Jump to content
Dogomania

Terierkowaty bez łapki ( Rozek vel. HARRY )- w CUDOWNYM DOMU - u dorotikus ! ! ! ! !

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc na 5 dni może kasa się uzbiera?:oops: Ja nie mogę finansowo pomóc :-(, ale podjechać do Rożka do hotelu tak, wyprowadzić na spacer, zadbać żeby niczego mu nie brakowało...

Posted

[quote name='Edi100']
Pięć dni to 100zł. Każda po kawałeczku i sie uzbiera:cool3:
Szkoda takiej szansy!

a pani, która go adoptuje nie może opłacic mu choteliku?

transport jej już odpada-to w zamian za to 5 dni dla niego

rozmawiałyśie tel. z nią?

Posted

[quote name='oktawia6']a pani, która go adoptuje nie może opłacic mu choteliku?

transport jej już odpada-to w zamian za to 5 dni dla niego

rozmawiałyśie tel. z nią?

Jestem z Pania w stalym kontakcie i Pani oczywiscie jest chetna do zwrotu kosztow transportu psiaka. Wiec jesli bedzie okazyjny transport, to Pani pokryje koszty hoteliku.
My na koncie naszych jeleniogorskich psiakow mamy jeszcze 39 zl ( na AFN ).
Wiec jesli by sie transport znalazl do Warszawy, to jestem za ulokowaniem psiny w tym hoteliku.

Posted

Dziewczyny, bo ja się trochę pogubiłam...wydawało mi się że transport dla psiaka był na niedzielę..? Tylko nie było gdzie Rożka przez te pare dni przetrzymać w W-wie..? Teraz skoro jest opcja by dać go do hotelu, nie ma transportu..?:oops:

Posted

[quote name='AśkaK']Dziewczyny, bo ja się trochę pogubiłam...wydawało mi się że transport dla psiaka był na niedzielę..? Tylko nie było gdzie Rożka przez te pare dni przetrzymać w W-wie..? Teraz skoro jest opcja by dać go do hotelu, nie ma transportu..?:oops:

Transport jest poszukiwany z Jeleniej Gory ... lub z trasy po drodze - do Piotrkowa Trybunalskiego na piatek.
Jesli bylby natomiast wczesniej transport na trasie z Jeleniej Gory ... lub na trasie - do Warszawy, to wtedy mozna psiaka przetrzymac w hoteliku w Warszawie.
ale klopot w tym, ze pani pracuje w piatek do 16-tej i nie jest zmotoryzowana.
Wiec kolejne poszukiwanie transportu z Warszawy do Lodzi.
I tak jak pisalam, pani chcialany psiaka miec w piatek ( teraz nie ma jej w domu - wyjechala na kilka dni ) , bo chce z nim pobyc w weekend i go zapoznac z mieszkaniem.

Posted

[quote name='zuziaM'].......... MOJ TELEFON : 0695 555 221

.

Prosimy o transport :modla::modla::modla:. Ta psia sierotka nie ma szansy na adopcje.... a trafil sie wspanialy domek, ktory na Rozka czeka z niecierpliwoscia !

Posted

zuziaM napisał(a):
Prosimy o transport :modla::modla::modla:. Ta psia sierotka nie ma szansy na adopcje.... a trafil sie wspanialy domek, ktory na Rozka czeka z niecierpliwoscia !

I podniose ponownie...... prooooooosze ! ! ! ! ! :placz:

Posted

Na razie nie ma co liczyć, skoro do W-wy też nie ma transportu.:oops:
Do Łodzi jest ok 130 km, paliwo w obie strony przy spalaniu 7l/100 km... to ok.18 l czyli 70 zł.:roll:

Posted

AśkaK napisał(a):
Hmm...z Warszawy do Łodzi mogłabym psiaka w piątek zawieźć, niestety za zwrot kosztów paliwa.:oops:

Dziekujemy za chec pomocy.
Jesli predzej sie znajdzie transport do Warszawy, to skorzystamy z pewnoscia !