pajunia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 never, ale z tym szczepieniem, to Cie twoj wet. zle poinformowal. Wierz mi. Albo go malego normalnie zaszczepisz w wieku 8 tygodni, ale to moze byc juz za pozno, a pozniej w wieku 12 tygodni. Albo w wieku 5 tygodni specjalna szczepionka dla Puppy, i to nie jest tylko parvo, tylko ta wieloskladnikowa ( parvo, nosowka), potem w wieku 9 tygodni i 12 tygodni. Szczepionki tylko przeciw parvo nie ma. Aby malemu sie udalo. trzymam kciuki. Quote
baffi2 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 na tym zdjęciu z reką... jaki on malusieńki!:roll: obiecuję że bazerek dla niego bedzie na poniedziałek;) Quote
neverend Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Bardzo dziękuję Baffi...:) Pajuniu, on ma 4 tygodnie, dlatego wet kazał przyjść w 5 :) A to jest za tydzień...I tydzień po antybiotykach musi odczekać:) I to jest ta parvo, nosówka, bo pytałam o surowicę... Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 śliczny, maluszek Guziczek, potrzebuje wsparcia i domku! Quote
neverend Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Zaraz zabieram się za robienie fotek do bazarku,ale nie wiem,czy dziś założę... mam dość image:angryy: Quote
Evas Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Guziczek urósł widocznie :) Słodki jest. Zastanawiam się, jak mogłabym Cię wspomóc neverend chociaż trochę (początek roku szkolnego jest trudnym okresem jak się ma dzieci w takim wieku..:oops:) Quote
neverend Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Evas napisał(a):Guziczek urósł widocznie :) Słodki jest. Zastanawiam się, jak mogłabym Cię wspomóc neverend chociaż trochę (początek roku szkolnego jest trudnym okresem jak się ma dzieci w takim wieku..:oops:) Rozumiem Cię Evas- jestem biedną studenciną.... Ale dziś zakładam parę bazarków - może coś Ci wpadnie w oko a przyda się małym uczniom:) Quote
lidka_park Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 juz jutro maluszek bedzie u mnie :loveu: Quote
neverend Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 lidka_park napisał(a):juz jutro maluszek bedzie u mnie :loveu: chyba nie zniosę rozstania....:placz::placz::placz: Quote
baffi2 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 obiecałam więc jest- [SIZE=5]BAZAREK DLA GUZICZKA: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6775586#post6775586 (ZABAWKI DLA KOTóW, DLA GRYZONI, SZCZOTKI DO CZESANIA) :cool3::cool3: UCAłUJCIE GUZICZKA:loveu: Quote
neverend Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='baffi2']obiecałam więc jest- [SIZE=5]BAZAREK DLA GUZICZKA: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6775586#post6775586 (ZABAWKI DLA KOTóW, DLA GRYZONI, SZCZOTKI DO CZESANIA) :cool3::cool3: UCAłUJCIE GUZICZKA:loveu: wielkie dzięki...ja zaraz wstawię linki - też zrobiłam 2 bazarki:) Quote
neverend Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A tu moje bazarki: 1 BAZAREK 2 BAZAREK Quote
baffi2 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 neverend to jest mój pierwszy w życiu bazarek:lol: Quote
neverend Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 ale bardzo ładny :) może dodaj też w nim numer konta, który jest w pierwszym poście tego wątku...innym będzie łatwiej:) Quote
neverend Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 baffi2 napisał(a):już dodałam:lol: dzięki za pomoc... to ja dziękuję:) Quote
ice_t Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 dopiero dzis dotarłam na watek malego Guziczka - jaki on jest boski. mam nadzieje że dacie sobie radę z opieka nad tym puchatkiem. Quote
neverend Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Dzięki,że wspieracie duchowo...ale szukamy małemu domu...jest teraz u mnie na DT, potem idzie do lidki też na DT i też nie może go trzymać tygodniami... Quote
neverend Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Evas napisał(a):Guziczek ma teraz 5 tygodni..tak? Dziś się dowiedziałam,że w piątek mija 6...(chyba że Guzik urodził się później niż wszystkie szczeniaki w miocie)... Poza tym Guzik od dziś jest już u Lidki i mi trochę tęskno...Dziś miał ostatni raz dany antybiotyk...Za półtora tygodnia idę z nim na szczepienie od parvo i nosówki...Z małym jest coraz lepiej... Antybiotyk musi jednak zostać dobrze wchłonięty przez organizm, który wciąż jest u Guzika osłabiony...Dlatego za półtora tyg. szczepienie... Quote
baffi2 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 neverend na tym moim bazarku już jest klient:multi: (15 zł pujdzie dla Guziczka:multi:) Quote
lidka_park Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no, maluszek jest juz u mnie :) póki co zaprzyjaźnil sie z moja jamniczką i biegaja oboje po domu. nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze moja Kaja ma 14 lat :p Quote
neverend Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Baffi - wspaniale!!! U mnie na razie nikt się nie zainteresował... Lidka...ja już tęsknię... Quote
baffi2 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 teraz z mojego bazarku jest już 25 zł!!:multi::multi: A mam pytanie co do Guziczka... Ile wynosi koszt jego leczenia??? Quote
Recommended Posts