek :loveu:... Czyz to nie SZCZESCIARZ ? ? ? ? ? :lol::loveu: Quote
magda z. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 z niuńka taki przystojniak teraz:loveu::loveu::loveu:nie do poznania:multi::multi::multi: Quote
AśkaK Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Haha, świetne foty, uwielbiam ten wątek!:loveu: Szkoda tylko że tak mało wpisów.:mad:;) Bardzo prosimy o kolejne foteczki i relacje!!!:multi: Quote
Seaside Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 co za fotki :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 No to uchyle rabka tajemnicy, ze byc moze Rozek ( Harry ) bedzie mial wkrotce ... kolezanke :multi: ! Bardzo sie ucieszylam, kiedy sie dowiedzialam. Sunia tez ma problem z lapka ... polamana, drutowana, dlugo w gipsie ...:shake:. Ale przy tak wspanialej rodzinie z pewnoscia bedzie najszczesliwsza na swiecie i szybko zapomni o bolu i cierpieniach... Trzymam kciuki mocno ! ! ! Quote
Jola_K Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 i ja kciuki zaiskam! ostatnie zdjecia Rozkaa zobaczylam dzisiaj po raz pierwszy, ubranko zimowe ogromnie mi sie podoba! przystojniak! :) Quote
dorotikus Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Oto nowe fotki Harriska. Harry to prawdziwy LORD, codziennie rano musi mieć przygotowaną świeżą herbatę . Uwielbia psie czekoladki które skutecznie wyłudza od mojego taty:evil_lol:. Zapisał się też do klubu osiedlowych dewotek i cały czas wygląda przez okno. Na spacerkach szaleje i poznaje nowych kolegów ma ich dużo bo on kocha wszystkie pieski, tylko pieski czasem uciekają bo on tak kopie tylnymi nogami że bardzo często piesek dostaje piachem albo trawą w oczy i ucieka. Harry później stoi rozgląda się za pieskiem i nie wie co się stało i gdzie jest kolega???:crazyeye: To ja na spacerku Quote
dorotikus Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tu prowadzę nadzór budowlany. Na moją panią trzeba mieć cały czas oko bo jeszcze o czymś zapomni No i zasłużony odpoczynek po ciężkiej pracy. Quote
dorotikus Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Mam nową czapkę Moja ulubiona pozycja:loveu: Quote
dorotikus Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A to film z wypadu na działkę. Mam niezłe przyspieszenie. http://pl.youtube.com/watch?v=h1hGEn1n-go Quote
magda z. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Harry jest boski:loveu::loveu::loveu:Dorotikus to Twoja zasługa:loveu::loveu::loveu:i skąd ja znam te kocyki i ręczniki pise na fotelach i wersalkach;) Quote
Hotel KADIF Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Zapraszam na nowy wątek trzyłapów z dogomanii, tym razem "do adopcji" !! Proszę o wpisywanie się i pomoc w szukaniu domów. Psiaki czekają w schronach a bez nas mają małe szanse na adopcje!! Pomóżmy!! Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9955932#post9955932 Quote
oktawia6 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Roziu jest boski!:loveu::loveu::loveu: kiedy będzie kastrowany? Quote
zuziaM Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='dorotikus'] Nie zapomne tych przecuuuuudnyyych oczyskow :loveu: chyba juz nigdy :lol: ! Cudowny, wspanialy, piekny chlopczyk. Ma sliczna siersc, taka dluga i gesta... a jaka bielutka :lol: ! Buziaczki, kochane malenstwo :loveu: ! Quote
zuziaM Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='oktawia6'] kiedy będzie kastrowany? A cioteczka oktawia6 .... nie wstyd tak podgladac chlopaka :mad:, ze .... cos niecos tam ma ..... :lol: ? Quote
Ola164 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Lepszego domku Harry nie mógł sobie wymarzyć :loveu: Quote
dorotikus Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Nasza rodzina powiększyła się!! dołączyła do nas Coco ( od Coco Chanel :eggface:imię wymyślił mój TZ- bo wiadomo jak pieski pachną po schronisku;)) .Na początku była strasznie przerażona bo to sunia po przejściach ale nasz czarodziej Harry jej pomógł i dzięki niemu szybciej się zaklimatyzowała. Coco tak jak Harry lubi herbatę, razem wyglądają przez okno( oczywiście zamknięte ,więc całe szyby są w noskach :evil_lol:), papuguje po nim nawet drapanie tylnymi łapami chociaż chyba sama nie wie po co to robi ale tak trzeba. Teraz z biednej przerażonej suni mamy wariata z głową pełną szalonych pomysłów :diabloti:. Oto Harry z Coco Tutaj mój niuniek na oparciu od wersalki. Nie wiem dlaczego ale on musi się wdrapać najwyżej jak się da więc jeżeli ma do wyboru położyć się na samym oparciu a na oparciu z kocami to wiadomo co wybierze :razz: To Coco po sterylce w śmiesznych śpiochach A tutaj razem Quote
dorotikus Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Coco na działce I najpiękniejszy pychol na świecie!!! :loveu:( wiem , wiem nie jestem obiektywna:roll:) I krótki film z treningu Harriska(trenuje na EURO ). Gdyby nasza drużyna miała więcej takich zawodników wygrywalibyśmy każdy mecz :megagrin::bigcool: http://www.wrzuta.pl/film/m5frwO0wzO/ :smilecol::sweetCyb: Quote
magda z. Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ale fajna z nich parka:loveu::loveu::loveu: a filmik boski, mj 12 letni brat dopiero jak mu powiedzialam, ze harry nie ma apki to to zauwazył, naprawde ma psiak temperament:) Quote
dorotikus Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No i minął rok od kiedy Niuniuś jest z nami. Pamiętam kiedy zobaczyłam go na allegro i to była miłość od pierwszego wejrzenia :iloveyou:, nawet nie sądziłam że dzięki niemu będziemy tak szczęśliwi. Te codzienne ranne całuski , picie herbatki , spanie kołami do góry . Cały czas się zmienia wie że jak coś szeleści to znaczy że tam jest coś słodkiego , kiedy wracam do domu wpycha nochal do mojej torby w poszukiwaniu smakołyku, polubił ogórki , pomidory ,paprykę i inne „dziwne smakołyki ” o które bym go nie podejrzewała. Jedynie co się nie zmienia to jego radość życia bo on ma w sobie coś takiego że kiedy na niego patrzysz to wszystkie troski odchodzą na bok . Mam nadzieje że to szczęcie będzie z nami jeszcze przez długie lata bo takiego skrba to ze świecą szukać. Sto lat Harry :BIG: Quote
Recommended Posts