basiagk Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zuzia miała szczęście!!! I ma prześliczne uszy!!!! Quote
Tengusia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 szkoda ze tak daleko mieszka bo jakos ciezko mi sie zorganizowac i wybrac do niej z wizyta :( tez nie pomyslalam moglam jej znalezc domek blizej :evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tengusia napisał(a):szkoda ze tak daleko mieszka bo jakos ciezko mi sie zorganizowac i wybrac do niej z wizyta :( tez nie pomyslalam moglam jej znalezc domek blizej :evil_lol: a no widzisz tengusiu , następnym razem znajdź jakiś domek na tej samej ulicy co mieszkasz będziesz mogła codziennie odwiedzać psiaka:evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 dariaopole napisał(a):a no widzisz tengusiu , następnym razem znajdź jakiś domek na tej samej ulicy co mieszkasz będziesz mogła codziennie odwiedzać psiaka:evil_lol: i to jest pomysl moze by tak sasiadow pomeczyc nastepnym razem :thinkerg::lol!::mdrmed::shiny::megagrin: Quote
andzia69 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ojoj - jak tej pannicy dobrze:loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Slicznosci moje :loveu: wyladniala dziewczyna, siersc jej sie blyszczy oczeta jej sie smieja :loveu: Quote
Tengusia Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 A ja mam pytanko jak tam zachowanie Zuzi ??? dalej lata za ogonem ??? na smyczy dalej tak ciagnie ??? puszczacie ja juz luzem (poza ogrodkiem) reaguje i przybiega do was ??? Quote
Tengusia Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Zuzka wyglada poprostu swietnie :loveu: pamietam jak jezdzilam do niej do hotelu wygladala wtedy zupelnie inaczej a teraz ta szczesliwa morda :loveu: dziekuje wam bardzo za to ze tak dobrze sie nia opiekujecie :Rose: Quote
basiagk Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Zuza dobrze trafiła, nie ma co!!! SUPER!!!!:multi: A ten "gwałt" nie ma nic wspólnego z ochotą na ..... To objaw dominacji. Quote
Tengusia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Zuza wyglada swietnie :loveu: choc za ten kawal RudyRydz to normalnie :mad: Quote
Tengusia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 napatrzec sie nie moge na Zuzanne :loveu: wyglada swietnie, ciesze sie ze trafila do was widac ze ma sie naprawde swietnie :grins: Quote
Tengusia Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 RudyRydz obiecal mi fotki Zuzanny a tu nic :placz: Quote
Tengusia Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Alez ona piekna jest, musze wkoncu sie wybrac do was z wizyta, musze i juz :eviltong: a tymczasem prosze o wiecej foteczek mojej ulubienicy, wkoncu to jedna z pierwszych psin ktore pomagalam ratowac :evil_lol: :loveu: Quote
Tengusia Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 super super super wkoncu foteczki :multi::multi::multi: Zuza wyglada swietnie, mam do niej wielki sentyment choc ona pewnie mnie juz nie pamieta :loveu: RudyRydz nie badz sknera i wstawiaj czesciej foteczki :mad: Quote
Recommended Posts