Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

never, ale z tym szczepieniem, to Cie twoj wet. zle poinformowal. Wierz mi. Albo go malego normalnie zaszczepisz w wieku 8 tygodni, ale to moze byc juz za pozno, a pozniej w wieku 12 tygodni. Albo w wieku 5 tygodni specjalna szczepionka dla Puppy, i to nie jest tylko parvo, tylko ta wieloskladnikowa ( parvo, nosowka), potem w wieku 9 tygodni i 12 tygodni. Szczepionki tylko przeciw parvo nie ma.
Aby malemu sie udalo. trzymam kciuki.

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję Baffi...:)

Pajuniu, on ma 4 tygodnie, dlatego wet kazał przyjść w 5 :) A to jest za tydzień...I tydzień po antybiotykach musi odczekać:)

I to jest ta parvo, nosówka, bo pytałam o surowicę...

Posted

Guziczek urósł widocznie :) Słodki jest. Zastanawiam się, jak mogłabym Cię wspomóc neverend chociaż trochę (początek roku szkolnego jest trudnym okresem jak się ma dzieci w takim wieku..:oops:)

Posted

Evas napisał(a):
Guziczek urósł widocznie :) Słodki jest. Zastanawiam się, jak mogłabym Cię wspomóc neverend chociaż trochę (początek roku szkolnego jest trudnym okresem jak się ma dzieci w takim wieku..:oops:)

Rozumiem Cię Evas- jestem biedną studenciną....

Ale dziś zakładam parę bazarków - może coś Ci wpadnie w oko a przyda się małym uczniom:)

Posted

Evas napisał(a):
Guziczek ma teraz 5 tygodni..tak?

Dziś się dowiedziałam,że w piątek mija 6...(chyba że Guzik urodził się później niż wszystkie szczeniaki w miocie)...

Poza tym Guzik od dziś jest już u Lidki i mi trochę tęskno...Dziś miał ostatni raz dany antybiotyk...Za półtora tygodnia idę z nim na szczepienie od parvo i nosówki...Z małym jest coraz lepiej... Antybiotyk musi jednak zostać dobrze wchłonięty przez organizm, który wciąż jest u Guzika osłabiony...Dlatego za półtora tyg. szczepienie...