AśkaK Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mogę zadzwonić do hotelu na Bródnie, doba ok 20 zł, warunki nie są super, ale to tylko 5 dni..? Quote
oktawia6 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 AśkaK napisał(a): Mogę zadzwonić do hotelu na Bródnie, doba ok 20 zł, warunki nie są super, ale to tylko 5 dni..? to tylko 5 dni z tego co piszą dziewczyny powyżej Quote
AśkaK Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Więc na 5 dni może kasa się uzbiera?:oops: Ja nie mogę finansowo pomóc :-(, ale podjechać do Rożka do hotelu tak, wyprowadzić na spacer, zadbać żeby niczego mu nie brakowało... Quote
Edi100 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pięć dni to 100zł. Każda po kawałeczku i sie uzbiera:cool3: Szkoda takiej szansy! Quote
oktawia6 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Edi100'] Pięć dni to 100zł. Każda po kawałeczku i sie uzbiera:cool3: Szkoda takiej szansy! a pani, która go adoptuje nie może opłacic mu choteliku? transport jej już odpada-to w zamian za to 5 dni dla niego rozmawiałyśie tel. z nią? Quote
zuziaM Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='oktawia6']a pani, która go adoptuje nie może opłacic mu choteliku? transport jej już odpada-to w zamian za to 5 dni dla niego rozmawiałyśie tel. z nią? Jestem z Pania w stalym kontakcie i Pani oczywiscie jest chetna do zwrotu kosztow transportu psiaka. Wiec jesli bedzie okazyjny transport, to Pani pokryje koszty hoteliku. My na koncie naszych jeleniogorskich psiakow mamy jeszcze 39 zl ( na AFN ). Wiec jesli by sie transport znalazl do Warszawy, to jestem za ulokowaniem psiny w tym hoteliku. Quote
zuziaM Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='oktawia6']TRANSPORT NADAL POTRZEBNY!!!! Podnosze ! Quote
zuziaM Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 To ponownie podniose psiaka. TRANSPORT PILNIE POTRZEBNY ! Quote
zuziaM Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 .......... MOJ TELEFON : 0695 555 221 . Quote
Seaside Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tylko 5 dni zostało :( - podnoszę - TRANSPORT PIIIIILNIE POPTRZEBNY!!!!!!!! Quote
AśkaK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dziewczyny, bo ja się trochę pogubiłam...wydawało mi się że transport dla psiaka był na niedzielę..? Tylko nie było gdzie Rożka przez te pare dni przetrzymać w W-wie..? Teraz skoro jest opcja by dać go do hotelu, nie ma transportu..?:oops: Quote
zuziaM Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='AśkaK']Dziewczyny, bo ja się trochę pogubiłam...wydawało mi się że transport dla psiaka był na niedzielę..? Tylko nie było gdzie Rożka przez te pare dni przetrzymać w W-wie..? Teraz skoro jest opcja by dać go do hotelu, nie ma transportu..?:oops: Transport jest poszukiwany z Jeleniej Gory ... lub z trasy po drodze - do Piotrkowa Trybunalskiego na piatek. Jesli bylby natomiast wczesniej transport na trasie z Jeleniej Gory ... lub na trasie - do Warszawy, to wtedy mozna psiaka przetrzymac w hoteliku w Warszawie. ale klopot w tym, ze pani pracuje w piatek do 16-tej i nie jest zmotoryzowana. Wiec kolejne poszukiwanie transportu z Warszawy do Lodzi. I tak jak pisalam, pani chcialany psiaka miec w piatek ( teraz nie ma jej w domu - wyjechala na kilka dni ) , bo chce z nim pobyc w weekend i go zapoznac z mieszkaniem. Quote
zuziaM Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='zuziaM'].......... MOJ TELEFON : 0695 555 221 . Prosimy o transport :modla::modla::modla:. Ta psia sierotka nie ma szansy na adopcje.... a trafil sie wspanialy domek, ktory na Rozka czeka z niecierpliwoscia ! Quote
zuziaM Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 zuziaM napisał(a):Prosimy o transport :modla::modla::modla:. Ta psia sierotka nie ma szansy na adopcje.... a trafil sie wspanialy domek, ktory na Rozka czeka z niecierpliwoscia ! I podniose ponownie...... prooooooosze ! ! ! ! ! :placz: Quote
zuziaM Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 To ja jeszcze raz podam swoj numer telefonu, bo jade juz do domu i dopiero jutro rano bede na necie : 0695 555 221 . Quote
AśkaK Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Hmm...z Warszawy do Łodzi mogłabym psiaka w piątek zawieźć, niestety za zwrot kosztów paliwa.:oops: Quote
AśkaK Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Na razie nie ma co liczyć, skoro do W-wy też nie ma transportu.:oops: Do Łodzi jest ok 130 km, paliwo w obie strony przy spalaniu 7l/100 km... to ok.18 l czyli 70 zł.:roll: Quote
zuziaM Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 AśkaK napisał(a):Hmm...z Warszawy do Łodzi mogłabym psiaka w piątek zawieźć, niestety za zwrot kosztów paliwa.:oops: Dziekujemy za chec pomocy. Jesli predzej sie znajdzie transport do Warszawy, to skorzystamy z pewnoscia ! Quote
zuziaM Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 I podniose ..... PILNIE TRANSPORT POTRZEBNY ! ! ! ! ! Maluszek marznie w schronisku, a moze grzac doopinke w domciu z kochana pania .....:placz: ! ! ! Quote
zuziaM Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 zuziaM napisał(a):To ja jeszcze raz podam swoj numer telefonu : 0695 555 221 . Podnosze .... czasu coraz mniej :shake: Quote
zuziaM Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Czy zdazymy w tym tygodniu ? ? ? ? Pani czeka na psiaka w piatek, sobote , ........ a transport ? ? ? Quote
Recommended Posts