zuziaM Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='oktawia6']TRANSPORT NADAL POTRZEBNY!!!! Nadal.... i mam nadzieje, ze uda sie wszystko zaplanowac na czas. Pani Dorota jest ze mna w stalym kontakcie :lol:. Wczoraj pytala o dokladne rozmiary Rozka, bo przed wyjazdem do dziadkow chce zaopatrzyc Rozka we wszystko .... obrozke, smycz, miseczki i ... poslanko, ktore piekne wypatrzyla na Allegro :lol:. Poradzilam, zeby sie wstrzymac z poslankiem troszke, bo trudno mi tak na oko podawac wymiary niunka. Pani Dorota wie, co to psiak bez lapki, bo miala jamniczka. Piesio odszedl dopiero :-( i rodzice jeszcze rozpaczaja, a pani Dorota bez pieska w domu nie moze wytrzymac. I wypatrzyla Rozka na Allegro. Prosimy o pomoc w transporcie ! ! ! Quote
Gosiapk Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 przypomnijcie proszę transport ma jechać. Z Jeleniej Góry do ? Quote
zuziaM Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Gosiapk']przypomnijcie proszę transport ma jechać. Z Jeleniej Góry do ? Z JELENIEJ GORY do okolic LODZI ( konkretnie - PIOTRKOW TRYBUNALSKI ) - pani moze podjechac po psiaka np. do Lodzi. Lub oczywiscie ... na tej trasie ... mozna piesia podwiezc kawalek w kierunku z Jeleniej np. na Wroclaw. Quote
zuziaM Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='oktawia6']podnoszę bo nadal pilne!!! I ja , bo mamy tylko tydzien .... Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 podlaczam sie do szukania transportu, moze przez miau cos sie znajdzie Quote
oktawia6 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Maleńki Rożek trzyłapek ma dom ale potrzebuje transportu do niego !!! Quote
Jola_K Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 w niedziele jest transport z Opola do Warszawy przez Piotrkow Tr. na pokladzie beda dwa koty sa dwa pytania: 1. czy Rożek moglby jechac z kotami? 2. czy mialby kto dotransportowac Rożka do Opola? nastepny kurs tej osoby za 2tygodnie Quote
oktawia6 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Jola_K'] w niedziele jest transport z Opola do Warszawy przez Piotrkow Tr. na pokladzie beda dwa koty sa dwa pytania: 1. czy Rożek moglby jechac z kotami? 2. czy mialby kto dotransportowac Rożka do Opola? nastepny kurs tej osoby za 2tygodnie Zuzia odezwij się Jola załatwiła transport!!!:multi::multi::multi: załatw dla Rożka transporter-ze względu na oecnośc 2 pozosałych zwierząt w samochodzie-ze względu bezpieczeństwa. Jola dzięki Ci w imieniu Rozia!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Edi100 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czyli jednak się udało? Kolejne uratowane życie! Jesteście wielkie!!!! Quote
zuziaM Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Jola_K']w niedziele jest transport z Opola do Warszawy przez Piotrkow Tr. [/quote] Nie da rady. Pisalam, ze Pani Doroty nie bedzie, bo wyjezdza dzisiaj do dziadkow. Dlatego transport szukamy na 12.10 - piatek, bo Pani Dorota chce pobyc z Rozkiem przez weekend, zeby go oswoic z miejscem. Jolciu, dzieki wielkie, ale trzeba poszukac czegos innego. Quote
zuziaM Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Jola_K']w niedziele jest transport z Opola do Warszawy przez Piotrkow Tr. nastepny kurs tej osoby za 2tygodnie[/quote] Szkoda, ze nie za tydzien :-(... Quote
Jola_K Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='zuziaM'] Jolciu, dzieki wielkie, ale trzeba poszukac czegos innego.[/QUOTE] szukam dalej... jest troche czasu, na pewno sie uda! Przepraszam za OT: ja szukam transportu do Kedzierzyna Koźle z Zywca/Bielska/Slask ewentualnie dla kocurka Amigo, ktory jest u mnie (link w moim podpisie), gdyby ktos mogl pomoc, z gory dziekuje! Quote
AśkaK Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Kurcze, a może ktoś mógłby psiaka przechować przez te 5 dni? Taka okazja... Może hotelik, cokolwiek... Quote
magda z. Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 hotelik w którym dziewczyny trzymały psiaki wywindował ceny strasznie w górę:shake: Quote
oktawia6 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='AśkaK'] Kurcze, a może ktoś mógłby psiaka przechować przez te 5 dni? Taka okazja... Może hotelik, cokolwiek... właśnie-ja odpadam mam 4 psy w kawalerce- może ktoś kto ma jednego lub 2 na 5 dni-tylko 5 dni b go wziął? Quote
magda z. Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja nie mogę-nie ufam Bismarckowi, a zostaje sam w domu w tygodniu, niby pacyfista, ale po tym co przeżył w schronie bałabym się go zostawić ze zwierzakiem, wiem co z misiem zabawką robi i jak wymusza, aby się ruszała;) Popytam po znajomych:roll: Quote
Recommended Posts