Jump to content
Dogomania

Terierkowaty bez łapki ( Rozek vel. HARRY )- w CUDOWNYM DOMU - u dorotikus ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W związku z nadmiarem "urzędówki" podpisanie umowy przedwstępnej przeciągnie się o 5 tygodni :-(
Całe 5 tygodni :-( Tak mi przykro,

Rożku - kochanie, wytrzymaj proszę. Zabieram Cię póki co na 1 :multi:

Posted

ana289 napisał(a):
W związku z nadmiarem "urzędówki" podpisanie umowy przedwstępnej przeciągnie się o 5 tygodni :-(
Całe 5 tygodni :-( Tak mi przykro,

Rożku - kochanie, wytrzymaj proszę. Zabieram Cię póki co na 1 :multi:

Ana289 czyto znaczy, że planujesz przygarnąć nieboraka?

Posted

[quote name='Gosiapk']
[/quote]
Anna pisała o tym 2 stronki wceśniej-ale dopiero za ponad miesiąc:roll:
póki co nadal czeka na adpcję

Posted

Właśnie tak chciałam zrobić, ale wychodzi na to, że ponad miesiąc muszę jeszcze poczekać. Dlatego, jeśli znajdzie się ktoś wcześniej kto zechce Rożka, to nie czekajcie :multi:
No a jak nikomu serducho nie zmięknie dla 3-łapkowca to oczywiście, że go bierzemy (mam nadzieję na przeprowadzkę zaraz po przedwstępnej, czyli 5-6 tygodni)
Czekam jeszcze na jakieś info o Rożku, na zdjęcia. Może by go na spacerek zabrać? Jak on na dzieci reaguje - to jest dla mnie bardzo ważne!! Za daleko mam do Jeleniej, żeby wpaść w odwiedziny.
Jak na psiaki inne?

Tak mało osób tu zagląda....:-(
Słuchajcie - postarajcie się proszę zebrać jak najwięcej informacji o Rożku. Przecież chyba ktoś go odwiedza? :roll:

Posted

[quote name='ana289']Słuchajcie - postarajcie się proszę zebrać jak najwięcej informacji o Rożku. Przecież chyba ktoś go odwiedza? :roll:[/quote]

Skontaktuje sie dzisiaj z Lilith z Jeleniej Gory i poprosze, zeby go odwiedzila w schronisku i zeby powiedziala, ze Rozek ma szanse na domek za 6 tygodni.

Posted

[quote name='zuziaM']Skontaktuje sie dzisiaj z Lilith z Jeleniej Gory i poprosze, zeby go odwiedzila w schronisku i zeby powiedziala, ze Rozek ma szanse na domek za 6 tygodni.[/quote]
Świetnie i niech da znam Ana jak on się zachowuje na spacerku, jak reaguje na dzieci itp :)

Posted

DZWONIŁA ZUZIAM!!!
JEST DOMEK DLA ROŻKA!!!!!!!

dzwoniła do niej dziewczyna z Piotrkowa Trybunalskiego, niedawno stracili jamniczkę bez łapki i zakochali się w Rożku!!! :multi::multi:
Mieszkają w mieszkaniu i chcieliby mieć Rożka już w przyszły weekend :)
NIe ten bo niestety jadą gdzieś do dziadków dziewczyny :)

Posted

Gosia do czwartku nie ma internetu, więc dopiero za dwa dni napisze więcej. Mówiłą, że zapowiada się bardzo dobry doemk ze znajomością rzeczy ;)

No to jak?? Szukamy transportu???
Karcia ma porozmawiać z kierownikiem schroniska, żeby "zaklepał" małego :)

Na prośbę Gosi zmieniam tytuł, może na transport do Łodzi?? więcej osób może się znajdzie :)
Mamy czas do przyszłego piątku :)

Posted

[quote name='Seaside']
DZWONIŁA ZUZIAM!!!

dzwoniła do niej dziewczyna z Piotrkowa Trybunalskiego, niedawno stracili jamniczkę bez łapki i zakochali się w Rożku!!! :multi::multi:
Mieszkają w mieszkaniu i chcieliby mieć Rożka już w przyszły weekend :)
NIe ten bo niestety jadą gdzieś do dziadków dziewczyny :)

chwałą Bogu!!! każdy dzień dla małego kaleki to koszmar w schronisku!!!

jest prośba o transport na wątku transportowym?

Posted

DZWONIŁA ZUZIAM!!!

CUDOWNIE!!!!:multi::loveu:

nie musi biedaczysko tyle czekać! Zaciskam mooocno kciuki za super domek :loveu: