Tengusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 W hotelu w Sosnowcu przebywają 2 amstaffy - 4letni samiec i 16 miesięczna sunia. Sunia na 90% ma juz nowy domek, natomiast samiec ma czas do 10.09 na znalezienie domku inaczej trafi do schroniska :-( Psiaki sa bardzo kochane, wesole i przyjacielskie. Napisalam do pani ktora prowadzi hotel ze moze moglabym zaplacic za miesieczny pobyt psa u niej, niewiem czy mnie na to stac (a raczej wiem ze napewno mnie nie stac :shake: ) ale nie chce zeby biedak trafil do schroniska ... Psy do hotelu zostaly oddane przez wlasciciela ktory sie po nie juz nie zglosil, mieszkaly razem stad mozna przypuszczac ze potrafia dogadac sie z psiakami choc pewnosci nie ma ... to sa fotki psiakow Psiaki przebywaja w hotelu dla psow SOSNOWIEC Hotel dla psów Monika Motłoch, Sosnowiec, ul. Okrzei 1, tel. (032) 66 71 16, tel. kom. 0602 711 616 Quote
doddy Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Chłopczyk nadal szuka domu, czyli pręgusek. Dla suni domek już jest. ;) Quote
Tengusia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Podnosze slicznego chlopaka ;) doddy a wiadomo kiedy sunia pojdzie do nowego domku ??? Quote
doddy Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Niestety nie wiem. Pani Magda przesyłając zdjęcia napisała, że dla suni ma domek. Quote
Tengusia Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Ja wyslalam smsa z zapytaniem czy moge zaplacic za pobyt przez miesiac psiaka u niej ... narazie nie dostalam odpowiedzi (jutro popoludniu mam w planie dzwonic do pani z hotelu jesli ona pierwsza sie nie odezwie) mam nadzieje ze pomozecie mi splacic jego pobyt bo sama mam bardzo ciezka sytuacje materialna a nie chce zeby psiak trafil do schronu bo juz same rozdzielenie go z sunia bedzie dla niego szokiem (wiem to z wlasnego doswiadczenia a moje potforki sa razem dopiero pol roku ;) ) Pozdrawiam Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 raz jeszcze sie przypomnimy ;) Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Witam, dostalam sms od pani u ktorej w hotelu przebywa pies. Napisala ze jak najbardziej moge zaplacic za pobyt psa (za kolejny miesiac). W piatek jade do niej ustalic szczegoly a przedewszystkim sume ktora trzeba bedzie wplacic zeby psiak nie trafil do schronu. Dlatego mam wielka prosbe do was o pomoc, przypuszczam ze koszt bedzie porownywalny do innych hoteli (czyli okolo 300zl - 400zl), mnie nie stac na wylozenie takiej sumy :( a bardzo chcialabym pomoc temu psu jest sliczny i zasluguje na dom a nie na schronisko, gdzie czesto bullowate sa poprostu usypiane :angryy: Jak bede miala wiecej szczegolow to napisze informacje, jesli ktos moglby mi pomoc bede niezmiernie wdzieczna w swoim i w jego imieniu !!! Quote
Tengusia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Nikt nie chce pomoc preguskowi :( Quote
Tengusia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Doddy moglabys dac chlopaka na wasza stronke fundacji ??? Quote
doddy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ciotka dam, tylko się nie wyrabiam :oops: Trzeba mi często przypominać. Quote
andzia69 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 koszmar po prostu:shake: skąd wziąść kasę na ratowanie tylu astów??? gra kto w totka???? Quote
Tengusia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 doddy napisał(a):Ciotka dam, tylko się nie wyrabiam :oops: Trzeba mi często przypominać. bede sie wiec przypominac tak czesto jak sie da ;) Quote
Tengusia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Moze ktos mogl by chlopaka pooglaszac tu i owdzie ??? :modla: ja zaraz zrobie mu allegro ;) Quote
Tengusia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Allegro dla Omena http://www.allegro.pl/item243760356_amstaff_omen_kolejna_ofiara_wakacji_.html ;) dziewczyny jesli mozecie pooglaszajcie go gdzie sie da ... prooooosze :modla: Quote
Tengusia Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 nikt nie pomoze mi w ratowaniu Omenka :placz::placz::placz: Quote
ewelinka_m Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 postaram się jutro "wrzucić" na 4 łapy dziś już nie dam rady .. Quote
ruda76 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doddy napisał(a):Chłopczyk nadal szuka domu, czyli pręgusek. Dla suni domek już jest. ;) Sunia tak szybko znalazła dom? Quote
ewelinka_m Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 link na 4 łapy: http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=30290&id_kat=11&pi=0 Quote
Tengusia Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Keiti dzieki niestety sprawa zaczyna sie dziwnie komplikowac, dostalam dzisiaj smsa ze "panstwo odebrali zamiast suki psa" niewiem czy to ci ludzie u ktorych sunia miala zamieszkac pisalam smsa i dzwonilam ale narazie nie udalo mi sie skontaktowac z pania z hotelu .... Jak tylko sie czegos dowiem dam ci znac ewenlinka_m dzieki ;)poki nie dowiem sie jakis konkretow to nie kasuje ogloszen Omena :roll: Quote
Recommended Posts