Jump to content
Dogomania

Zuza czy po czterech latach bedzie musiala zmieniac dom? :(

Recommended Posts

Posted

W hotelu w Sosnowcu przebywają 2 amstaffy - 4letni samiec i 16 miesięczna sunia. Sunia na 90% ma juz nowy domek, natomiast samiec ma czas do 10.09 na znalezienie domku inaczej trafi do schroniska :-(
Psiaki sa bardzo kochane, wesole i przyjacielskie. Napisalam do pani ktora prowadzi hotel ze moze moglabym zaplacic za miesieczny pobyt psa u niej, niewiem czy mnie na to stac (a raczej wiem ze napewno mnie nie stac :shake: ) ale nie chce zeby biedak trafil do schroniska ...
Psy do hotelu zostaly oddane przez wlasciciela ktory sie po nie juz nie zglosil, mieszkaly razem stad mozna przypuszczac ze potrafia dogadac sie z psiakami choc pewnosci nie ma ...
to sa fotki psiakow

Psiaki przebywaja w hotelu dla psow
SOSNOWIEC Hotel dla psów Monika Motłoch, Sosnowiec, ul. Okrzei 1, tel. (032) 66 71 16, tel. kom. 0602 711 616

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wyslalam smsa z zapytaniem czy moge zaplacic za pobyt przez miesiac psiaka u niej ... narazie nie dostalam odpowiedzi (jutro popoludniu mam w planie dzwonic do pani z hotelu jesli ona pierwsza sie nie odezwie) mam nadzieje ze pomozecie mi splacic jego pobyt bo sama mam bardzo ciezka sytuacje materialna a nie chce zeby psiak trafil do schronu bo juz same rozdzielenie go z sunia bedzie dla niego szokiem (wiem to z wlasnego doswiadczenia a moje potforki sa razem dopiero pol roku ;) )

Pozdrawiam

Posted

Witam, dostalam sms od pani u ktorej w hotelu przebywa pies. Napisala ze jak najbardziej moge zaplacic za pobyt psa (za kolejny miesiac). W piatek jade do niej ustalic szczegoly a przedewszystkim sume ktora trzeba bedzie wplacic zeby psiak nie trafil do schronu.
Dlatego mam wielka prosbe do was o pomoc, przypuszczam ze koszt bedzie porownywalny do innych hoteli (czyli okolo 300zl - 400zl), mnie nie stac na wylozenie takiej sumy :( a bardzo chcialabym pomoc temu psu jest sliczny i zasluguje na dom a nie na schronisko, gdzie czesto bullowate sa poprostu usypiane :angryy:

Jak bede miala wiecej szczegolow to napisze informacje, jesli ktos moglby mi pomoc bede niezmiernie wdzieczna w swoim i w jego imieniu !!!

Posted

Keiti dzieki niestety sprawa zaczyna sie dziwnie komplikowac, dostalam dzisiaj smsa ze "panstwo odebrali zamiast suki psa" niewiem czy to ci ludzie u ktorych sunia miala zamieszkac pisalam smsa i dzwonilam ale narazie nie udalo mi sie skontaktowac z pania z hotelu ....

Jak tylko sie czegos dowiem dam ci znac

ewenlinka_m dzieki ;)poki nie dowiem sie jakis konkretow to nie kasuje ogloszen Omena :roll: