oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rożek się przypomina i może niebawem będą jego zdjęcia?:oops: Quote
ana289 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rożku kochanie - zabieram Cię na spacerek na 1:loveu: Gdzie Twoje foteczki nowe? :multi: Quote
ana289 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 W związku z nadmiarem "urzędówki" podpisanie umowy przedwstępnej przeciągnie się o 5 tygodni :-( Całe 5 tygodni :-( Tak mi przykro, Rożku - kochanie, wytrzymaj proszę. Zabieram Cię póki co na 1 :multi: Quote
Gosiapk Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ana289 napisał(a):W związku z nadmiarem "urzędówki" podpisanie umowy przedwstępnej przeciągnie się o 5 tygodni :-( Całe 5 tygodni :-( Tak mi przykro, Rożku - kochanie, wytrzymaj proszę. Zabieram Cię póki co na 1 :multi: Ana289 czyto znaczy, że planujesz przygarnąć nieboraka? Quote
oktawia6 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Gosiapk'] Ana289 czyto znaczy, że planujesz przygarnąć nieboraka? [/quote] Anna pisała o tym 2 stronki wceśniej-ale dopiero za ponad miesiąc:roll: póki co nadal czeka na adpcję Quote
ana289 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ana289 czyto znaczy, że planujesz przygarnąć nieboraka?Właśnie tak chciałam zrobić, ale wychodzi na to, że ponad miesiąc muszę jeszcze poczekać. Dlatego, jeśli znajdzie się ktoś wcześniej kto zechce Rożka, to nie czekajcie :multi: No a jak nikomu serducho nie zmięknie dla 3-łapkowca to oczywiście, że go bierzemy (mam nadzieję na przeprowadzkę zaraz po przedwstępnej, czyli 5-6 tygodni) Czekam jeszcze na jakieś info o Rożku, na zdjęcia. Może by go na spacerek zabrać? Jak on na dzieci reaguje - to jest dla mnie bardzo ważne!! Za daleko mam do Jeleniej, żeby wpaść w odwiedziny. Jak na psiaki inne? Tak mało osób tu zagląda....:-( Słuchajcie - postarajcie się proszę zebrać jak najwięcej informacji o Rożku. Przecież chyba ktoś go odwiedza? :roll: Quote
zuziaM Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='ana289']Słuchajcie - postarajcie się proszę zebrać jak najwięcej informacji o Rożku. Przecież chyba ktoś go odwiedza? :roll:[/quote] Skontaktuje sie dzisiaj z Lilith z Jeleniej Gory i poprosze, zeby go odwiedzila w schronisku i zeby powiedziala, ze Rozek ma szanse na domek za 6 tygodni. Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='zuziaM']Skontaktuje sie dzisiaj z Lilith z Jeleniej Gory i poprosze, zeby go odwiedzila w schronisku i zeby powiedziala, ze Rozek ma szanse na domek za 6 tygodni.[/quote] Świetnie i niech da znam Ana jak on się zachowuje na spacerku, jak reaguje na dzieci itp :) Quote
Seaside Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 DZWONIŁA ZUZIAM!!! JEST DOMEK DLA ROŻKA!!!!!!! dzwoniła do niej dziewczyna z Piotrkowa Trybunalskiego, niedawno stracili jamniczkę bez łapki i zakochali się w Rożku!!! :multi::multi: Mieszkają w mieszkaniu i chcieliby mieć Rożka już w przyszły weekend :) NIe ten bo niestety jadą gdzieś do dziadków dziewczyny :) Quote
Seaside Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Gosia do czwartku nie ma internetu, więc dopiero za dwa dni napisze więcej. Mówiłą, że zapowiada się bardzo dobry doemk ze znajomością rzeczy ;) No to jak?? Szukamy transportu??? Karcia ma porozmawiać z kierownikiem schroniska, żeby "zaklepał" małego :) Na prośbę Gosi zmieniam tytuł, może na transport do Łodzi?? więcej osób może się znajdzie :) Mamy czas do przyszłego piątku :) Quote
oktawia6 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Seaside'] DZWONIŁA ZUZIAM!!! JEST DOMEK DLA ROŻKA!!!!!!! dzwoniła do niej dziewczyna z Piotrkowa Trybunalskiego, niedawno stracili jamniczkę bez łapki i zakochali się w Rożku!!! :multi::multi: Mieszkają w mieszkaniu i chcieliby mieć Rożka już w przyszły weekend :) NIe ten bo niestety jadą gdzieś do dziadków dziewczyny :) chwałą Bogu!!! każdy dzień dla małego kaleki to koszmar w schronisku!!! jest prośba o transport na wątku transportowym? Quote
Seaside Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jeszcze nie wstawiłam :oops: Z doskoku znów jestem :oops::oops: Quote
oktawia6 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Seaside'] jeszcze nie wstawiłam :oops: Z doskoku znów jestem :oops::oops: już wstawiłam prośbę na transportowym:p: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359 poza tym trzeba pytac kogo się da-by później z ręką w nocniku nie zostac:-( Quote
Witokret Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Matko :lol: w takim razie zaczynamy zaciskanie kciukasow za domek !!! Quote
AśkaK Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 O mamo!!!:multi::thumbs: Podnoszę, transport dla Rożka potrzebny!:loveu: Quote
oktawia6 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :help1::help1:TRANSPORT POTRZEBNY PILNIE!!!:modla::modla: Quote
ana289 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 DZWONIŁA ZUZIAM!!! JEST DOMEK DLA ROŻKA!!!!!!! CUDOWNIE!!!!:multi::loveu: nie musi biedaczysko tyle czekać! Zaciskam mooocno kciuki za super domek :loveu: Quote
Recommended Posts