beamicha Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 dziękuję Starlet1 pieniążki w kwocie 26.50 już są na koncie :loveu: Quote
dorotikus Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam i dziekuje wszystkim za pomoc w transporcie Rożka(teraz Harry jak mały czarodziej:) i obiecuję pomoc dla Kasi bez łapki i oczywiście innych biednych misiaków.Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc. Quote
Jola_K Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 witamy bardzo serdecznie :loveu: ogromnie sie ciesze, ze Rozek dostal swoja szanse, ze bedzie szczesliwy A P. Dorotka jest z nami na forum wiec bedziemy miec najswiezsze informacje z pierwszej reki! :multi: wszystkiego dobrego zycze! pozdrawiam serdecznie Quote
starlet1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witaj Dorotko o wielkim sercu!!! Jesteś wspaniałą istotą, która dostała równie wspaniałego psiulka. Po prostu jesteście warci siebie!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Uściskaj tego małego Pottera ;) Quote
oktawia6 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witaj serdecznie!:multi::loveu: super, że będziesz tutaj gościem i liczymy na porcję zdjęc Rozia (Harrego) to wspaniale-widziec jak ktoś chce-tak po prostu to adoptuje psa. jesteś super! Quote
zuziaM Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 dorotikus napisał(a):Witam i dziekuje wszystkim za pomoc w transporcie Rożka(teraz Harry jak mały czarodziej:) i obiecuję pomoc dla Kasi bez łapki i oczywiście innych biednych misiaków.Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc. A ja sie zastanawialam, czemu nie mam dzisiaj zadnej wiadomosci mailowej :lol: . Witaj na forum :lol: ! I rowniez licze na swieze wiesci o Harrym ( :loveu: cudny psiak i piekne imie ! jesli od Harrego Pottera, to sie nie dziwie - ten psiak to Czarodziej po prostu ! ! ! Zobacz, ile osob zaczarowala ta kochana mala istotka :loveu: ). Quote
magda z. Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :loveu::loveu::loveu:jaki on ma śliczny pysiolek:multi: Piekny psiaczek w cudownym domku:loveu: Pozdrowienia dla nowego domku i dorotikus:p Quote
zuziaM Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Wlasnie Ewelina wplacila 30,- zl - na konto beamichy. Ciekawa jestem, kiedy od AFN-u dojda ? Faktury juz w kazdym razie dziewczyny maja. Quote
beamicha Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 dzisiaj wpłynęły pieniążki z AFN 113,45 dziękuję:loveu: a Magda na jakie konto wpłaciła 50zł? Quote
zuziaM Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='beamicha']dzisiaj wpłynęły pieniążki z AFN 113,45 dziękuję:loveu: a Magda na jakie konto wpłaciła 50zł? Magda wplacila raczej na moje, bo nie pytala o Twoje. Sprawdze i przeleje Ci. A w tej chwili juz jest na koncie beamichy - 269,95 zl. Dobrze policzylam ? dorotikus - 80,- zuziaM - 50,- starlet1 - 26,50 AFN - 113,45 ( w tym 39,- "Psiaki J.G." + 74,45 "Kasia bez lapki" ) Quote
Seaside Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Witamy nowych dogomaniaków!!! :multi::loveu: Quote
dorotikus Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Harry jest NAJ:wspanialszy;śliczniejszy;radośniejszy i kochany:loveu: on o tym wie i umie tą wiedze wykorzystać. Wszyscy go rozpieszczają ale jest taki cudowny że się nie dziwię(wole nie myśleć co się dzieje kiedy jestem w pracy a wiem że tata karmi go wszystkim co tylko zechce).Kiedy wieczorem idzie spać siadamy z mamą przy jego łóżku i patrzymy jak zasypia oczywiście z obowiązkowym głaskaniem po brzuszku a on patrzy na nas i pewnie myśli, co za wariatki.Sorki że wcześniej nie pisałam co słychać ale w poniedziałek i wtorek mieliśmy wizytę u weta bo misiu ma grzyba(strasznie się drapie) i trzeba było zapodać zastrzyki(moje biedactwo było strasznie nie pocieszone:shake:) .Teraz słodko chrapie i nabiera sił na wieczorny spacerek i wariactwa w domu.:eviltong: PS macie jakiś sposób na to żeby nie szczekał i nie wył podczas naszej nieobecności, bo mimo że to 3 godziny kiedy jest sam to smutno mi że jest taki zrozpaczony i niepewny ,no i sąsiedzi mogą być nie zadowoleni. Quote
magda z. Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:niuniek trafił do raju:) Quote
zuziaM Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 dorotikus napisał(a):Harry jest NAJ:wspanialszy;śliczniejszy;radośniejszy i kochany:loveu: on o tym wie i umie tą wiedze wykorzystać. Wszyscy go rozpieszczają ale jest taki cudowny że się nie dziwię siadamy z mamą przy jego łóżku i patrzymy jak zasypia oczywiście z obowiązkowym głaskaniem po brzuszku a on patrzy na nas i pewnie myśli, co za wariatki. PS macie jakiś sposób na to żeby nie szczekał i nie wył podczas naszej nieobecności, bo mimo że to 3 godziny kiedy jest sam to smutno mi że jest taki zrozpaczony i niepewny ,no i sąsiedzi mogą być nie zadowoleni. Ja po prostu szaleje ze szczescia, ze Ten slodki niuniek znalazl najcudowniejszy dom pod sloncem :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :multi::multi::multi: ! ! ! Biedaczek, grzyba musial sie w schronisku nabawic, albo ..... i wczesniej, nie wiadomo przeciez w jakich warunkach mieszkal biedaczek :shake:. Zastrzyki mam nadzieje, ze dzielnie znosi. Kiedy mial wszczepianego czipa, to nawet nie zauwazyl uklucia ( a igla byla gruuuuuba :shake: )... dzielny chlopczyk :lol:! Dobrym sposobem na .... zamkniecie psiakowi mordeczki podczas nieobecnosci domownikow, moze byc wieeeeelka (!) kosc wolowa, ktora moze dostac , kiedy wychodzicie z domu. Zajmie sie nia na dosc dlugo i nie bedzie plakal. A z czasem po prostu przyzwyczai sie do zostawania w domu na kilka godzinek. Ale kosc musi byc koniecznie wolowa i jak najwieksza. Albo surowa, albo taka kupiona w sklepie ZOO - wedzona. Po powrocie do domu mu ja odbierac, zeby sie nia nie znudzil. I wiesz, ja tez go glaskalam po brzusiu, kiedy usypial :lol:. I jeszcze jedno w nim szczegolne zauwazylam - jego spojrzenie (!) - jest niesamowite ! On tak patrzy prosto w oczy ! A spojrzenie ma wtedy .... rozczulajace ! Moze na mnie tak patrzyl, bo nie wiedzial, co sie dzieje .... tak wyczekujaco.... co dalej bedzie ? ? ? A w czasie kapieli, kiedy mu szorowalam boczki ..... jak on mruczal (!) :lol:.... To wspanialy piesio ! ! !:lol: :loveu: :lol: :loveu: Zasluguje na najlepszy dom .... i taki wlasnie ma ! ! ! Pozdrawiamy wspaniala rodzine Harrego ! ! ! :lol: Quote
AśkaK Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ale wieści!!!:multi::loveu: Dorotikus, super że zajrzałaś i teraz wieści o Rożku...przepraszam, Harrym :loveu:, będą od Ciebie!:multi:No po prostu lepiej trafić nie mogł!:loveu:Wyobraziłam sobie to wieczorne usypianie...:lol::loveu: Dużo zdrówka dla Harrego i dla całej rodzinki! Quote
Witokret Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Wspaniały domek sie okruszkowi trafił :lol::lol::lol: Quote
Edi100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rożek, kiedy się upewni że nie zostaje na zawsze sam, tylko domownicy wracają-przestanie rozpaczać:) Będzie wiedział że wrócicie. Tak to poprostu jest.Trzymam kciuki! Quote
beamicha Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='zuziaM']Magda wplacila raczej na moje, bo nie pytala o Twoje. Sprawdze i przeleje Ci. A w tej chwili juz jest na koncie beamichy - 269,95 zl. Dobrze policzylam ? dorotikus - 80,- zuziaM - 50,- starlet1 - 26,50 AFN - 113,45 ( w tym 39,- "Psiaki J.G." + 74,45 "Kasia bez lapki" ) zgadza się mam jeszcze wpłatę od P. Eweliny A. 30zł czyli razem jest 299.95 brak 20zł dziękuję:loveu: Quote
dorotikus Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jezeli możecie poczekać do 10.11.2007 to ja wpłace. Quote
zuziaM Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 dorotikus napisał(a):Jezeli możecie poczekać do 10.11.2007 to ja wpłace. A ja mam nadzieje, ze wczesniej jeszcze sie pieniazki uzbiera :lol:. Bazarek zalozony :lol:. Pozdrawiam Dorotke i kochanego Harrego ... jejciu, jak to dostojnie brzmi :lol: ! No i prosze o nowe wiesci ..... a moze zdjecia :roll:.....:modla:.... Quote
dorotikus Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Niuniek jest słodki i bardzo grzeczny. Jest co raz pewniejszy siebie, szczeka jak usłyszy coś na klatce i na spacerkach też zmiana ( jakie szczęście ma ten dalmatyńczyk że jestem na smyczy bo bym mu pokazał kto rządzi na naszym podwórku :x:x) i co najważniejsze przytył dwa kilo:errrr::multi:!!!!!!! Co jest dla mnie dużym pocieszeniem bo okazało się że misio nie jest chory na grzybicę tyko ma świerzb i jutro znowu wizyta u weta(dobrze że rodzice wspomogli mnie troszku bo krucho w tym miesiącu z kaską, mam tyko nadzieje że nie będzie trzeba robić często zastrzyków bo to dla niego stres:shake: ). A propos rodziców, dostał w prezencie szeleczki i ubranko i cały czas przynoszą jakieś smakołyki :lol:.W ogóle cała rodzina dopytuje się o Harrego i musimy wysyłać wszystkim fotki. Mój mąż porozsyłał nawet kolegom. A oprócz tego szaleje, chrapie, wpycha się łóżka i wie że główkę trzeba położyć na poduszce:roll:.Mamy duże szczęście że jest z nami:multi: :loveu: PS jak mam dodać fotki bo nie umiem znaleźć takiej funkcji. Quote
oktawia6 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 nie mogę się doczekac na zdjcia Rożka:lol: Quote
magda z. Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:harry trafił do raju:) :multi: Quote
dorotikus Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Pomocy Harry dostał inwermektyne a przeczytałam że jest bardzo szkodliwe. Czy to jest prawda a jeżli tak to co mam dalej robić, jak na razie to cały czas śpi. Quote
Witokret Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dorotikus, ivermektyna tylko pomoże psiakowi - to chyba jedyny środek, który działa na tego typu wirusy (oprócz oczywiście kapieli w odpowiednich środkach). Też teraz leczymy psiaka, który ma nużeńca - i tez dostaje ivermectyne. Jeżeli psiak ma faktycznie świerzbowca, to musicie uważać bo to zakaźne jest (również dla ludzi) - pytanie tylko, czy miał robioną zeskrobinę ???? Bez tego jednoznacznie nie można określić rodzaju zakażenia skóry - może to zwykły nużeniec ? Quote
Recommended Posts