Jump to content
Dogomania

Zuza czy po czterech latach bedzie musiala zmieniac dom? :(

Recommended Posts

Posted

Naprawde bardzo trudno zrobic jej fotki ale staralam sie ;) bylam sama wiec fotki troszke niewyrazne ale lepsze niz poprzednie ;) Doddy jesli suni nie ma jeszcze na stronie waszej fundacji czy moglabys ja tam umiescic ??? z gory dzieki ;)

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):
Ciotka Tengusia się normalnie w małej zakochała:eviltong:

a zebys wiedziala :loveu: juz czuje to uklucie w serduchu jak rozmawiam z kims chetnym na adopcje :eviltong: niestety nikt normalny jakos dzwonic nie chce :shake: dzwonila naprzyklad dziewczyna ktora powiedziala ze nie bedzie jej stac na karme ale ze chce sunie adoptowac :-o albo gosciu o ktorym bylo wczesniej ktoremu marzyly sie szczeniaki :angryy: i wogole ja to o Bolku chcialam wszystko wiedziec a oni dzwonia i nic poprostu chca psa i tyle i chyba do konca ich nie interesuje jaka ona jest naprawde :shake: dzisiaj powiedzialam gosciowi ze sunia bedzie oddana na warunkach umowy o adopcje i bedzie tam warunek ze sunia ma byc wysterylizowana (i ze bedzie to sprawdzone czy sunia rzeczywiscie trafila na zabieg) ... ciekawe czy gosciu sie jeszcze odezwie (choc on tez o nic w sumie nie pytal poprostu on powiedzial ze chce psa i to ja opowiadalam mu o psie i czulam ze gdybym podala mu adres i powiedziala ze moze jechac po sunie to pewnie by tak zrobil ... odnioslam wrazenie ze tak naprawde nie interesuje go to co mu na temat suni opowiadalam :shake: ale moze to tylko przemeczenie sama nie wiem).

Posted

Bylam dzisiaj u Zuzy, bylysmy na spacerku i zjadalysmy bezdomne buleczki hihi. Zuza bardzo polubila pilke ktora jej podarowalam i jak twierdzi wlascicielka hotelu Zuzia stala sie o wiele spokojniejsza i mamla sobie caly czas ta pileczke. Na smyczy ciagnie ale mysle ze da sie latwo wytresowac bo jak mowilam jej do nogi to powiedzmy ze zwalniala i zerkala na mnie czyli wiedziala ze cos od niej chce tylko nie dokonca wiedziala co. Dostala dzisiaj odemnie wielka wedzona kosc ktora umili jej kolejny dzien w kojcu, mam nadzieje ze domek w wawie wypali i ze takie kosci bedzie mogla jesc na dywaniku w salonie hihihi.

Posted

andzia69 napisał(a):
ona jest cudna:loveu::loveu::loveu: taka zgrabniusia, ze hej!!!

a domek w wawie to ciotka doddy może zgodzi się sprawdzic - spytaj jej!!!!

wyslalam jej wiadomosc i teraz pozostaje czekac :p a sunia bardzo zgrabniutka :loveu: jak dla mnie to troszke za chuda :eviltong:ale ja to lubie takie grubaski jak moj duecik :loveu: (na wiosne trza zaczac treningi bo normalnie roladki sie z nich robia :mad:)

Posted

No i niestety Doddy nie da rady :( czy ktos moze mi pomoc ?!?!

ani ja ani wlascicielka hotelu nie puscimy Zuzi w ciemno :shake: dlatego bardzo mi zalezy by ktos sprawdzil ten domek w wawie :modla:

Posted

Tengusia napisał(a):
No i niestety Doddy nie da rady :( czy ktos moze mi pomoc ?!?!

ani ja ani wlascicielka hotelu nie puscimy Zuzi w ciemno :shake: dlatego bardzo mi zalezy by ktos sprawdzil ten domek w wawie :modla:

napisz do lamii - albo zadzwoń!!!

Posted

Ten domek to jest w Minsku Mazowieckim z tego co mi Tengusia napisala. Ja nie dam rady podjechac bo mam szpital w domu i boje sie ze Nana pozabija mi psy jak zostanie sama.

Posted

dariaopole napisał(a):
ja głupka dopiero teraz znalazłam ten wątek a zastanawiałam sie co się z tengusią dzieje ?? :evil_lol: tengusia jak widać przepadła - zakochana po uszy w pannie Zuzannie ;)

oj przepadlam i to kompletnie :loveu:

Doddy napisalam do Lamii tak jak mi doradzila Andzia i ona powiedziala ze sprawdzi domek ... takze teraz tylko mocno kciuki trzymac zeby bylo wszystko ok ;) :p :thumbs:

Doddy powiedz mi poniewaz gosciu sam wspomina o sterylce i o tym ze chce ja jak najszybciej wykonac ile taki zabieg tam u was w stolicy kosztuje ??? moze mozesz polecic jakiegos dobrego w miare taniego weta :p

Posted

Tengusia napisał(a):
...
Doddy napisalam do Lamii tak jak mi doradzila Andzia i ona powiedziala ze sprawdzi domek ... takze teraz tylko mocno kciuki trzymac zeby bylo wszystko ok ;) :p :thumbs:

Tengusia napisałam Ci priva, sprawa się komplikuje bo Mińsk to nie Warszawa, ode mnie to ok. 120 km w obie strony, więc wyjazd w ciągu tygodnia odpada (bo ja pracuję do 18.00). Moge pojechać w weekend ale nie ten najbliższy bo jadę do Paznania po Lolka.
Napisz jak decyzja.

Posted

wyslalam maila do owej osobki, mam nadzieje ze szybciutko mi odpisze (zawsze moge jutro naciagnac swoja firme i zadzwonie do niej :eviltong:)

Poki co Zuzia sie pokazuje :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bylam dzisiaj u Zuzi, poznala mnie i cieszyla sie radosnie obskakujac mnie. Caly czas od czasu jak dostala odemnie pileczke nosi ja w pysku i rzadko kiedy ja puszcza. Choc dzisiaj przy pomocy smakolykow zrobilysmy troche postepu ... nauczyla sie tez siadac, choc nauczyla to zbyt duze slowo ale powoli rozumie ze jak mowie siad to musi tylkiem dotknac ziemi. Sunia jest bardzo energiczna, ma mnostwo energi w sobie, kocha ludzi choc nie ma czasu tego okazac bo o wiele bardziej kocha swoja pileczke. Na inne psy powarkuje choc nie wiem czy nie jest to spowodowane tym iz trzyma pile w pysku. Chyba sie w niej zakochalam ....

Szukam osoby ktora sprawdzi dla mnie domek w wawie dla suni (Minsk Mazowiecki dokladniej) i szukam rowniez transportu dla sunii z katowic do Minska Mazowieckiego (badz okolic to jeszcze jest do uzgodnienia)

Pozdrawiam