Jump to content
Dogomania

Terierkowaty bez łapki ( Rozek vel. HARRY )- w CUDOWNYM DOMU - u dorotikus ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest!!!!! :multi:

znalazlam na miau, dziewczyna jedzie w niedziele z Wroclawia do Lodzi, moze zabrac smyka

ale trzeba by dostarczyc pieska w niedziele w okolice wroclawskiego dworca, jest taka mozliwosc?
i czy niedziela to dobry termin?

Posted

Seaside napisał(a):
Irma jest z dogo???

zdaje sie ze Irma rzadziej bywa ostatnio na dogo, stad pewnie brak odpowiedzi
Seaside, jak bedziesz miec chwilke poczytaj ten watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6244266&post6244266
(link do postu z Irma ;) )
ten watek to "Lotnikowe opowiesci", jest to jeden z watkow, ktore zawsze z checia czytam, chociaz opowiesci nie zawsze sa radosne.... Lotnik pieknie pisze...

zuziaM smsowo odpowiedzila, ze niedziela jest ok!
ze pieska dowiezie osobiscie!

a wiec lece zaklepac miejsce dla Rozka!

Posted

Edi100 napisał(a):
Może jednak się uda:roll:

zgoda obustronna jest :p
a wiec juz teraz pozostaje dogadac szczegoly i Rozek te swoja mala dupinke wkrotce bedzie grzal na kolankach panci :loveu:

Posted

beamicha napisał(a):
jestem z Jelonki do Piotrkowa koszt byłby 320zł a z Wałbrzycha do Piotrkowa 280zł tel. 0792-150773

Nie wierzę, czy to naprawdę realne?!:multi:

Posted

[quote name='beamicha']jestem z Jelonki do Piotrkowa koszt byłby 320zł a z Wałbrzycha do Piotrkowa 280zł tel. 0792-150773

Dziekuje beamicha, ze sie odezwalas :lol: !
Dziewczyny, prosze pomozcie w oplaceniu transportu dla psiny.
Kwota troche wysoka, ale mysle, ze mozemy dac rade.
Zadzwonie zaraz do pani Doroty. Ona chce zwrocic koszty transportu psiaka, ale to spora kwota.
Mysle, ze 150 zl da rade zwrocic( jesli nie, to ja sfinalizuje czesc i wykupie Rozka ze schroniska - to 40 zl. ).
Natomiast na koncie AFN w skarpecie jeleniogorskich psiakow jest 39 zl.
Mam faktury , wiec za chwilke przefaxuje je do Krakowa ( i juz jutro beda przelane ).
Podam od razu konto beamichy.

Bedzie brakowalo : 131 zl

beamicha, czy zgadzasz sie na to ?
Z AFN-u dostaniesz przelew na 39,- zl , na miejscu od p. Doroty - 150 zl, a brakujace 131 zl .... mam nadzieje, ze w ciagu kilku najblizszych dni na swoje konto.

Pracowalysmy juz razem, wiec wiesz, ze Cie nie oszukam :lol:.
Jesli do przyszlego tygodnia , do srody nikt sie nie zadeklaruje co do wplaty tych 131,- zl .... to ja wplace. Obiecuje tu na forum ! ! !

Prosze Cie tylko o podanie nr konta.

No i termin odbioru Rozka z Jeleniej Gory, to sobota raniutko ( ktora godzina pasuje ? moze byc 9,00 :roll:? ).

Pani Dorota Rozka chce jak najwczesniej, co wynika z tego, ze psiak bedzie musial zostawac sam w domu w czasie pracy domownikow.
I ten czas w weekend ma sluzyc zapoznaniu psiaka z otoczeniem i przyzwyczajenie go do miejsca.

CO W Y N A T O ? ? ?

Posted

Jest co prawda bezplatny transport zalatwiony przez JolaK, ale ......
..... jest na niedziele. Iwona bedzie we Wroclawiu dopiero po poludniu - ok. 14 - 15-tej. Wiec w Lodzi dopiero poznym wieczorem.
No a Rozek musi trafic jeszcze do Piotrkowa Trybunalskiego, wiec ktora to bedzie godzina ? ? ?

Dzieki Jolu za zaangazowanie, co Ty myslisz na ten temat ?

Posted

Przeznaczam czesc pieniazkow na transport ze skarpetki " Kasi bez lapki ".
Czyli z AFN-u, beamicha dostaniesz na konto - 113,45 ( na tyle wysylam faktury do AFN-u ).
Pani na miejscu da ile bedzie mogla. Juz rozmawialam.
I jestem za ta pomoc wdzieczna, bo przeciez najwazniejsze, ze Rozek bedzie mial wspanialy dom ! ! !

Posted

[quote name='zuziaM']Od p. Doroty dostalam zdjecie lozeczka, ktore czeka na Rozka :lol:

:placz: to ze szczescia

Rozku jeszcz etylko jedna noc, jedna noc i w koncu poczujesz pelny brzuszek, cieplo, milosc...:multi:

Posted

zuziaM napisał(a):
Jest co prawda bezplatny transport zalatwiony przez JolaK, ale ......
..... jest na niedziele. Iwona bedzie we Wroclawiu dopiero po poludniu - ok. 14 - 15-tej. Wiec w Lodzi dopiero poznym wieczorem.
No a Rozek musi trafic jeszcze do Piotrkowa Trybunalskiego, wiec ktora to bedzie godzina ? ? ?

Dzieki Jolu za zaangazowanie, co Ty myslisz na ten temat ?

jest dobrze, niech tak zostanie

odwolam transport niedzielny, moze jakis inny zwierzak sie zalapie?

Posted

[quote name='Jola_K']

Rozku jeszcz etylko jedna noc, jedna noc i w koncu poczujesz pelny brzuszek, cieplo, milosc...:multi:

Ublagalam meza :lol: i .... dzisiaj Rozka zabieram ze schroniska do domu :lol:..... wykapiemy chlopaka i przygotujemy do drogi.
Bedzie dzisiaj w schronisku wet, wiec od razu ksiazeczke mu zalozymy ( a moze i czipa sie uda wszczepic ? karcia mowi, ze powinien byc juz zaczipowany, ale ......kto wie ? ).
Jutro go odwioze do Jeleniej i wsadze do auta beamichy .....

Mysle, ze do mnie po psiaka bedzie za daleko, zeby przyjezdzac....:roll:
Mieszkam kolo Lubania.

Posted

zuziaM napisał(a):
Ublagalam meza i .... dzisiaj Rozka zabieram ze schroniska do domu..... wykapiemy chlopaka.

A cioteczki sie wcale nie ciesza.......:placz:.......

Posted

[quote name='zuziaM']
Ublagalam meza :lol: i .... dzisiaj Rozka zabieram ze schroniska do domu :lol:..... wykapiemy chlopaka i przygotujemy do drogi.
Bedzie dzisiaj w schronisku wet, wiec od razu ksiazeczke mu zalozymy ( a moze i czipa sie uda wszczepic ? karcia mowi, ze powinien byc juz zaczipowany, ale ......kto wie ? ).
Jutro go odwioze do Jeleniej i wsadze do auta beamichy .....

Mysle, ze do mnie po psiaka bedzie za daleko, zeby przyjezdzac....:roll:
Mieszkam kolo Lubania.

idę się zapic ze szczęścia:placz::multi::multi::multi:sokiem pomarańczowym:evil_lol:

Posted

Ja mogę zawieźć psiaczka z Łodzi do Piotrkowa bez względu na godzinę!! Bez kasy!! Zrobię sobie nocną wycieczkę. To tylko 50 km. A pieniążki zostałyby na innego psiaczka. To jednak kupa pieniędzy.